VINELLO käyttää evästeitä, jotka ovat välttämättömiä verkkosivuston teknisen toiminnan kannalta ja jotka asetetaan aina. Muita evästeitä, joiden tarkoituksena on lisätä käyttömukavuutta tämän verkkosivuston käytössä, palvella suoraa mainontaa tai helpottaa vuorovaikutusta muiden verkkosivustojen ja sosiaalisten verkostojen kanssa, asetetaan vain suostumuksellasi.
Konfigurointi
Teknisesti edellytetään
Nämä evästeet ovat välttämättömiä verkkokaupan toiminnoille.
CSRF-Token
Cookie-asetukset
Hylkää kaikki cookies
Hyväksy kaikki cookies
Istunto
Räätälöity välimuistitallennus
Valittu kauppa
Valuutanvaihto
Yksittäiset hinnat
Mukavuus toiminnot
Tee ostokset kätevämmin: Käytä muistilappua jne.
Muistio
Pysyvä ostoskori
Tilastot ja seuranta
Kumppanuusohjelma
Osto- ja surffauskäyttäytyminen Google Tag Managerin avulla
Auxerrois on burgundilainen lajike, ja mielestäni siinä yhdistyvät Chardonnayn kermaisuus ja Rieslingin kuohkeus. Täm...
Auxerrois on burgundilainen lajike, ja mielestäni siinä yhdistyvät Chardonnayn kermaisuus ja Rieslingin kuohkeus. Tämä Ellermann-Spiegel on rakenteeltaan komea, hedelmäinen, aromaattinen ja täydellisen tasapainoinen. Raikas, hedelmäinen, mehukas ja silti kuiva viini, jota on vaikea päihittää viehättävyydessä ja juomisen ilossa!
Der Auxerrois Gutswein trocken von Ellermann - Spiegel platingelb im Glas, ist elegant und fein, zugleich aber auch ungeheuer kraftvoll. In der Nase zeigt sich eine herrliche Aromenvielfalt nach frischer Honigmelone, weißfleischigem Pfirsich und reifem Apfel. Würzige Nuancen und florale Noten ergänzen den lebhaften und duftigen Eindruck. Am Gaumen ist der Auxerrois aus der Pfalz wunderbar saftig, weich und stoffig. Die Kombination aus viel Extrakt und spritziger Säure steht dieser Rebsorte ausgezeichnet.Das Finale halt lange nach und macht Lust auf den einen oder anderen weiteren Schluck.
Speiseempfehlung zum Auxerrois von Frank Spiegel aus der Pfalz.
Genießen Sie diesen trockenen Weißwein zu Gerichten mit Huhn oder Pute, aber auch zu pikanten Fischgerichten oder einem mittelkräftigen Käse.