



Leo Hillinger - sitkeästi menestykseen
Leo Hillinger syntyi vuonna 1967 Eisenstadtissa Itävallassa ja kasvoi Joisissa. Hänen rakkautensa viiniin syntyi jo kehdossa, sillä hänen isänsä oli viinikauppias, jolla oli viinitupa. Hänen elämänsä ei ole ollut vain menestyksen leimaamaa, vaan siinä on ollut myös monia vastoinkäymisiä. Tie oli kivinen, mutta hänen sinnikkyytensä ja päättäväisyytensä kannatti lopulta. Kun Leo Hillingeriltä kysytään, miten hän on saavuttanut tavoitteensa, hän vastaa: "Johdonmukaisuudella, johdonmukaisuudella, johdonmukaisuudella".
Leo Hillinger - viinintekijä, jolla on sydän ja sielu
Leo Hillingerin sydän sykkii selvästi viininviljelylle. Hän on voittanut useita palkintoja paitsi yrittäjänä myös viinintekijänä, ja hänen viinitilansa on kansainvälisesti tunnettu.
Leo Hillinger vietti ensimmäiset oppisopimusvuotensa eri viinitiloilla Euroopassa ja Kaliforniassa. Hän suoritti Saksassa valtion sertifioiman ekonomistin ja viininvalmistajamestarin koulutuksen. Hänen menestystarinansa alkoi lopulta hänen isänsä viinialan yrityksen haltuunotosta ja 12 hehtaarin viinitarhan ostamisesta. Rakennettuaan ja avattuaan viinitilansa Joisissa vuonna 2004 Leo Hillinger ryhtyi perustamaan ensimmäistä Wineshop & Bar -ravintolaansa. Hänellä on nyt neljä sellaista, jotka ovat levittäytyneet eri puolille Itävaltaa.
Vuonna 2012 Leo Hillinger aloitti pitkäaikaisen ja hedelmällisen yhteistyön eteläafrikkalaisen Constantia Glen -viinitilan kanssa. Tästä syntyy Constantia HILL -viinilinja. Siksi hän kutsuu Etelä-Afrikkaa mielellään "toiseksi kodikseen", jonne hän matkustaa useita kertoja vuodessa.
vuosi 2012 oli myös vuosi, jolloin hänestä tuli ensimmäinen viinintuottaja, jonka Ernst & Youngin yritysjohdon konsulttiyritys nimesi vuoden yrittäjäksi.
Nykyään Hillinger viljelee 100 hehtaaria viinitarhoja Neusiedl-järven ympärillä Leithabergin alueella. 30 prosenttia hänen viineistään viedään nyt yli 20 maahan. Samalla hän on aina pysynyt uskollisena itselleen ja visiolleen. Tämä näkemys ja hänen epäsovinnainen lähestymistapansa ovat viime kädessä vastuussa myös siitä, että hänen verkostonsa on kasvanut ja kasvanut vuosien varrella. Osa hänen visiotaan oli puristaa huippuviinit mahdollisimman lähelle luontoa. Matkan varrella hänelle avautui erilaisia haaroja, ja nykyään hän on paitsi viinintekijä myös sijoittaja ja markkinointistrategi. Nykyään hän on luomuviininviljelijä, yrittäjä ja alueensa lähettiläs.
Kun hänen viinitilansa oli täysin rahoitettu, yrittäjä ja viinintekijä Leo Hillingerin oli aika tehdä uusia investointeja. Näin ollen viinitilan jatkuvat uudelleeninvestoinnit jatkoivat laajentumista. Tavoitteena oli ja on edelleen, että viinikellari olisi yksi Itävallan nykyaikaisimmista, jossa poikkeuksellisia viinejä valmistetaan tunnustettujen viiniasiantuntijoiden johdolla.
Leo Hillinger - viinintekijä, jolla on (TV-)painoarvo
Nykyaikaisena yrittäjänä Hillinger itse ei kaihda näyttöä. Vuonna 2015 hän liittyi sijoittajana Pulse 4 -televisio-ohjelmaan "2 Minutes - 2 Million". Tässä yhteydessä hän auttaa start-up-yrityksiä ja käyttää tähän tarkoitukseen laajaa verkostoaan. Sarjaan "Dorf braucht Wirt. Die große Wirtshausbelebung", hän kiersi Itävallassa. Hän loi myös oman formaatin yhdessä Puls-4-kanavan kanssa: "Österreichs nächster Topwinzer".
Tarpeeksi elämää kirjamuodossa olevaa elämäkertaa varten
Leo Hillinger ei ole vain viininviljelijä, sijoittaja, tv-tähti ja intohimoinen urheilija. vuonna 2017 hänestä tuli myös kirjailija. Ainakin kerran, sillä tänä vuonna julkaistiin hänen omaelämäkertansa "Konsequenz, Konsequenz, Konsequenz!" Tässä kirjassa Hillinger ei ainoastaan kerro tarinaansa. Pikemminkin hän kertoo näkemyksistään, halustaan muuttaa maailmaa. Siihen, mikä ajaa häntä ja mikä häntä ajaa.
Leo Hillinger - Erinomainen yrittäjä
Vuonna 2012 Leo Hillingerin palkintojen tulva alkoi edellä mainitulla Vuoden yrittäjä -palkinnolla. Palkinnon hän sai maailman ensimmäisenä viinintekijänä. Seuraavana vuonna WirtschaftsBlatt ja sen yhteistyökumppanit Bankhaus Spängler, BDO Austria ja Notariatskammer nimesivät viinitilan parhaaksi perheyritykseksi 2013 Burgenlandissa. Palkinto myönnetään vuosittain yrityksille, jotka erottuvat edukseen alueellisella sitoutumisellaan ja jotka luovat arvoa ja työpaikkoja. Seurasi monia muita palkintoja. vuonna 2016 Itävallan valtio myönsi hänelle "Kommerzialrat"-tittelin. Ammattinimike, joka edustaa menestyksekästä liikkeenjohtoa ja ponnisteluja suuren yleisön hyväksi. Leo Hillinger GmbH palkittiin "Superbrand Austria Award" -palkinnolla vuonna 2017. Kuluttajat ja asiantuntijat valitsevat arvovaltaiset henkilöt.
Luonnollisesti myös sen viinejä - ennen kaikkea huippuviinit
- HILL 1
- HILL 2
- HILL 3
saavat säännöllisesti palkintoja kotimaassa ja ulkomailla (Falstaff, Gault Millau, Parker, Mundus Vini, Wine Spectator, German Wine Award, Wine and Spirits ja monet muut).
Leo Hillinger - viinit
Laatustandardi
Korkeat laatuvaatimukset ovat Leo Hillingerin viinien ehdoton edellytys. Laatu liittyy erottamattomasti viinien luonnonmukaiseen viljelyyn ja luonnonmukaiseen viininvalmistukseen.
Rypäleiden annetaan kypsyä mahdollisimman pitkään, ja ne pysyvät viiniköynnöksessä mahdollisimman pitkään. Näin rypäleet voivat kerääntyä ja kypsyä mahdollisimman pitkään. Kun viiniköynnöksiä karsitaan, kutakin viiniköynnöstä käsitellään sen tarpeiden mukaan. Tämä edellyttää tietenkin paljon tietoa ja kokemusta. Viiniköynnösten hoito jakautuu koko vuodelle. Jokainen köynnös ja verso sijoitetaan, suoristetaan ja nyppimällä tai jätetään tarvittaessa rauhaan. Viljelyn motto on "niin vähän kuin mahdollista ja niin paljon kuin tarpeen". Näin rypäleet voivat olla viiniköynnöksen päällä mahdollisimman pitkään.
Leo Hillinger noudattaa tätä mottoa myös kellarissa. Viinin annetaan kypsyä tässä. Viinit kypsyvät 1 200 litran barrique-tynnyreissä, suurissa puutynnyreissä tai 30 000 litran ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä. Näin kukin viini voi kehittyä yksilöllisten vaatimustensa mukaisesti.
Viiniluokat
Leo Hillingerin viinejä tuotetaan viidessä eri luokassa:
- Kuohuviini: Kuohuvia hetkiä Seccon ja Brutin kanssa
- Raikas ja hedelmäinen: Juomisen ilo nuorekkaiden viinien kanssa
- Trendikäs: Uusia tapoja kausiviinien kanssa
- Maanläheinen: Maaperän voima alueviinien valmistuksessa
- Premium: Premium- ja jalot viinit
Lisätietoja Leo Hillinger
Anschrift | |
---|---|
Firmenname: | Leo Hillinger |
Katu: | Hill 1 |
Kaupunki: | 7093 Jois |
Maa: | Itävalta |
Region: | Burgenland |
Kontinent: | Eurooppa |
Kontakt & Web | |
Website: | https://www.leo-hillinger.com/ |
E-Mail: | [email protected] |
Facebook: | https://de-de.facebook.com/Weingut-Leo-Hillinger-208685095813760/ |
Telefon: | +43 2160 8317 0 |
Fax: | +43 2160 8317 17 |
Unternehmen | |
Eigentümer: | Leo Hillinger |
Geschäftsführer: | Leo Hillinger |
Viini | |
Önologe: | Peter Zuschlag |
Kellermeister: | Peter Zuschlag |
Rebfläche: | 90 ha |
Biozertifikat: | AT-BIO-301 |