• ♥ Tällä hetkellä 23.264 viinejä vain sinulle! ♥
  • Henkilökohtainen neuvo!
  • Turvallinen pakkaus!
  • Luotettava toimitus!

Jälkiruokaviinit (235)

Jälkiruokaviini - makea lisä kahvin ja kakun seuraksi.

Lue lisää zu Jälkiruokaviinit
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
Ei saatavilla
9999
NV
Ei saatavilla
Väkevöity viini Väkevöity viini
makea (edelsüß) makea
Ranska Ranska
Languedoc-Roussillon (FR) Languedoc-Roussillon
22,78 €*
0.5 l (45,56 € * / 1 l)

Toimitusaika n. 5-7 Työpäivinä

Ei saatavilla
9999
2023
Ei saatavilla
Väkevöity viini Väkevöity viini
makea makea
Ranska Ranska
Languedoc-Roussillon (FR) Languedoc-Roussillon
25,58 €*
0.75 l (34,11 € * / 1 l)

Toimitusaika n. 5-7 Työpäivinä

Ei saatavilla
9999
NV
Ei saatavilla
Väkevöity viini Väkevöity viini
makea makea
Portugali Portugali
Península de Setúbal (PT) Península de Setúbal
24,18 €*
0.75 l (32,24 € * / 1 l)

Toimitusaika n. 20-22 Työpäivinä

15 % alennus - Viimeiset pullot!
Säästä nyt täällä!
🍂 10 % syysale 🍂 Syksyiset hinnat
Selaa nyt!
Väistämättömät viinit
Nämä viinit sinun pitäisi nauttia!
Kokeilupaketit
Nyt kokeile monimuotoisuutta ja säästä!

Jälkiruokaviini - suosittu ja herkkä

Makean viinin historia alkaa syvällä antiikissa. Kyproslainen sulttaaniviini nimeltä passum oli aikanaan yksi suosituimmista juomista. Myös keskiaikaisissa aristokraatti- ja hallitsijataloissa makeaa viiniä pidettiin Makea viini pidettiin herkkänä ylellisyytenä. Myös suuret löytöretket uuden ajan alussa vaikuttivat osaltaan näiden viinien leviämiseen - pitkien merimatkojen kestävinä elintarvikkeina portviini, sherry, Sauternes ja vin santo tulivat suosituiksi.&ja Vin Santo kokivat voittokulkueensa. 

 

Makea viini - Korkea jäännössokeripitoisuus ja korkea rypäleen puristemehupaino.

EU:n viinilainsäädännön mukaan viinejä, joiden jäännössokeripitoisuus on vähintään 45 g/l, pidetään makeina. tämä arvo on vähintään 50 g/l. Joidenkin lajikkeiden sokeripitoisuus on huomattavasti näitä rajoja korkeampi, kuten Tokajin tapauksessa. Eszencia - unkarilainen Jälkiruokaviini - se saavuttaa arvot, jotka ovat yli 450 g/l. Makeiden viinien valmistuksen edellytyksenä on suuri rypäleen puristemehupaino tai vastaava sokeripitoisuus marjoissa. Ne puristetaan esimerkiksi erittäin kypsistä tai jalosta mädistä rypäleistä. Erittäin korkealaatuisia makeiden viinien erikoisuuksia ovat olkiviiinit, kuten italialainen Recioto, tai paikalliset Trockenbeerenauslesenit, jotka kuuluvat myös kansainväliseen kärkikastiin. Tämän luokan laatu- ja Prädikat-viineihin ei saa lisätä sokeria käymisen jälkeen.

Makeat viinit - luonnostaan makeat tai väkevöidyt

Makeat viinit markkinoidaan toisinaan luonnollisesti makeina viineinä, joihin ei käytetä keinotekoisia käymismenetelmiä. Tällaisia ovat esimerkiksi Beerenauslesen ja Trockenbeerenauslesen, Strohwein tai Eiswein. Toiset versiot - kuten Madeira, Malaga, Port tai Sherry - väkevöidään, mikä lisää niiden alkoholipitoisuutta mutta myös lopettaa käymisprosessin ennenaikaisesti.

NACH OBEN