♥ Tällä hetkellä 15 606 viinejä vain sinulle! ♥
Henkilökohtainen neuvo!
Turvallinen pakkaus!
Luotettava toimitus!

Ura / Työpaikat

Tervetuloa VINELLO.winefamily - Viini työpaikat!

Etsitkö viinialan työpaikkaa? Enemmän punaviiniä kuin verta elimistössäsi ja aina tarkkana, että tarjoilet oikean tipan oikeaan aikaan? Avoin kaikelle, kommunikatiivinen, ystävällinen ja aina nautintoon suuntautunut? Jos elät elämääsi näin ja haluat kehittyä henkilökohtaisesti viinialalla, olet lämpimästi tervetullut joukkoomme.

Olemme nuoria, hauskoja ja perheystävällisiä nautiskelijoita, jotka antavat joka päivä asiakkaillemme viinin maailmaa asiakkaillemme joka päivä. Paljon rakkautta ja uusinta teknologiaa hyödyntäen haluamme tehdä parhaan mahdollisen viinikokemuksen kaikkien ulottuville.

Kasvamme voimakkaasti omin voimin, joten erittäin hyviä uramahdollisuuksia avautuu nopeasti !

Jännittävät haasteet, iso osa vastuuta ja suuri luottamus odottavat sinua heti ensimmäisestä päivästä lähtien.

Janoatko lisää? Liity VINELLO.tiimiin.

Et löydä etsimääsi työpaikkaa, mutta uskot silti sopivan sinne? Hae sitten vain oma-aloitteisesti osoitteessa [email protected] !

Vinkkejä hakemukseesi: Lue vaatimuksemme huolellisesti ja vastaa lyhyesti ja ytimekkäästi. Kerro, miksi haluat työskennellä meillä, miksi sovit meille ja miksi haluamme palkata sinut. Varmista, että hakemuksesi on täydellinen. Hylkäämme epätäydelliset hakemukset ilman tarkempia tutkimuksia.

 
NACH OBEN NACH OBEN
NACH OBEN