♥ Tällä hetkellä 18 882 viinejä vain sinulle! ♥
Henkilökohtainen neuvo!
Turvallinen pakkaus!
Luotettava toimitus!

Tietoa meistä

Meidän asemamme

Vieraana VINELLOssa

Me pidämme viinin juomisesta. Olipa kyseessä sitten valkoinen, punainen tai rosé. Viini on intohimoa, makua ja nautintoa. Arvoja, jotka on syytä toimittaa suoraan sinunlaistesi viininystävien kotiin, mutkattomasti ja huolettomasti. Suurella viini-, väkevien alkoholijuomien ja herkkujen valikoimalla haluamme tarjota innokkaille herkkusuille ja sellaisiksi haluaville sitä, mistä he pitävät. Haluamme tavata samanhenkisiä ihmisiä, jotka haluavat nauttia sekä juomisesta että syömisestä, valittua laatua kohtuuhintaan. Tule kanssamme matkalle tapaamaan ihmisiä, vierailemaan maissa ja kokemaan maailman makuja. Maa on suuri - niin on myös meidän janomme uusiin kokemuksiin.

Myymälämme

VINELLO on keskisuuri perheyritys Dresdenissä. Olemme erikoistuneet viinien ja väkevien alkoholijuomien tukku- ja vähittäiskauppaan, ja toimitamme asiakkaillemme (lähes) kaikkialle maailmaan. Kaikissa kanavissa, nykyaikaisimmalla tavalla.

Lisäksi tarjoamme Bärensteiner Strassella sijaitsevan VINELLO.store-myymälän avulla konkreettisen kontaktin kumppaneihimme ja asiakkaisiimme. Tarjonta on suunnattu yksityishenkilöille sekä gastronomia- ja muille yrityksille.

Lyhyesti sanottuna: meillä on viiniä.

Aiemmin toimitimme vielä omasta kellaristamme. Olemme kasvaneet tasaisesti yhdeksi Saksan suurimmista viinien ja väkevien alkoholijuomien verkkokauppiaista. Tämä ei ainoastaan tee meistä ylpeitä, vaan antaa meille myös suuren vastuun asiakaskuntaamme kohtaan. Tarjoamme jatkossakin korkealaatuisia tuotteita, jotka tyydyttävät nautintosi. Laajennamme yhdessä kokemuksemme rikkautta. Pisara kerrallaan.  

Vierailemme säännöllisesti yhteistyökumppaneidemme viinitiloilla ja maistelemme uusimpia vuosikertoja ja trendejä. Tuomme parhaat viinit mukanamme. Paljon asiantuntemusta viinien hankinnassa ja henkilökohtaiset suhteet viinitiloihin antavat meille mahdollisuuden tarjota sinulle reiluja hintoja ja houkuttelevia määräalennuksia. Viinivalikoimamme lisäksi myymme myös väkeviä alkoholijuomia, kuohuviiniä, samppanjaa, proseccoa, cremantia ja cavaa. Viiniä kaikille, kaikkea muutakin.

Palvelumme

Olemme sitoutuneet tekemään ostosten tekemisestä miellyttävää ja helppoa, jotta voit keskittyä olennaiseen. Tämä päättäväisyys näkyy lupauksessamme sinulle mutkattomasta ja oikeudenmukaisesta ostoprosessista.

Historiamme

2009 - Seksiä vai huumeita?

Synkkiä aikoja se oli. Dresdenissä ei ollut juuri lainkaan viiniä, tuskin mitään toivoa tuntijoille. Mutta aviopari Katja ja René Harnisch ryhtyivät taistelemaan kaupungin kuivia kurkkuja vastaan. Harrastuksen muuttaminen ammatiksi - mutta mikä harrastus? Vaihtoehtoja punnittuaan he päätyivät viiniin - hehän pitävät juomisesta. Varsinkin tyttärensä Gretan syntymän jälkeen - ihana loma aloittaa internet-yritys. Niinpä kesäkuussa 2009 onlinewweinkeller.de aloitti toimintansa heidän omissa neljässä seinässään. Tarkemmin sanottuna omassa kellarissa. Ei isommassa kuin huoneessa, jossa luultavasti olet tällä hetkellä. 5.000 pulloa viiniä ja väkeviä alkoholijuomia. Ensimmäiset asiakkaat eivät kauaa viipyneet: Hampurin kodittomien turvakoti, 6 pulloa rommia. Menestystarinan alku.

Visio oli olemassa jo tuolloin, kuten se on tänäänkin. Asiakastyytyväisyys on etusijalla. Ja asiakkaat olivat tyytyväisiä. Sekä verkossa että Königsbrücker Straße -liikkeessä. He olivat innoissaan siitä, mitä tulevaisuus toi tullessaan.

2011 - Kellariviinejä kaikki hyvin..

... mutta viinikaupan rakenteen oli muututtava. Tarvittiin erillinen, kaiken kattava ja riippumaton foorumi. Ilman välikäsiä ja muuta vastaavaa. Todellinen kaikkikanavainen. Sopiva nimi löytyi helposti. VINELLO.de - lähtölaukaus yhdelle Saksan suurimmista viinin, väkevien alkoholijuomien ja vielä hauskempien tuotteiden verkkokauppiaista. Väittämä "Viiniä kaikille" viestii selvästi, että kyseessä ei ole elitistinen tai snobistinen yritys. Sommelier hänen Château Leoville-Las-Cases 2ème Grand Cru Saint-Julien AOC 2009 -viininsä, maallikko hänen pullonsa valkoviiniä. Jokaiselle oma pullonsa.

2016 - Hieman ahdasta täällä

Kellari, kauppa, kaikki täynnä alkoholia. Se, mikä ei periaatteessa kuulosta niin pahalta, muuttui hiljalleen ongelmalliseksi. Kasvava kysyntä aiheutti paljon byrokratiaa, logistiikkaa ja tilanpuutetta. Oli aika jättää pesä ja antaa VINELLOlle oma koti. Huhtikuu 2016. Bamberg Streetille lisää paukkuja. Suuri varastotila yli 6700 erilaiselle viinille ja väkevälle alkoholijuomalle.

Verkossa kaikki hyvin ja hyvin. Mutta ihmiset tarvitsevat ihmisiä. Jotain kosketeltavaa, hyväilyttävää, maistettavaa. Paikka, jossa nautintohakuiset galleria-asiakkaat voivat tavata ja viipyä yhdessä. VINELLO.store, myymälä Centrum Galerie Dresdenissä, on avattu. Dresdenin arkkitehti Alexander Poetzschin suunnittelema myymälän ulkoasu muistuttaa viinikellaria - takaisin juurille. Täällä kohtaat kokeneita sommeliereita ja paljon pulloja. Ei tietenkään asiakasta, joka on mielellään seurassamme.

2017 - Viini ja makkara - Stadionvierailu

Kaudesta 2017/2018 lähtien DDV-stadionilla on ollut käytössä "kaupungin kaunein viiniterassi" - VINELLO Dynamo VIP Zone. SG Dynamo Dresdenin kumppanina tarjoamme faneille ja katsojille herkullisia liikkeitä, er viiniä. Ainutlaatuinen saksalaisessa ammattilaisjalkapallossa, voit nyt nähdä SGD:n oluen sijaan viinin kera. Tai molempien kanssa. Mutta älä unohda tukea Dynamoa.

Stadionilla sijaitsevan viinitilan avulla, Hope-gaalan ja Jääsadun sponsorina sekä tekemällä yhteistyötä säätiöiden ja aloitteiden kanssa VINELLO on aina sosiaalisesti aktiivinen. Viinikauppamme näkee itsensä muuna kuin vain myyjänä - olemme hyvän maun ja elämänilon lähettiläitä. Arvoja, jotka jaamme mielellämme kaikkien kanssa. Oletko sinäkin? Olemme avoimia uusille asioille.

NACH OBEN NACH OBEN
NACH OBEN