♥ Tällä hetkellä 17 151 viinejä vain sinulle! ♥
Henkilökohtainen neuvo!
Turvallinen pakkaus!
Luotettava toimitus!

Samppanja

(139)

Samppanja vaahtoaa tyylikkäästi. 

 

Mehr erfahren zu Samppanja
Filter schließen
von bis
Erittäin palkittu  
Pikakuljetus mahdollista  
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
Collection 242 Champagner - Champagne Louis Roederer
Collection 242 Champagner - Champagne Louis Roederer
Kuohuviini Champagner brut - bruto Ranska Champagne (FR)
Brut Nature - Champagne Drappier
Brut Nature - Champagne Drappier
Kuohuviini Champagner brut - bruto Ranska Champagne (FR)
Champagne Brut Royal - Pommery
Champagne Brut Royal - Pommery
Kuohuviini Champagner brut - bruto Ranska Champagne (FR)
Champagne Brut Royal 1,5 l Magnum - Pommery
Champagne Brut Royal 1,5 l Magnum - Pommery
Kuohuviini Champagner brut - bruto Ranska Champagne (FR)
Grande Réserve Brut 0,375 l - Champagne Baron-Fuenté
Grande Réserve Brut 0,375 l - Champagne Baron-Fuenté
Kuohuviini Champagner brut - bruto Ranska Champagne (FR)
vegaani vegaani
-
Brut Rosé Premium Réserve Champagne AOC - Charles Mignon
Kuohuviini Champagner brut - bruto Ranska Champagne (FR)
Grande Réserve Brut - Champagne Devaux
Grande Réserve Brut - Champagne Devaux
Kuohuviini Champagner brut - bruto Ranska Champagne (FR)
Champagner Rosé Sauvage Brut - Piper-Heidsieck
Champagner Rosé Sauvage Brut - Piper-Heidsieck
Kuohuviini Champagner brut - bruto Ranska Champagne (FR)
vegaani vegaani
Brut Premium Réserve Premier Cru - Champagne Charles Mignon
Brut Premium Réserve Premier Cru - Champagne Charles Mignon
Kuohuviini Champagner brut - bruto Ranska Champagne (FR)
Essentiel Cuvée Reservée 1,5 l Magnum - Champagnes Piper-Heidsieck
Essentiel Cuvée Reservée 1,5 l Magnum - Champagnes Piper-Heidsieck
Kuohuviini Champagner kuiva - dry - sec Ranska Champagne (FR)
vegaani vegaani
Saphir Brut - Champagne Régine Baron
Saphir Brut - Champagne Régine Baron
Kuohuviini Champagner brut - bruto Ranska Champagne (FR)
vegaani vegaani
Le Rosé - Champagne Lanson
Le Rosé - Champagne Lanson
Kuohuviini Champagner brut - bruto Ranska Champagne (FR) Champagne (FR)
Champagner Extra Brut - Champagne Irroy
Champagner Extra Brut - Champagne Irroy
Kuohuviini Champagner extra brut Ranska Champagne (FR)
vegaani vegaani
-
Rosé Réserve Champagne - Charles Heidsieck
Kuohuviini Champagner brut - bruto Ranska Champagne (FR)
Cuvée Ouvrage - Champagne Lallier
Cuvée Ouvrage - Champagne Lallier
Kuohuviini Champagner brut - bruto Ranska Champagne (FR)
vegaani vegaani
Le Black Label Brut - Champagne Lanson
Le Black Label Brut - Champagne Lanson
Kuohuviini Champagner brut - bruto Ranska Champagne (FR)
Rosé Brut Théophile in GP - Champagne Théophile Roederer
Rosé Brut Théophile in GP - Champagne Théophile Roederer
Kuohuviini Champagner brut - bruto Ranska Champagne (FR)
Champagner Brut Réserve 3,0 l Jeroboam in HK - Champagne Taittinger
Champagner Brut Réserve 3,0 l Jeroboam in HK - Champagne Taittinger
Kuohuviini Champagner brut - bruto Ranska Champagne (FR)
Champagner Cuvée Brut 1,5 l Magnum - Piper-Heidsieck
Champagner Cuvée Brut 1,5 l Magnum - Piper-Heidsieck
Kuohuviini Champagner brut - bruto Ranska Champagne (FR)
Champagner Vintage Brut 2012 - Piper-Heidsieck
Champagner Vintage Brut 2012 - Piper-Heidsieck
Kuohuviini Champagner brut - bruto Ranska Champagne (FR)
Grand Rosé Grand Cru - Champagne Lallier
Grand Rosé Grand Cru - Champagne Lallier
Kuohuviini Champagner brut - bruto Ranska Champagne (FR)
Cuvée Prestige Brut - Veuve Duroy
Cuvée Prestige Brut - Veuve Duroy
Kuohuviini Champagner brut - bruto Ranska Champagne (FR)
Rare Collection Blanc de Blancs extra brut 1,5l Magnum 2012 - Champagne Barons de Rothschild
Rare Collection Blanc de Blancs extra brut 1,5l Magnum 2012 - Champagne Barons de Rothschild
Kuohuviini Champagner extra brut Ranska Champagne (FR)
Champagner Brut Réserve - Champagne Taittinger
Champagner Brut Réserve - Champagne Taittinger
Kuohuviini Champagner brut - bruto Ranska Champagne (FR)
Champagner Brut Réserve 1,5 l Magnum - Champagne Taittinger
Champagner Brut Réserve 1,5 l Magnum - Champagne Taittinger
Kuohuviini Champagner brut - bruto Ranska Champagne (FR)
1 von 6

Samppanja: ihastuttavan kuohuvaa, herkullista ja ennen kaikkea tyylikkään tuoksuista. Osoitteessa VINELLO olet juuri oikeassa paikassa varmistaaksesi tämän kuohuvan aarteen .

Samppanja - ylellisyyden ja ranskalaisen elämäntavan ruumiillistuma

Samppanja on peräisin pieneltä alueelta Pohjois-Ranskassa, joka on enintään noin 33 500 hehtaarin suuruinen ja ulottuu vajaan 150 kilometrin päähän. Champagnessa useat tuhannet pienet viininviljelijät 357 kunnassa hoitavat huolellisesti viiniköynnöksiä, joista saadaan rypäleitä legendaariseen kuohuviiniin   . Yhteensä 20 alueen eli kuuden suuralueen erilaiset olosuhteet antavat Champagnelle aivan oman luonteensa. Punaisista rypälelajikkeista Pinot Noir (Pinot Noir) on 38 prosenttia ja Pinot Meunier (Black Riesling) 34 prosenttia ja valkoisista rypälelajikkeista Chardonnay 28 prosenttia. Valkoisten rypälelajikkeiden Arbane, Petit Meslier, Pinot Blanc ja Pinot Gris osuus on vähäinen. 

Miten samppanjaa valmistetaan?

Vaikka punaisia rypäleitä on eniten, voit ostaa pääasiassa valkoista samppanjaa. Tämän vuoksi punaiset rypäleet on vietävä puristimeen hyvin nopeasti sadonkorjuun jälkeen, jotta mehuun siirtyy mahdollisimman vähän kuoren väriaineita. Tämä on myös tärkeä laatutekijä samppanjan valmistuksessa: 160 kilogrammasta rypäleitä voidaan saada enintään 102 litraa rypäleen puristemehua. Ensimmäisessä puristuksessa, cuvée, arvokkaasta materiaalista voidaan puristaa vain noin 80 litraa parasta samppanjaa varten. Edullinen samppanja, jota usein kutsutaan "perinteiseksi", voi sisältää myös toisen ja kolmannen puristuksen perusviiniä.

Samppanja Blanc de Blancsista Blanc de Noiriin

Perusviinit kootaan keväällä pullokäymistä varten. Jos ostat samppanjaa, jonka valmistukseen on käytetty vain valkoisia rypäleitä, sitä voidaan kutsua Blanc de Blancsiksi. Jos vain punaisista rypälelajikkeista peräisin olevat perusviinit yhdistyvät, kyseessä on harvinainen Blanc de Noir. Ilman vuosikerran merkintää voit ostaa halpoja samppanjoja, joiden perusviinit ovat peräisin sekä kuluvasta että vanhemmista vuosikerroista.

Paljon aikaa Méthode Champenoise -menetelmän parissa

Samppanjan kuohuviinille annetaan erityisen pitkä aika pullossa tapahtuvaan käymiseen, jota voidaan kutsua vain méthode champenoise -menetelmäksi. Kuohuviinin on oltava hiivalla kuusi kuukautta ja Crémantin yhdeksän kuukautta, kun taas vuosikerraton samppanja saa olla hiivalla 15 kuukautta ja vuosikerran samppanja kokonaiset kolme vuotta.

Tämän jälkeen pulloja ravistellaan, kunnes hiiva muodostaa pullon kaulaan tulpan. Tämä jäädytetään ennen pullon avaamista, minkä jälkeen se ammutaan ulos. Häviö korvataan kuljetusannostuksella - joka on jokaisen samppanjatalon tarkoin varjeltu salaisuus. Se koostuu makeista viineistä, sokeriliuoksesta tai jopa hyvin kevyestä konjakista, Esprit de Cognacista, ja se määrittää muun muassa sen, kuinka paljon jäännössokeria samppanjassa on. 

Samppanjan laatutaso

Samppanja on aina valvottua alkuperää oleva laatukuohuviini - AOC. Sen alkoholipitoisuus on yleensä 12 tilavuusprosenttia, mutta se voi olla myös 12,5 tilavuusprosenttia. Lisäksi määrätään satoa alentavasta mutta laatua parantavasta suuresta viiniköynnösten tiheydestä sekä käsin tehtävästä sadonkorjuusta. Vanhojen vuosikerrosten suurempi osuus edistää myös laatua, ja se voidaan tunnistaa nimityksestä "réserve". Lisäykset "prestige" tai "spéciale" tarkoittavat samppanjatalon parhaita samppanjoja.

Huippusamppanjoiden virallisesti tunnustettu laatuluokitus perustuu hintaan, jonka yksittäisten kuntien rypäleet voivat saavuttaa. Jos tämä hinta on sama kuin kunnan enimmäishinta, kyseisestä kunnasta peräisin olevaa samppanjaa voidaan kutsua Grand Cru -viiniksi. Jos rypäleet saavuttavat 90-99 prosenttia enimmäishinnasta, voit ostaa tämän samppanjan Premier Cru -viininä. 

Osta samppanjaa verkossa osoitteessa VINELLO

VINELLO on viiniasiantuntijasi kaikille kuohuviinien nautinnoille, Proseccosta samppanjaan. Voit ostaa samppanjan meiltä verkossa ja valita monista eri maksutavoista. VINELLO on myös lähes ainutlaatuinen siinä mielessä, että sinulla on mahdollisuus tehdä ostoksia ennakkoon heti ensimmäisestä tilauksesta lähtien. Lisäksi sinulla on  palautusoikeus. On sanomattakin selvää, että tarjoamme myös nopean toimituksen ja yksilöllisen palvelun.

Asiat, jotka on hyvä tietää Samppanja
Kuinka säilyttää samppanjaa?
Ihannetapauksessa samppanjapullot tulisi säilyttää pystyssä. Vielä tärkeämpää on, että ne säilytetään pimeässä paikassa 10-15 asteen tasaisessa lämpötilassa. Lyhytaikaiseen säilytykseen jääkaappi on sopiva paikka.
Mikä on samppanjan säilyvyysaika?
Samppanja on jo ollut pidempään varastoituna, kun se toimitetaan. Se on tässä vaiheessa kypsä, eikä se harvinaisia huippuominaisuuksia lukuun ottamatta tule enää kehittymään. Edullinen samppanja voi kuitenkin säilyä jopa kolme vuotta, jos se säilytetään optimaalisesti. Erinomainen vuosikerta samppanja on verraton nautinto vielä reilusti yli kymmenen vuoden jälkeenkin.
Kuinka kauan avoin samppanja säilyy?
Avattua samppanjapulloa ei voi säilyttää. Samppanja on vielä hienommin kuplivaa kuin kuohuviini. Tämä luonne häviää muutaman tunnin kuluttua, vaikka samppanjatulppa olisi suljettu. Sen jälkeen pulloon jää kuohuviini, joka ei ole enää verrattavissa samppanjaan, jota nautittiin heti avaamisen jälkeen.
Missä juomalämpötilassa samppanja on parhaimmillaan?
Optimaalinen juomalämpötila samppanjalle, jonka maku vaihtelee kuivasta puolikuivaan, on seitsemän ja yhdeksän asteen välillä. Erittäin kuivaa samppanjaa voi myös kaataa suoraan jääkaapista samppanjalaseihin, ja rosé-samppanjaa tai makeaa samppanjaa voi temperoida reiluun kymmeneen asteeseen.
Ruokasuositus: Mikä sopii hyvin samppanjan kanssa?
Samppanja antaa mielellään sen rinnalle miedoissa kastikkeissa höyrytettyä kalaa. Tämä koskee myös ostereita, kaviaaria ja mereneläviä, jotka eivät ole liian mausteisia. Sitä voi tarjoilla myös aperitiivina kevyiden pasteijoiden, Serrano-kinkun tai jopa Comté-juuston kanssa viinirypäleiden tai cocktailtomaattien kanssa
NACH OBEN NACH OBEN
NACH OBEN