VINELLO käyttää evästeitä, jotka ovat välttämättömiä verkkosivuston teknisen toiminnan kannalta ja jotka asetetaan aina. Muita evästeitä, joiden tarkoituksena on lisätä käyttömukavuutta tämän verkkosivuston käytössä, palvella suoraa mainontaa tai helpottaa vuorovaikutusta muiden verkkosivustojen ja sosiaalisten verkostojen kanssa, asetetaan vain suostumuksellasi.
Konfiguration
Teknisesti edellytetään
Nämä evästeet ovat välttämättömiä myymälän perustoimintoja varten.
CSRF-Token
Cookie-asetukset
Hylkää kaikki cookies
Hyväksy kaikki cookies
Istunto
Räätälöity välimuistitallennus
Valittu kauppa
Valuutanvaihto
Yksittäiset hinnat
Mukavuus toiminnot
Näitä evästeitä käytetään tekemään ostokokemuksesta entistä houkuttelevampi, esimerkiksi tunnistamaan kävijä.
Muistio
Pysyvä ostoskori
Tilastot ja seuranta
Kumppanuusohjelma
Osto- ja surffauskäyttäytyminen Google Tag Managerin avulla
Markus Schneider - 0:sta menestykseen muutamassa vuodessa
Markus Schneiderin nimi ei ehkä ensi silmäyksellä ole kovin tunnettu, mutta se, että se on nykyään synonyymi ensiluokkaiselle viinille Saksassa, on vuonna 1975 Ellerstadtissa syntyneen Markus Schneiderin ansiota.
Markus oppi viininviljelystä 1990-luvun alussa Wachenheim an der Weinstrassen huippuviinitilalla Dr. Bürklin-Wolfissa. Hänen isänsä Klaus oli jo viinintekijä, mutta hän ei puristanut viinejä itse, vaan myi ne paikalliselle viininviljelijöiden osuuskunnalle. lopulta vuonna 1990 perustettiin hänen oma viinitilansa Schneider, ja vuonna 1994 Markus liittyi mukaan ja toi yhdessä isänsä kanssa markkinoille ensimmäiset Schneider-viinit.
Kymmenien tuhansien saksalaisten viininviljelijöiden joukossa ei kuitenkaan riitä pelkkä hyvä viini, vaan sen on myös erotuttava muista. Markus Schneider tiesi tämän alusta alkaen, minkä vuoksi hän toi heti vuonna 1996 markkinoille punaviinin, jonka nimi oli yksinkertaisesti "Red Wine". Stuart Pigottin ja Gerhard Eichelmannin kaltaiset kriitikot pitivät tätä hyvin vanhoista Portugieser-viiniköynnöksistä tuotettua viiniä uudenlaisena saksalaisena punaviininä.
Tämänkin jälkeen Markus Schneider keskittyi enemmän uudelleen keksimiseen kuin perinteisiin. Hän istutti kansainvälisiä rypälelajikkeita, kuten Sauvignon Blanc, Syrah ja Merlot, mutta samalla hän luopui paikan nimityksistä ja ennakkotiedoista. Kaikki Schneiderin viinit pullotetaan Q.b.A.-viininä. Sitten hän tuo markkinoille epätavallisia viinejään yhtä epätavallisilla nimillä. Black Print, Kaitui, Tohuwabohu tai Ursprung ovat saksalaisen kaupan klassikoita. Hän on kuitenkin jo pitkään osoittanut olevansa myös kansainvälisesti tunnettu, ja hänen viinejään on edustettuina huippuravintoloissa ja -hotelleissa sekä lentoyhtiöiden ja risteilyalusten kanssa.
Markus Schneider - Palkinnot tulvivat
Markus Schneider on Ellerstadtin maineikkaan viininviljelyalueen johtava viinintuottaja, joka saa säännöllisesti palkintoja ja huippuarvosanoja; hänen viininsä saavat aina korkeat tunnustukset ja arvosanat.
Vuonna 2003 Der Feinschmecker -lehti nimesi Markus Schneiderin "Vuoden tulokkaaksi", vuonna 2006 Gault Millau WeinGuide Deutschland nimesi Schneiderin "Vuoden löytöksi" ja vuonna 2007 hänet nimettiin "Nousevaksi tähdeksi". Vuodesta 2007 lähtien viinitila on saanut 3 rypäleestä 5:stä. Myös viiniopas Gerhard Eichelmanns on luokitellut Markus Schneiderin viinejä vuodesta 2000 lähtien ja antanut viinitilalle 4 tähteä 5:stä vuodesta 2006 lähtien.
Markus Schneiderin erikoisviinit
Markus Schneiderin viinit ovat aina erittäin tiivispohjaisia, aromikkaita ja hedelmäisiä. Viinit ovat tämän tyylinsä ansiosta viinitarhan sadon vähentäminen ja myöhäinen sadonkorjuu. Viininvalmistuksessa painotetaan rypäleen puristemehujen luonnollisuutta perinteisten viininviljelymenetelmien mukaisesti. Rosé- ja punaviinien valmistuksessa tämä saavutetaan uuttamalla jopa 40 prosenttia mehusta saignée-menetelmällä. Lisäksi punaviinien maserointi on hidasta, ja huippuviinien maserointi voi kestää jopa 3 päivää. Myöhemmin kypsytys tapahtuu perinteisesti puisissa tynnyreissä ja barrique-tynnyreissä.
Valkoviinejä sen sijaan kypsytetään pitkien maserointijaksojen avulla. Kypsytys tapahtuu hienolla sakalla ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä, tynnyreissä ja barrique-tynnyreissä sadonkorjuuta seuraavana keväänä tapahtuvaan pullotukseen asti.
Sivustot
Kirchheim: jyrkkä rinne
Weisenheim am Berg: sijaitsee 230 metrin korkeudessa Haardin reunalla
Kallstadt: maaperä on lössi-, savi- ja kalkkimaata, Haardtin juurella, 160-200 metrin korkeudessa
Saumagen Riesling: Saumagen sijaitsee kalkkikivialtaassa 180 metrin korkeudessa, kalkkikiviriutta on todiste viimeisestä Palatinuksen alkumerestä tertiääriseltä kaudelta; paikka saa tyypillisyytensä ensimmäisten roomalaisten uudisasukkaiden kalkkikivilouhoksista, koralliriutoista ja kallioista; sitä pidetään parhaana Kallstadtin paikkana
Bad Dürkheim: Bad Dürkheim sijaitsee Pfalzin metsän reunalla Saksan viinitien varrella; se on Pfalzin kolmanneksi suurin viininviljelykunta 855 hehtaarin viinitarhoineen
Fuchsmantel Riesling: Fuchsmantel (165 m) on yksi viimeisistä alkuperäisistä riviviinitarhoista Pfalzin alueella; punainen hiekkakivi on muodostunut 250 miljoonaa vuotta sitten
Friedelsheim: sijaitsee Vorderpfalzin alueella
Alte Reben Riesling: yli 40 vuotta vanhat viiniköynnökset ovat juurtuneet lössi-, savi- ja savimaahan
Ellerstadt: sijaitsee 100 metrin korkeudessa
Viljelyalueiden laajuus tuo Markus Schneiderille selviä etuja. Kesällä laakson viinirypäleet kypsyvät fysiologisesti hyvin nopeasti korkeiden, jopa 38 celsiusasteen lämpötilojen ansiosta, kun taas Haardin reunalla sijaitsevat paikat, joilla on varhainen varjostus, viileä maaperä ja tuulet hidastavat kypsymistä. Näin ollen kutakin viinitarhaa ja -paikkaa hoidetaan myös erikseen. Viljely on aina luonnonmukaista ja ilman rikkakasvien torjunta-aineita, hyönteismyrkkyjä ja keinotekoisia lannoitteita, aluskasvien huolellinen viljely, orgaanisten lannoitteiden käyttö ja viinitarhan viherryttäminen yrttien ja ruohojen avulla.
Asiat, jotka on hyvä tietää Weingut Markus Schneider
Mistä voin tilata Markus Schneiderin viinejä?
Markus Schneiderin viinit ovat saatavilla osoitteessa VINELLO.
Kuinka vanha Markus Schneider on?
Markus Schneider on syntynyt vuonna 1975 ja täyttää 47 vuotta vuonna 2022.
Mitä Markus Schneider ja Thomas Hensel tekevät yhdessä?
Markus Schneider ja Thomas Hensel tuottavat ajoittain erilaisia viinejä yhdessä. Muun muassa viini Hensel und Gretel on näiden kahden viinintekijän luomus.
VINELLO & Partner tarvitsee suostumuksesi tietojen käyttöön, esimerkiksi kiinnostuksen kohteitasi koskevien tietojen näyttämiseen. Suostumus annetaan napsauttamalla OK-painiketta. lisää