♥ Tällä hetkellä 17 151 viinejä vain sinulle! ♥
Henkilökohtainen neuvo!
Turvallinen pakkaus!
Luotettava toimitus!

Doppio Passo

(29)

Doppio Passo Primtivo: Hedelmäinen, auringonpaisteinen ja kaksinkertaisesti käynyt!

Mehr erfahren zu Doppio Passo
Filter schließen
von bis
Vain tarjoukset  
Pikakuljetus mahdollista  
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
Kaufe 18, spare 10 %!
TIPP!
Doppio Passo Rosato Puglia IGT 2021 - CVCB
Doppio Passo Rosato Puglia IGT 2021 - CVCB
Rosé-viini Doppio Passo puolikuiva Italia Apulien (IT)
TIPP!
orgaaninen orgaaninen
Doppio Passo Bio Primitivo Puglia IGT - CVCB
Doppio Passo Bio Primitivo Puglia IGT - CVCB
Punaviini Doppio Passo puolikuiva Italia Apulien (IT) Puglia IGT (IT)
TIPP!
Doppio Passo Primitivo Salento 2021 - Carlo Botter
Doppio Passo Primitivo Salento 2021 - Carlo Botter
Punaviini Doppio Passo puolikuiva Italia Apulien (IT)
Doppio Passo Asolo Prosecco Superiore D.O.C.G - CVCB
Doppio Passo Asolo Prosecco Superiore D.O.C.G - CVCB
Kuohuviini Doppio Passo kuiva Italia Venetien (IT) Asolo-Prosecco DOCG (IT)
TIPP!
Doppio Passo Primitivo Rosato IGT 2021 - Carlo Botter
Doppio Passo Primitivo Rosato IGT 2021 - Carlo Botter
Rosé-viini Doppio Passo puolikuiva Italia Apulien (IT)
TIPP!
Doppio Passo Grillo Sicilia DOC 2021 - CVCB
Doppio Passo Grillo Sicilia DOC 2021 - CVCB
Valkoviini Doppio Passo kuiva Italia Sizilien (IT) Sicilia DOC (IT)
TIPP!
Doppio Passo Primitivo Riserva DOC 2019 - Carlo Botter
Doppio Passo Primitivo Riserva DOC 2019 - Carlo Botter
Punaviini Doppio Passo kuiva Italia Apulien (IT) Brindisi DOC (IT)
TIPP!
Doppio Passo Primitivo 1,5 l Magnum 2021 - CVCB
Doppio Passo Primitivo 1,5 l Magnum 2021 - CVCB
Punaviini Doppio Passo puolikuiva Italia Apulien (IT) Puglia IGT (IT)
Myynnissä
6er Vorteilspaket - Doppio Passo Asolo Prosecco Superiore D.O.C.G - CVCB
6er Vorteilspaket - Doppio Passo Asolo Prosecco Superiore D.O.C.G - CVCB
Doppio Passo Grillo Sicilia DOC 2021 - Carlo Botter
Doppio Passo Grillo Sicilia DOC 2021 - Carlo Botter
Valkoviini Doppio Passo kuiva Italia Sizilien (IT) Sicilia DOC (IT)
TIPP!
Doppio Passo Appassimento - CVCB Doppio Passo Appassimento - CVCB
Punaviini Doppio Passo kuiva Italia Apulien (IT)
Myynnissä
Myynnissä
Myynnissä
TIPP!
NEU
0%
Doppio Passo Primitivo Alternativa alkoholfrei - CVCB
Doppio Passo Primitivo Alternativa alkoholfrei - CVCB
Punaviini Doppio Passo Italia Apulien (IT) Puglia IGT (IT)
Myynnissä
18er Vorteilspaket - Doppio Passo Asolo Prosecco Superiore D.O.C.G - CVCB
18er Vorteilspaket - Doppio Passo Asolo Prosecco Superiore D.O.C.G - CVCB
TIPP!
Doppio Passo Primitivo di Manduria Riserva 2019 - CVCB
Doppio Passo Primitivo di Manduria Riserva 2019 - CVCB
Punaviini Doppio Passo kuiva Italia Apulien (IT) Brindisi DOC (IT)
Myynnissä
TIPP!
18er Vorteilspaket - Doppio Passo Primitivo di Manduria Riserva 2019 - CVCB
18er Vorteilspaket - Doppio Passo Primitivo di Manduria Riserva 2019 - CVCB
Myynnissä
TIPP!
Myynnissä
12er Vorteilspaket - Doppio Passo Asolo Prosecco Superiore D.O.C.G - CVCB
12er Vorteilspaket - Doppio Passo Asolo Prosecco Superiore D.O.C.G - CVCB
Myynnissä
TIPP!
TIPP!
Doppio Passo Primitivo Puglia IGT 2021 - CVCB
Doppio Passo Primitivo Puglia IGT 2021 - CVCB
Punaviini Doppio Passo puolikuiva Italia Apulien (IT)

Doppio Passo - kaksinkertaisesti käynyt

VINELLOsta löydät Doppio Passo -punaviiniä, Doppio Passo -ruusuviiniä ja Doppio Passo -valkoviiniä (Grillo). Löydät Doppio Passo Magnum, Doppio Passo Riserva ja monia Doppio Passo -etu-paketteja. Puglian ja Sisilian matkapaketit Salenton, Brindisin ja Puglian osa-alueilla.

Doppio Passo Primitivo punaisena, roseena ja luomuna

Haluatko pyöreän punaviinin vai hedelmäisen kevyen Doppio Passo Rosén? Löydä jaloja Doppio Passo -viinejä ja nauti Primitivon ja perinteisen tuotannon pyöreästä yhdistelmästä. Lisäksi Primitivo on saatavana myös magnumina.

Doppio Passo - koska kaksinkertainen on parempi

Salenton niemimaa Apulian eteläosassa

Doppio Passo on matka auringonpaisteiseen Etelä-Italiaan. Tarkemmin sanottuna Apuliaan Salenton niemimaalle. Muodostava, kuiva maisema, jota reunustavat savi, hiekka- ja kalkkikivi, johon Välimeren aallot iskevät. Täällä, valkoisten talojen ja taivaansinisten vesien välissä, Primitivo-rypäle menestyy erinomaisesti.

Lisää hedelmiä lasissa - Doppio Passo -viini Pugliasta

Doppio Passon viinit ovat myös matka menneisyyteen ja nykypäivään, jossa keskitytään perinteisiin. Vanha tuotantomenetelmä on erittäin suosittu viininviljelijöiden ja viininystävien keskuudessa. Doppio Passo tarkoittaa kaksinkertaista käymistä. Kaksinkertainen käyminen jalostaa suosittua viiniä, jossa on voimakas aromi ja hedelmä.

Anna pyöreiden ja hedelmäisten viinien lumota itsesi. Viiniytetään Doppio Passo -menetelmällä. Todellinen italialainen klassikko. Vinello tarjoaa sinulle klassisen Doppio Passo -punaviinin sekä rosé-, BIO- ja vegaaniluomuksia. Italialaisen saappaan kantapäästä, tietenkin.

Doppio Passo - punainen klassikko

Doppio Passo Salento

Doppio Passo -viinit ovat Primitivo-viinejä - ainakin useimmiten. Primitivo-rypäleet tuovat siis vahvuutensa kokonaisuuteen. Tuoksussa on mausteisia vivahteita pippurista, neilikasta ja kanelista. Lisäksi kirsikan, karhunvatukan ja luumun aromit.

Jos Primitivo-rypäleet kuitenkin käyvät läpi Doppio Passo -prosessin, viinistä kehittyy jotain erityistä. Doppio Passo -punaviinin maun määräävät paljon tiheämpi tuoksu, täyteläisyys ja hedelmäisyys. Runko on pyöreä, makean sulava. Kohonnut alkoholipitoisuus asettuu 13,5 prosenttiin. Doppio Passo ilmaisee itseään selvästi pehmeämmällä rakenteella ja viettelee makua silkkisillä tanniineilla. Doppio Passo Riserva Brindisi -viinissä on myös puutavaran kypsymisen aksentteja.

Doppio Passo Rosé aka Rosato

Doppio Passo Rosato

Doppio Passo Rosato on kevyt nautinto ja loistaa kaikissa tilaisuuksissa. Rentoudu ja nauti keveydestä ja runsaista hedelmistä. Olipa kyseessä sitten spontaani tai hyvin ennakoitu - tämä roséviini ei ole millään tavoin huonompi kuin punaviini. Se paljastaa melko kukkaisia sävyjä, jotka tuovat makuun raikkaan kokemuksen kevyen hapokkuuden ansiosta. Ota rennosti ja tarjoile Doppio Passo Rosato grillijuhlissa, laiskotteluun tai illalla ystävien kanssa.

Doppio Passo orgaaninen ja vegaaninen

Doppio Passo Luomu Primitivo

Perinteinen tuotanto ja innovatiivinen ajanhenki yhdistyvät Doppio Passo Bio Primitivossa ja Riserva Brindisissä. Ympäristöä suojellaan luomuviljelyllä viinitarhoilla ja ilman eläinperäisiä kirkastusaineita viinikellarissa.

Luonnonmukaisesti tuotetut viinit ilmentävät jokaisella kulauksella intensiivistä hedelmällisyyttä ja kermaista pehmeyttä. Mukana on karhunvatukan ja hapankirsikan aromeja. Kevyet paahteiset aromit hiipivät täydelliseen makuun. Tämä on tyypillistä Doppio Passo -prosessin toiselle käymisvaiheelle. Nauti yksinkertaisesti kestävästä viinistä, osta Doppio Passo Organic Primitivo VINELLOsta.

Mitä Doppio Passo tarkoittaa? Yksi prosessi kahta käymistä varten

Doppio Passo voidaan kääntää saksaksi nimellä "Doppel-Gang". Tässä kuvataan hyvin erityinen menetelmä

    • osa Doppio Passo Primitivon rypäleistä korjataan elokuun jälkipuoliskolla
    • niistä valmistetaan punaviiniä klassisella menetelmällä. Käyminen enintään 28 � C:ssa kestää vähintään 15 päivää
    • kolme-neljä viikkoa ensimmäisen sadonkorjuun jälkeen loputkin rypäleet korjataan
    • apulian aurinkoisessa ilmastossa ne ovat jo menettäneet paljon nestettä ja tiivistäneet arominsa
    • myös nämä jo hyvin kuivatut rypäleet käyvät
    • kun tämä prosessi on päättynyt, ensimmäisen ruokalajin punaviini lisätään toisen ruokalajin viinin puristejäännökseen
    • tämä käynnistää lisäkäymisen, jonka aikana kuorista uutetaan jälleen väri- ja aromiaineita
    • viini saa täyteläisyyttä ja monimutkaisuutta, ja syntyy Doppio Passo -viini

Haluaisitko saada tuntumaa Apulian Salenton alueen valtavaan lämpöön ja auringonpaisteeseen? Silloin sinulle suositellaan viinitoimittaja ja viinintekijä Dirk Würtzin jännittävää matkaa. Primitivo & Co:n jäljillä hän lähti Etelä-Italiaan Sternin luo.

Ripasso ja Appassimento

Doppio Passo -menetelmän lisäksi italialaiset viininviljelijät ovat kokeilleet muitakin menetelmiä. Ja useimmat heistä ovat myös juhlineet suuria menestyksiä niiden kanssa. Esimerkiksi Venetossa Valpolicella Classico -viini valmistetaan Ripasso-menetelmällä. Tässä vaiheessa valmiiseen viiniin lisätään Amaronen puristettua puristejäännöstä. Käyminen jatkuu toisen kerran. Jäljelle jäävä sokeri muuttuu alkoholiksi. Tämä hienosäätää viiniä ja lisää aromia, tanniineja ja rakennetta. Kun viini on käynyt loppuun, se suodatetaan ja pullotetaan. Viini kypsyy näissä vähintään 6 kuukautta.

Appassimento on myös viininvalmistusmenetelmä, jota käytetään pääasiassa Veneton alueella. Täällä rypäleitä kuivataan hyvin ilmastoidulla ullakolla tai ulkoilmassa viikkojen ja kuukausien ajan. Rosinoinnin aikana rypäleistä poistuu nestettä, jolloin niiden sokeripitoisuus keskittyy.

Tärkein rypälelajike Doppio Passo on Primitivo (... on Zinfandel, on Crljenak Kastelanski, tunnetaan täältä sinne tänne)

Doppio Passon viinit valmistetaan lähes yksinomaan Primitivo-rypäleestä. Joskus käytetään kuitenkin myös Negroamaroa ja Malvasia Nera -viiniä. Näin on esimerkiksi Doppio Passo Riserva Brindisi -viinin kohdalla. Primitivoa, joka on kotoisin Apuliasta, pidetään kuitenkin Doppio Passo -prosessin johtavana lajikkeena.

Nimi Primitivo juontaa juurensa Francesco Filippo Indelicatille, papille, joka tutki rypälelajiketta 1700-luvulla. Hän tunnisti varhaiskypsän viiniköynnöksen edut muihin verrattuna. Hän kutsui sitä nimellä Primativus, varhaisin kypsyminen. Siitä lähtien Primitivo levisi koko Apulian alueelle, kunnes se sai jalansijaa myös Amerikassa Zinfandelin tavoin. Nimenmuutos johtuu todennäköisesti virheestä kartanoiden merkinnöissä. Vasta vuonna 1967 Primitivon ja Amerikassa hyvin suositun Zinfandel-rypälelajikkeen välinen yhteys saatiin selville. Todistaa Austin Goheen, Yhdysvaltain maatalousministeriön asiantuntija ja Kalifornian yliopiston professori.

Primitivo-rypäleet viiniköynnöksen päällä

Primitivoa pidettiin pitkään Etelä-Italian alkuperäisenä rypälelajikkeena. Siellä sitä on viljelty yli 250 vuoden ajan muutamalla hehtaarilla köyhällä ja kuivalla maaperällä. Amerikassa taas Zinfandel-niminen rypälelajike herätti huomiota erityisesti kieltolain aikana. Nykyään Italiaa tai Amerikkaa ei kuitenkaan pidetä rypälelajikkeen todellisena kotimaana.

Sen alkuperän etsinnät päättyivät väliaikaisesti Kroatian ja Unkarin raja-alueella Crljenakissa. Siellä Primitivo tunnetaan nimellä Crljenak Kaštelanski, joka puolestaan on identtinen 1400-luvulta lähtien tunnetun Pribidrag-rypälelajikkeen kanssa. Alkuperän haarautuminen edelleen on myös todennäköistä, mutta sitä ei ole toistaiseksi todistettu.

Ainoa asia, josta ampelografit ovat varmoja, on Primitivon optimaalinen sijaintipaikka. Kuiva ilmasto ja savi-hiekkainen maaperä tarjoavat Apuliassa ihanteelliset olosuhteet rypälelajikkeelle.

Osta Doppio Passo Primitivo verkossa edulliseen hintaan

Parhaat Doppio Passo -viinit, kuivat tai puolikuivat, ovat saatavilla VINELLOsta. Ne tarjoavat pyöreää ja hedelmäistä nautintoa. Tiheät punaviinit, kirpeät roseeviinit tai luonnonmukaiset Doppio Passo -viinit. Viinikaupastamme löydät hienon valikoiman, johon kuuluu yksittäisiä pulloja, edullisia paketteja ja runsaita magnum-pulloja. Tilaa Doppio Passo Primitivo-viinejä halvalla verkossa. Hyödy ilmastoneutraalista ja turvallisesti pakatusta toimituksesta minne haluat. Sinulle on tarjolla lukuisia maksuvaihtoehtoja. Tutustu myös upeisiin Doppio Passo Primitivo -tarjouksiin, kuten etu- ja tutustumispaketteihimme. Haluatko tietää lisää Doppio Passo -viineistä tai onko sinulla erityisiä toiveita? Ota yhteyttä sommeliereihimme numerossa 0049 351 469 256 55 ja anna heidän inspiroida sinua. Viinien maailma, Pugliasta Zinfandeliin - kaikki Doppio Passossa, kaikki VINELLOssa.

Asiat, jotka on hyvä tietää Doppio Passo
Mikä on Doppio Passo?
Doppio Passo on Casa Vinicola Botter Carlo & C. S.p.A., Fossalta di Piave (VE), IT, ja Rotkäppchen - Mumm Sektkellereien GmbH, 06632 Freyburg, DE, suojattu viinimerkki. Doppio Passo on Apuliasta peräisin oleva viini (punaviini ja rosato). Se korjataan kahdessa erässä, kerran täyskypsänä ja kerran myöhemmin. Doppio Passo -valkoviini valmistetaan Sisiliassa Grillo -rypäleestä. Doppio Passo ei ole viinin tuotantomenetelmä tai laatumerkintä Doppio Passo -punaviini säilyy yleensä pitkään. Pullotushetkestä alkaen sitä voidaan säilyttää 7-8 vuotta ilman ongelmia. Se on säilytettävä ammattimaisesti (viileässä, pimeässä, lämpötilan kestävässä tilassa). Doppio Passo Riserva voi säilyä jopa vuosikymmenen viinikellarissa. Siksi myös 1,5 litran magnumit ovat kannattava investointi. Suurempi tilavuus antaa viinille mahdollisuuden kypsyä hitaammin ja tasaisemmin. Ainoastaan Doppio Passo Rosato -viinejä tulisi juoda nuorina. Ne säilyvät kellarissa noin 2-3 vuotta Doppio Passon punaviinit ovat lähes yksinomaan yhden lajikkeen Primitivo-viinejä. Toisinaan cuvée sisältää kuitenkin myös Negroamaroa ja Malvasia Nera -viiniä Doppio Passo -viinin hedelmäinen ja hyvin jäsennelty tuoksu sopii erityisen hyvin grillatun ja tumman lihan kanssa. Punaisen lihan ja sienien kanssa valmistettu pasta sekä lammasshashlik sopivat myös täydellisesti tämän punaviinin kanssa. Doppio Passo Rosé puolestaan sopii paremmin merenelävien ja kalan kanssa. Olipa kyseessä rosé tai punainen, kuiva tai puolikuiva - Apulian viinejä pidetään myös yksin nautittavina Doppio Passo -punaviinin optimaalinen juomalämpötila on 15-18° C, kun taas Rosato kehittää täyden potentiaalinsa 9-12° C:n lämpötilassa.
Kuinka kauan Doppio Passo Primitivo -viini säilyy?
Mitä rypälelajikkeita Doppio Passo sisältää?
Mihin ruokiin Doppio Passo Primitivo sopii?
Mikä on Doppio Passo Primitivon ihanteellinen juomalämpötila?
NACH OBEN NACH OBEN
NACH OBEN