• ♥ Tällä hetkellä 20.501 viinejä vain sinulle! ♥
  • Henkilökohtainen neuvo!
  • Turvallinen pakkaus!
  • Luotettava toimitus!

Vegaaninen viini

(1.763)

Tutustu VINELLOssa luonnolliseen ja omaperäiseen vegaaniseen viiniin, joka ei tingi mausta, vaan vaikuttaa tulevaisuuteen.

Lue lisää zu Vegaaninen viini
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
Ei saatavilla
Säästä 2 %, osta 6!
vegaani vegaani
9999
Ei saatavilla
Säästä 2 %, osta 6!
vegaani vegaani
Viinipohjainen juoma Viinipohjainen juoma
makea makea
Saksa Saksa
13,98 €*
0.75 l (18,64 € * / 1 l)

Toimitusaika noin 3-5 työpäivää

Ei saatavilla
Säästä 2 %, osta 6!
VINKKI!
Joukkueen vinkki
Huippuhintainen nautinto
orgaaninen orgaaninen
vegaani vegaani
9999
Ei saatavilla
Säästä 2 %, osta 6!
VINKKI!
Joukkueen vinkki
Huippuhintainen nautinto
orgaaninen orgaaninen
vegaani vegaani
5.00
(2)
Viinipohjainen juoma Viinipohjainen juoma
makea makea
Saksa Saksa
Württemberg (DE) Württemberg
15,48 €*
0.75 l (20,64 € * / 1 l)

Toimitusaika n. 5-7 Työpäivinä

Ei saatavilla
Säästä 7 %, osta 36!
Suosittelija René
orgaaninen orgaaninen
vegaani vegaani
9999
Ei saatavilla
Säästä 7 %, osta 36!
Suosittelija René
orgaaninen orgaaninen
vegaani vegaani
5.00
(1)
Kuohuviini Kuohuviini
erittäin kuiva erittäin kuiva
Italia Italia
Veneto (IT) Veneto
20,68 €*
0.75 l (27,57 € * / 1 l)

Toimitusaika n. 4-6 Työpäivinä

15 % alennus - Viimeiset pullot!
Säästä nyt täällä!
☀️ 10 % kesäale ☀️
Kesäiset hinnat
Tutustu nyt!
Väistämättömät viinit
Nämä viinit sinun pitäisi nauttia!
Kokeilupaketit
Nyt kokeile monimuotoisuutta ja säästä!
1
2 3 4 5 6
1 - 25 / 1651

Vegaaninen vai ei vegaaninen - se on tässä kysymys

Vegaanisia viinejä on aina ollut olemassa, ja monet viininviljelijät ovat tehneet viiniä ilman eläinperäisiä ja kemiallisia lisäaineita jo ammoisista ajoista lähtien. Siksi vegaaniset viinit eivät ole nykyajan keksintö, vaan itse asiassa standardi. Vaikutusta viiniin otetaan harvoin kellarissa. Kirkastettaessa rypäleen puristemehuun lisätään sameaa ainetta, esimerkiksi kananmunan valkuaista tai liivatetta. Näin aineet sitoutuvat ja vajoavat pohjalle. Ylhäältä kuorittuna aiemmin sameasta viinistä tulee ihanan kirkas pisara. Tämä vaikutus saavutetaan myös perunatärkkelyksestä, pavuista tai herneistä saaduilla kasviproteiineilla. Eläinperäisten apuaineiden käyttö on siis ollut jo pitkään tarpeetonta. Suuri osa viininviljelijöistä luopuu niistä tarkoituksella ja valmistaa vegaanisia viinejä periaatteesta. Tästä syystä löytyy monia vegaanisia viinejä, joita ei voi tunnistaa sellaisiksi. Vegaanisuus merkitsee monille korkeampia hintoja. Vegaaniviinien kohdalla tämä on harhaluulo. Siihen voi tarttua sydämellisesti. Vegaaniviini ei ole erilainen - vegaaniviini on vain viiniä. Puhdasta, luonnollista ja vapaata eläintuotteista.

Vegaaninen viini on myös Saksassa yhä suositumpi. Ne ovat viinejä, jotka on valmistettu ilman eläinperäisiä hienostusaineita. Sen sijaan monet viinitilat käyttävät luonnollisia selkeytysmenetelmiä, kuten suodatusta tai laskeutumista. Luonnollisella sameudella on merkitystä myös rypäleiden valinnassa. Jos etsit vegaanista viiniä Saksasta, kannattaa kysyä viinitilalta tai etsiä asianmukaisia sinettejä.

Mitä vegaaninen viini sitten on?

  1. Vegaaniviini valmistetaan ilman eläintuotteita.
  2. Eläinperäisten hienonnusaineiden sijaan monet viininviljelijät käyttävät luonnollisia selkeytysmenetelmiä, kuten suodatusta tai laskeutumista.
  3. Myös luomuviini tuotetaan usein vegaanisesti.
  4. Vegaaniviiniä on saatavilla viinikaupoista, verkkokaupoista ja supermarketeista.
  5. Kaikenlaisia viinejä voidaan valmistaa vegaanisesti. Joissakin lajikkeissa voi kuitenkin olla luontaista sameutta, joka edellyttää luonnollista kirkastamista.

Vegaaniruokaa viinin kanssa

Viinin sisältämät eläinperäiset aineet ja vegaaniset vaihtoehdot

Viinin valmistuksessa mahdollisesti esiintyviä eläinperäisiä aineita ei enää löydy valmiista viinistä. Ainoastaan viinikellarissa työskenneltäessä käytetään ajoittain seuraavia aineita.

  • Gelatiini: Eläinproteiineista, useimmiten sioista tai naudoista, saatua gelatiinia käytetään viinin kirkastamiseen. Se sitoo viinin sameat aineet ja antaa niiden laskeutua pohjalle. Kirkas viini voidaan kuoria pois.
  • Kaseiini: Kaseiini on maidon proteiiniosa, jota käytetään usein juuston valmistuksessa. Sillä on viinin valmistuksessa sama vaikutus kuin gelatiinilla, ja se jättää kirkkaan viinin. Kun viini on kuorittu, se on näin ollen vapaa sameudesta ja kaseiiniproteiinista.
  • Isinglass: Toinen tapa selkeyttää viiniä on käyttää isinglassia. Se on Hausen-lajin sampiheimon kuivattua uimarakkoa. Periaate on sama kuin edellä: Sameat aineet uppoavat, ja kirkas viini imeytyy ylhäältä pois.
  • Albumiini: Tätä proteiinia on munankeltuaisessa, maidossa ja kananmunan valkuaisessa. Albumiini muodostaa pieniä hyytymiä, jotka voidaan helposti suodattaa. Tämä vähentää tanniinien määrää erityisesti punaviinissä.
  • Lysotsyymi: Tätä entsyymiä uutetaan kananmunan valkuaisesta, ja sitä käytetään happojen biologisen hajoamisen ohjaamiseen. Tämä antaa viinille harmonisen rakenteen makuun.

Vegaanisia vaihtoehtoja viinin käsittelyyn:

  • Kasvisproteiinit, joita on esimerkiksi herneissä, pavuissa ja perunoissa. Nämä soveltuvat myös viinin sameuden sitomiseen. Ne vajoavat pohjaan ja kirkas viini kuoritaan pois.
  • Vulkaanisesta tuhkasta valmistettu bentoniitti on luultavasti paras menetelmä viinin nopeaan kirkastamiseen. Samoin kuin proteiinit, bentoniitti poistaa sameutta.
  • Aktiivihiilellä on suuri imukyky ja se poistaa viinistä ei-toivotut hajut, värit ja maut.
  • Laskeutus on erittäin hellävarainen prosessi, jossa ei-toivotut aineet erottuvat viinistä luonnollisesti. Tätä varten viinin annetaan yksinkertaisesti seistä. Aineet siirtyvät pohjalle, ja kirkas viini voidaan kuoria pois. Prosessi on melko pitkä, mutta sillä on myönteinen vaikutus viinin laatuun.

Vegaaninen viini

Vegaanisen ja ei-vegaanisen viinin välinen ero

Ero vegaanisen ja ei-vegaanisen viinin välillä piilee aineiden lisäämisessä viinikellariin. Kananmunan valkuaista, kalajelatiinia, kaseiinia, albumiinia ja isinglassia voi esiintyä viinin hienontamisessa ja kirkastamisessa. Mikään näistä aineista ei kuitenkaan ole vaihtoehtoinen. Bentoniitti, aktiivihiili, kasvigeelatiini ja luonnollinen laskeutumisprosessi ovat kaikki viininviljelijöiden käytettävissä vegaanisina ratkaisuina. On myös vegaanista viiniä kaikista rypälelajikkeista, kuten esim:

  1. Riesling
  2. Zweigelt
  3. Pinot Blanc
  4. Syrah
  5. Silvaner
  6. Pinot Noir
  7. jne.

Näin voidaan saavuttaa samat tulokset kuin ei-vegaanisella viinillä ja joissakin tapauksissa jopa ylittää ne. Vegaaniviini tarvitsee hieman enemmän aikaa saavuttaakseen täyden potentiaalinsa luonnollisesti. Viinin valmistaminen ei kuitenkaan ole mikään kilpajuoksu. Pienellä kärsivällisyydellä ja kiinnittämällä huomiota yksityiskohtiin, viineihin ja eläimiin, syntyy loistavaa vegaaniviiniä. Vegaanisuus ei tarkoita nautinnosta luopumista.

Vegaanisen viinin löytäminen ja ostaminen

Vegaaniviinin löytämiseen liittyy kuitenkin muutamia esteitä. On totta, että viinitilat ilmoittavat pulloissa erityisesti luoduilla logoilla, että kyseinen viini on vegaaninen. Virallisesti tunnustettua sinettiä ei kuitenkaan ole. Jotkut eivät käytä lainkaan logoa tai sinettiä. Jos haluat ostaa vegaanisen viinin turvallisesti, löydät sen vegaanisten viinien kategoriastamme. Kaikki ne ovat testattuja ja vapaita eläinperäisistä lisäaineista. Kaikki ympärillä juo hyvää viiniä ja nauti epäröimättä sopusoinnussa luonnon kanssa.

Osta vegaanista viiniä halvalla verkossa

Tee jotain hyvää itsellesi ja ympäristölle ja tarjoa vegaanista viiniä. Osta halvalla luonnollista nautintoa laadukkaista ja luonnollisista viineistä VINELLOsta. Meiltä löydät vegaanisen

  1. Punaviini
  2. Valkoviini
  3. Rosé-viini
  4. Appelsiiniviini
  5. Kuohuviini
  6. Kuohuviini
  7. Väkevöity viini
  8. Jälkiruokaviini

Tilaa vegaaninen viinisi yksinkertaisesti ja turvallisesti verkossa, ja se tulee sinulle. Ota turvallisesti pakatut viinisi, avaa pullo hienoa viiniä ja koe vegaaninen viini puhtaimmillaan. Hemmottele itseäsi hienoilla viineillä, joissa ei ole eläinperäisiä lisäaineita, ei epäilyksiä, ei hölynpölyä. Yksinkertaisesti vegaanista viiniä VINELLOsta - viinikaupastasi, joka on täynnä eläinten ystäviä.

Asiat, jotka on hyvä tietää Vegaaninen viini
Mikä on vegaaniviini ja miten se eroaa tavanomaisesta viinistä?
Vegaaniviini valmistetaan ilman eläintuotteita. Perinteinen viini sen sijaan kirkastetaan usein eläinperäisillä ainesosilla, kuten liivatteella, kananmunan valkuaisella tai kalarakkulalla. Tämän seurauksena viinin maku ja laatu voivat poiketa toisistaan.
Miksi vegaaninen viini on parempi ympäristölle?
Vegaaniviinin tuotanto vaatii vähemmän resursseja ja on usein kestävämpää kuin perinteisen viinin tuotanto. Tämä johtuu siitä, että siinä ei käytetä eläinperäisiä tuotteita ja syntyy vähemmän jätettä.
Miten voin olla varma, että ostamani viini on vegaanista?
Jotkut viinintuottajat merkitsevät tuotteensa vegaanisiksi, toiset eivät. Voit myös pitäytyä sertifioiduissa luomuviineissä, sillä ne ovat usein vegaanisia. Jos olet epävarma, voit myös mennä viinikauppoihin tai viinikauppiaisiin, jotka ovat erikoistuneet vegaanisiin viineihin.
Onko vegaaniviinin maku erilainen kuin tavallisen viinin?
Vegaaniviini voi poiketa maultaan ja laadultaan tavanomaisesta viinistä. Se riippuu kuitenkin tuotantomenetelmästä ja käytetyistä rypälelajikkeista.
Voinko juoda vegaaniviiniä, jos en noudata vegaaniruokavaliota?
Totta kai! Vaikka et noudattaisikaan vegaaniruokavaliota, voit silti nauttia vegaaniviiniä. Hyödy sen ympäristö- ja eläinsuojelullisista eduista.

NACH OBEN