VINELLO käyttää evästeitä, jotka ovat välttämättömiä verkkosivuston teknisen toiminnan kannalta ja jotka asetetaan aina. Muita evästeitä, joiden tarkoituksena on lisätä käyttömukavuutta tämän verkkosivuston käytössä, palvella suoraa mainontaa tai helpottaa vuorovaikutusta muiden verkkosivustojen ja sosiaalisten verkostojen kanssa, asetetaan vain suostumuksellasi.
Konfiguration
Teknisesti edellytetään
Nämä evästeet ovat välttämättömiä myymälän perustoimintoja varten.
CSRF-Token
Cookie-asetukset
Hylkää kaikki cookies
Hyväksy kaikki cookies
Istunto
Räätälöity välimuistitallennus
Valittu kauppa
Valuutanvaihto
Yksittäiset hinnat
Mukavuus toiminnot
Näitä evästeitä käytetään tekemään ostokokemuksesta entistä houkuttelevampi, esimerkiksi tunnistamaan kävijä.
Muistio
Pysyvä ostoskori
Tilastot ja seuranta
Kumppanuusohjelma
Osto- ja surffauskäyttäytyminen Google Tag Managerin avulla
Kapkaupungista 50 kilometriä itään sijaitsevaa Stellenboschia pidetään nykyään Etelä-Afrikan viininviljelyn pääkaupunkina. Helderbergin ja Simonsbergin rinteet ovat halutuimpia viininviljelyalueita. Graniitti- ja hiekkakivipitoinen maaperä muodostaa täydellisen pohjan viinintuotannolle. Lämpimät kesät ja kylmät talvet sekä "Cape Doctor" -tuuli vaikuttavat myös erittäin suotuisasti rypäleiden kypsymisprosessiin.
Etelä-Afrikan rypälelajikkeet
Tärkeitä punaisia rypälelajikkeita ovat pääasiassa Cabernet Sauvignon, Shiraz, Merlot ja Pinotage. Lisäksi on olemassa:
Cinsault
Ruby Cabernet
Cabernet Franc
Pinot Noir
Malbec
Etelä-Afrikan tärkein rypälelajike on kuitenkin valkoviini, jonka osuus koko viininviljelyalasta on hieman alle 20 prosenttia. Chenin Blanc on Etelä-Afrikassa myös nimeltään Steen. Muita tärkeitä valkoisia lajikkeita ovat:
Sultana (pöytäviinirypäle, jota käytetään myös viininvalmistuksessa)
Colombard
Sauvignon Blanc
Chardonnay
Sémillon
Cape Riesling
Viognier
Ranskalainen viininvalmistusperinne Kapissa
Simonsigin viinitila liittyy vahvasti Etelä-Afrikan viininviljelyn historiaan. Tämän viinitilan juuret ulottuvat vuoteen 1688, jolloin Jacques Malan, Etelä-Ranskasta kotoisin oleva hugenotti, saapui Kapiin ja auttoi perustamaan Etelä-Afrikan viininviljelyn. 1950-luvulla Frans Malan perusti Simonsbergin juurelle Simonsigin ("Simons View") viinitarhan.
Frans Malan oli Etelä-Afrikan ensimmäinen viinintekijä, joka istutti chardonnayta, ja vuonna 1971 hän tuotti maan ensimmäisen "samppanjan" (Kaapse Vonkel) käyttäen Champenoise-menetelmää. Hän on yksi Stellenbosch Winerouten perustajista. Melko varhain hän aloitti myös uudet Pinotage- ja kansainvälisten rypälelajikkeiden sekoitukset.
Tällä välin Simonsigin 210 hehtaarin viinitilaa johtavat hänen kolme poikaansa, ja se on yksi Kapin tunnetuimmista ja palkituimmista viinitiloista. 10 viime vuoden aikana kukaan ei ole saanut tärkeimmässä kansallisessa Veritas-maistelukilpailussa enemmän mitaleja kuin Simonsig.
Ratkaiseva panos tähän on ollut jo muutaman vuoden ajan Debbie Thompson, joka on nimibialainen enologi. Mentorinsa Johann Malanin tietojen ja innoituksen ansiosta hän voitti vuoden naisviinintekijän tittelin vuonna 2005.
VINELLO & Partner tarvitsee suostumuksesi tietojen käyttöön, esimerkiksi kiinnostuksen kohteitasi koskevien tietojen näyttämiseen. Suostumus annetaan napsauttamalla OK-painiketta. lisää