♥ Tällä hetkellä 17 151 viinejä vain sinulle! ♥
Henkilökohtainen neuvo!
Turvallinen pakkaus!
Luotettava toimitus!

Nero d'Avola -viinit

(176)

Nero d'Avola, Sisilian perinteinen ja nykyään maailmanlaajuisesti arvostettu punainen rypälelajike, kehittyy monitahoiseksi punaviiniksi lämpimässä ja Välimeren tuulissa. Tumman rubiininpunainen, melkein musta, kuten rypäleistä voi päätellä, muodostaa hyvin jäsennellyn rungon, joka osaa vakuuttaa miellyttävällä hapokkuudella ja runsaalla hedelmäisyydellä.

Mehr erfahren zu Nero d'Avola -viinit
Filter schließen
von bis
Vain tarjoukset  
Erittäin palkittu  
Pikakuljetus mahdollista  
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
Kaufe 18, spare 10 %!
Glicine Rosato Terre Siciliane IGT 2020 - Duca di Salaparuta
Glicine Rosato Terre Siciliane IGT 2020 - Duca di Salaparuta
Rosé-viini kuiva Italia Sizilien (IT) Terre Siciliane IGT (IT)
TIPP!
TANK No 26 Nero d'Avola Appassimento IGT 2021 - Cantine Minini
TANK No 26 Nero d'Avola Appassimento IGT 2021 - Cantine Minini
Punaviini Appassimento kuiva Italia Sizilien (IT) Terre Siciliane IGT (IT)
Myynnissä
TIPP!
6er Kennenlernpaket - TANK Weine von Cantine Minini
6er Kennenlernpaket - TANK Weine von Cantine Minini
Glicine Rosso Terre Siciliane 2021 - Duca di Salaparuta
Glicine Rosso Terre Siciliane 2021 - Duca di Salaparuta
Punaviini kuiva Italia Sizilien (IT)
Kaufe 6, spare 3 %!
Corvo Rosa Terre Siciliane 2021 - Duca di Salaparuta
Corvo Rosa Terre Siciliane 2021 - Duca di Salaparuta
Rosé-viini kuiva Italia Sizilien (IT) Terre Siciliane IGT (IT)
Kaufe 6, spare 3 %!
TIPP!
Don Mannarone Rosso Terre Siciliane IGT 2020 - Mánnara
Don Mannarone Rosso Terre Siciliane IGT 2020 - Mánnara
Punaviini keskimakea Italia Sizilien (IT) Terre Siciliane IGT (IT)
Myynnissä
Myynnissä
6er Kennenlernpaket - Weine von Barone Montalto aus Sizilien
6er Kennenlernpaket - Weine von Barone Montalto aus Sizilien
Rari Nero d'Avola Terre Siciliane IGP 2019 - Cantine San Marzano
Rari Nero d'Avola Terre Siciliane IGP 2019 - Cantine San Marzano
Punaviini puolikuiva Italia Sizilien (IT) Terre Siciliane IGT (IT)
Myynnissä
6er Vorteils-Weinpaket Passivento Rosso Terre Siciliane - Barone Montalto
6er Vorteils-Weinpaket Passivento Rosso Terre Siciliane - Barone Montalto
Collezione Famiglia Passivento Nero d'Avola Rosato 2020 - Barone Montalto
Collezione Famiglia Passivento Nero d'Avola Rosato 2020 - Barone Montalto
Rosé-viini puolikuiva Italia Sizilien (IT) Terre Siciliane IGT (IT)
Myynnissä
TIPP!
Passiata Terre Siciliane 2019 - Stemmari Passiata Terre Siciliane 2019 - Stemmari
Punaviini kuiva Italia Sizilien (IT) Terre Siciliane IGT (IT)
Lamùri Nero d'Avola Sicilia DOC 2019 - Tenuta Regaleali
Lamùri Nero d'Avola Sicilia DOC 2019 - Tenuta Regaleali
Punaviini kuiva Italia Sizilien (IT) Sicilia DOC (IT)
Myynnissä
-
3er Vorteils-Weinpaket Don Mannarone Terre Siciliane IGT 2020 - Mánnara
Myynnissä
6er Vorteils-Paket - Corvo Rosa Terre Siciliane 2021 - Duca di Salaparuta
6er Vorteils-Paket - Corvo Rosa Terre Siciliane 2021 - Duca di Salaparuta
Ammasso Rosso Sicilia IGT 2019 - Barone Montalto
Ammasso Rosso Sicilia IGT 2019 - Barone Montalto
Punaviini puolikuiva Italia Sizilien (IT) Terre Siciliane IGT (IT)
orgaaninen orgaaninen
Lichiani Nero d'Avola Merlot Sicilia DOC 2020 - Vaccaro
Lichiani Nero d'Avola Merlot Sicilia DOC 2020 - Vaccaro
Punaviini kuiva Italia Sizilien (IT) Sicilia DOC (IT)
Myynnissä
6er Vorteils-Weinpaket - Ammasso Rosso Sicilia IGT 2019 - Barone Montalto
6er Vorteils-Weinpaket - Ammasso Rosso Sicilia IGT 2019 - Barone Montalto
Nero d'Avola Sicilia DOC - Sallier de La Tour Nero d'Avola Sicilia DOC - Sallier de La Tour
Punaviini kuiva Italia Sizilien (IT) Sicilia DOC (IT)
Myynnissä
Nero d'Avola Sicilia DOC 1,0 l 2020 - Collezione Il Mio
Nero d'Avola Sicilia DOC 1,0 l 2020 - Collezione Il Mio
Punaviini kuiva Italia Sizilien (IT) Sicilia DOC (IT)
1 von 6

Nero d'Avola - etelää, aurinkoa ja Sisiliaa koskeva viini

Aikoinaan seosviini, nykyään korkealaatuinen ja palkittu huippuviini - Nero d'Avolaa pidetään Sisilian menestyneimpänä vientituotteena mantelin, oliiviöljyn ja makean Marsala- jälkiruokaviinin ohella. Tule mukaan matkalle ja tutustu muinaisiin kaupunkeihin, Sisilian ruhtinaisiin ja Avolan mustaan.

Nero d'Avola Viiniköynnös viiniköynnöksen päällä

Musta mutta värikäs - Nero d'Avola -punaviini

Nero d'Avola on Sisilian ylivoimaisesti eniten viljelty rypälelajike. Se tekee vaikutuksen voimakkaalla hedelmäisyydellään, pehmeällä rakenteellaan ja syvän punaisella värillään. Näiden ominaisuuksien ansiosta Nero d'Avolaa käytettiin pitkään sekoitusviininä, ja se päätyi jopa Ranskaan. Sisilialaisesta rypäleestä, Merlotista, Cabernet Sauvignonista, Shirazista ja paikallisesti myös Frappatosta löytyi värikylläinen ja hedelmäinen kumppani. Sisilialaiset viininviljelijät loivat trendin vasta noin vuonna 1990, jolloin he ymmärsivät Nero d'Avola -punaviinit uudella tavalla ja alkoivat valmistaa niitä vain yhdestä lajikkeesta. Nykyään mustista ja tiivistyneistä rypäleistä valmistetulla punaviinillä on kansainvälistä kysyntää, ja se on jo voittanut monia palkintoja. Luonnollisesti viininviljelijät alkoivat viljellä Nero d'Avolaa, joka tunnetaan myös nimellä Calabrese tai principe Siciliano. Jälkimmäinen viittaa punaisen rypälelajikkeen korkeaan asemaan, sillä lajiketta kutsutaan paikallisesti Sisilian prinssiksi, principe Siciliano. 

Sisilian luonne pullossa Sisilia maisema

Nero d'Avola on monitahoinen, pyöreä ja pehmeä punaviini, joka korostaa ennen kaikkea rubiininpunaista ja tummaa väriään. Lisäksi italialaisen rypälelajikkeen suosio selittyy sen hyvällä rakenteella ja kirpeällä hedelmällä. Maku on täynnä karhunvatukan, kirsikan ja luumun hedelmäisiä vivahteita, joihin yhdistyvät hillon, lakritsin ja jopa nahan vivahteet. Täysosassa voi myös aistia suklaata ja välimerellisiä mausteita. Nero d'Avola on aina hedelmäinen, varsinkin jos punaviini on kypsytetty ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä. Puuviljelyssä viini sen sijaan kehittyy vankemmaksi - molemmissa tapauksissa suosittu, joissakin tapauksissa palkittu.

Nero d'Avola Terre Siciliane - Viinilajike Sisiliassa

IGT Terre Siciliane 

Laatutaso IGT, joka on lyhenne sanoista Indicazione Geografica Tipica, kuvaa alueen paikallista viiniä. IGT Terre Siciliane, entinen Sicilia IGT, Sisilia vaatii myös tätä asemaa, joka tarkoittaa arvokkaita viinejä maaviinien laadussa. Toisin kuin Saksassa, Sisilian maalaisviiniä pidetään yleensä korkealaatuisena viininä, jota tarjoillaan, jaetaan ja nautitaan. 

IGT Terre Siciliane -viinejä tuottava alue

Viinitarhoja viljellään IGT Terre Siciliane -ohjeiden mukaisesti lähes koko Sisiliassa. Eri alueet eroavat toisistaan, toisinaan hyvinkin voimakkaasti. Pohjoisessa on pääasiassa vuoristoja, lounais- ja Keski-Sisilia ovat edelleen mäkisiä, ja etelässä on laaja tasanko. Idässä Etna hallitsee, ja tuliperäinen maaperä tarjoaa hyvin erityisen terroirin, joka lupaa ihanteelliset olosuhteet erityisesti sisilialaisille valko- ja roséviineille. Koko Välimeren saarella on paljon aurinkoa ja viilentäviä tuulia, mikä miellyttää viinitarhan kasvillisuutta.

Cuvée Nero d'Avola - Merlot'n ja Syrahin kanssa 

Nero d'Avolaa pidettiin pitkään yleisesti sekoiteviininä. Punaviini ei ole vielä nykyäänkään menettänyt mitään potentiaalistaan cuvéen valmistuksessa. Tiheä rakenne ja rubiininpunainen väri täydentävät Merlot- tai Syrah-luonnetta. Esimerkiksi Vaccaron viinitilan Nero d'Avola Merlot IGT 2017 -viinissä on voimakas hedelmäisyys ja samettinen runko - juuri Nero d'Avolan ja Merlot'n vahvuudet. Yhtä suosittu on Nero d'Avolan ja Syrahin koostumus. Tasapainoinen ja temperamenttinen cuvée on vakuuttava italialaisen keittiön - erityisesti kypsytettyjen juustojen - seuralainen tai yksinkertaisesti nautittavaksi.

Nero d'Avola Rosé

Monikerroksiset pienet ja tummat rypäleet ovat Sisiliassa myös ensimmäinen valinta roséviinien valmistukseen. Ne antavat rosélle leikkisää keveyttä, joka rikastuttaa aurinkoisia päiviä ja tunnelmallisia iltoja täysin kypsillä ja kirpeillä hedelmillä. Virkistävän mineraalisuuden sekä vadelman ja karhunvatukan tyypillisten vivahteiden ohella juuri epävirallinen maku tekee Nero d'Avola Rosé -viineistä auringon hellimän makuelämyksen. 

Marsala - makeutta Sisiliasta

Sisilian rannikoiden ulkopuolella tunnettu Marsala käyttää myös Nero d'Avola -rypälelajiketta, jonka avulla sen Marsala- jälkiruokaviini saa enemmän rakennetta ja houkuttelevaa väriä.

Nero d'Avola -viinin alkuperä 

Avola Syrakusan maakunnassaNero d'Avolan keskus on tietenkin Avola, Sisilian kaupunki Syrakusan eteläisessä maakunnassa. Täällä on viljelty viiniä jo antiikin ajoista lähtien, ja tämä on suurelta osin kreikkalaisten siirtolaisten ansiota, jotka viljelivät Syrakusasta Taorminaan tuotuja viiniköynnöksiä. Nero d'Avolaa viljeleviä viinitarhoja on lähes kaikkialla Sisiliassa. Ainoastaan Etna-vuoren ympäristössä tätä rypälelajiketta ei viljellä. Noto ja Pachino ovat muita tunnettuja viljelyalueita, joilta tulevat eräät parhaista Nero d'Avola -punaviineistä. Aurinkoinen ja kuiva sää sekä Sisilian ravinteikas tulivuoriperäinen maaperä, jossa on runsaasti kiviä ja savea, on yksinkertaisesti ennalta määrätty perinteiselle rypälelajikkeelle. Kivinen maaperä antaa lähellä maata oleville viiniköynnöksille lämpöä myös öisin, kunnes ne saavuttavat täyden kypsyyden syyskuussa, jolloin ne korjataan käsin. 

 

 

Sisilian kuuluisat viinitilat

Sommelieriemme kokoamasta viinivalikoimasta löydät joitakin Sisilian tunnetuimpia ja kansainvälisesti tunnetuimpia viinitiloja.

  • Barone Montalto
  • Cantine Minini
  • Paolini
  • Cusumano
  • Duca di Salaparuta
  • Feudo Arancio
  • Firriato
  • Planeta
  • Sallier de la Tour
  • Tasca d'Almerita

Calabrese ja Nero d'Avola - Etymologia ja alkuperä 

Sen tumman rungon ansiosta siitä on kehittynyt nimi Nero d'Avola, joka tarkoittaa suomeksi "Avolan musta". Toinen nimi - Calabrese - viittaa alkuperään Calabriasta, mutta muut johdannaiset ovat todennäköisiä. Kasvitieteilijä Francesco Cupani mainitsi rypälelajikkeen ensimmäisen kerran vuonna 1696 nimellä Calavrisi, joka tarkoittaa Calabresen murretta. Tämä nimi voi viitata Calaulisiin, joka puolestaan voi olla johdettu nimestä Caia Avola - Avolan rypäle.

Toisen teorian mukaan kauppiaat kaupittelivat Sisiliasta peräisin olevaa Nero d'Avola -viiniä calabrese-viininä, sillä Calabriassa tuotettiin toisinaan paljon suositumpaa viiniä. Jotain vastaavaa on jo tapahtunut Sangiovese tai Canaiolo Nero -viinille, jonka synonyymien joukossa on myös Calabrese. Muita Nero d'Avolan synonyymejä ovat Calabrese d'Avola, Calabrese Dolce, Niureddu Calavrisi ja Calabrese di Vittoria.

Olipa nimi mistä tahansa peräisin - tärkeintä on, että Nero d'Avola on peräisin Sisiliasta. Tosin myös Australiassa, Yhdysvalloissa ja Maltalla viljellään yhtä tai kahta viinitarhaa.

Korkea laatu DOC-statuksella

Sisilialaista Nero d'Avolaa pidetään yleisesti erittäin korkealaatuisena punaviininä. Viinit kehittyvät kuitenkin niin monimuotoisesti paikallisen terroirin mukaan, että monet nimitykset on kruunattu DOC- (Denominazione di origine controllata) ja IGT- (Indicazione Geografica Tipica) tai IGP- (Indicazione Geografica Protetta) statuksella. Erityisesti Noton viehättävän barokkikaupungin Nero d'Avola -punaviinit ovat DOC-aseman lisäksi kansainvälisesti tunnettuja. Lisäksi lukuisia Nero d'Avola -punaviinejä tuotetaan myös IGT- eli nykyään pikemminkin IGP-luokituksena. IGT-punaviinit on yleensä tarkoitettu maalaisviineiksi, mutta ne ovat jo saaneet monia palkintoja, kuten kultamitalin "International Wine & Spirit Competition" -kilpailussa. Tasaisen korkea laatu, joka johtuu parhaista kasvuolosuhteista ja erinomaisesta työstä viinikellarissa - Nero d'Avola -viini on erinomainen italialainen punaviini, joka tuntee tulevaisuudessa vain yhden tien: lasista suuhun.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nero d'Avolan ja Sisilian viinin viljelyalueet

Vaikka Nero d'Avola -viinin keskus on saaren eteläosassa, rypälelajiketta viljellään kaikkialla saarella. Sisiliassa on kuitenkin myös muuta tarjottavaa, kuten jälkiruokaviini Marsala tai virkistävät viinit Etnalta. Viljelyalueesta riippuen terroirin eri puolet avautuvat ja suosivat tiettyjä rypälelajikkeita. 

Sisilian DOC-viljelyalueet

Marsala

Saaren länsiosassa sijaitsevan Marsalan satamakaupungin ympärillä sijaitsee Marsala DOC -alue, joka tunnetaan pääasiassa kuuluisasta jälkiruokaviinistään. DOC:n ohjeiden mukaisesti viljellään lähes yksinomaan Marsalassa sallittuja rypälelajikkeita, kuten Nero d'Avolaa sekä muita valkoisia ja punaisia lajikkeita.

Menfi

Agrigenton ja Trapanin maakunnilla on DOC Menfin ansiosta korkealaatuinen viljelyalue, jolla tuotetaan sekä valkoviiniä että korkealaatuisia punaviinejä. DOC Menfin viineissä voidaan tietenkin käyttää vain valikoituja rypälelajikkeita. Chardonnay, Grecanico, Sangiovese ja tietenkin Nero d'Avola.

Alcamo

Saaren länsiosassa sijaitsee myös Alcamo, joka on DOC-nimitys lähellä Palermon kaupunkia. Sisilian viininviljelyalueella on paljon tarjottavaa sekoiteviineistä yhden lajikkeen viineihin. Niistä esimerkiksi Alcamo Rosso ja Alcamo Rosato. Edelliseen vaaditaan vähintään 60 prosenttia Nero d'Avolaa, ja myös Rosato käyttää mielellään tummia rypäleitä.

Faro

FaroSisilian koilliskärjessä sijaitsee Faron DOC-viininviljelyalue, jonka keskus on Messinan kaupunki. Täällä tuotetaan erinomaisia viinejä, joilla on ainutlaatuinen luonne. Nero d'Avola -lajiketta esiintyy täällä vain pieniä määriä, sen sijaan pääpaino on Nerello Mascalese- ja Nerello Cappuccio -lajikkeilla. Korkeus merenpinnasta ja viileät yölämpötilat takaavat vertaansa vailla olevan tuoreuden.

Cerasuolo di Vittoria

Cerasuolo di Vittoria DOCG -viinillä, joka on peräisin samannimiseltä viininviljelyalueelta, on oma luettelo suuntaviivoista, joissa kuvataan selkeästi rypälelajikkeet ja sadonkorjuu. Se edellyttää 50-70 prosentin osuutta Nero d'Avolaa, jota täydennetään Frappatolla. Tämän viinin rypäleet kasvavat Ragusasta Cataniaan saaren eteläosassa. 

 

Eloro

Cerasuolo die Vittorian lähistöllä sijaitsevat Eloron viljelyalueen viinitarhat, jotka tunnetaan erityisesti rosé- ja punaviineistä. Syrakusan ja Ragusan välissä, jonka keskellä sijaitsee Noton kaupunki, kasvaa siis Pignatello, Frappato ja Nero d'Avola, jotka DOC-säännösten mukaan muodostavat suurimman osan lähes yhden viinitarhan viineistä.

Etna Etna-vuori

Viiniköynnökset kasvavat mahtavan Etnan juurella mineraalipitoisella vulkaanisella maaperällä. Näissä olosuhteissa kukoistavat erityisesti valkoiset rypälelajikkeet, ennen kaikkea Carricante, Catarratto Bianco ja Trebbiano. Punaviinien osalta tärkein lajike on Nerello Mascalese, jota on oltava 80 prosenttia viinistä Etnan DOC-viineissä.

Malvasia delle Lipari

Sisilian pohjoispuolella sijaitsevat Liparin saaret ovat kuuluisia makeasta valkoviinistä Malvasia, joka puristetaan Malvasia di Sardegnasta ja Korinthiakista. Näin ollen DOC Malvasia delle Lipari on erityisasemassa, sillä Sisilialle tyypillisiä rypälelajikkeita ei viljellä juuri lainkaan. 

Pantelleria

PantelleriaSama pätee myös Pantellerian saareen, sillä Pantelleria DOC:n nojalla puristetaan enimmäkseen liköörejä, kuohuviinejä ja helmeileviä viinejä. Erityisesti Moscato di Pantelleria nauttii suurta mainetta saarella ja sen ulkopuolella. Pienen Välimeren saaren tärkein lajike on Muscat d'Alexandrie, jota käytetään lähes kaikissa Pantellerian viineissä.

 

 

 

Mielenkiintoisia faktoja Nero d'Avola -punaviinistä Viinitila Sisiliassa

Mikä on Nero d'Avola?

Nero d'Avola on perinteinen ja korkealaatuinen rypälelajike, joka on kotoisin lähes yksinomaan Sisilian saarelta. Nykyään tätä jaloa rypälelajiketta viljellään yli 20 000 hehtaarilla. Aiemmin Nero d'Avola -viiniä pidettiin sekoiteviininä, mutta 1990-luvulta lähtien punaviini on nauttinut kansainvälistä mainetta. Nero d'Avola-viiniä valmistetaan useimmiten punaviininä, mutta se on löytänyt yhä enemmän seuraajia myös roséviininä. 

Muita Nero d'Avolan nimiä ovat: 

  • Calabrese 
  • Principe Siciliano 
  • Calabrese Dolce 
  • Calabrese di Vittoria
  • Niureddu Calavrisi

Kuinka kauan Nero d'Avola -punaviiniä voidaan säilyttää?

Nero d'Avola -punaviineillä on hyvät varastointimahdollisuudet. Viini on suositeltavaa juoda ensimmäisten 5-7 vuoden aikana, vaikka joidenkin vahvasti viiniytettyjen viinien säilyvyysaika on jopa 10 vuotta. Jotta Nero d'Avola -viini olisi nautittavissa vielä tämän ajan kuluttua, se on säilytettävä viileässä, pimeässä ja kuivassa paikassa. 

Kuinka kauan avattu pullo Nero d'Avola -viiniä säilyy?

Avattu pullo Nero d'Avolaa on juotava kahden ensimmäisen päivän kuluessa avaamisesta. Muussa tapauksessa pullon täyttöaste määrää, kuinka kauan viini säilyttää luonteensa. Jos pullo on vielä hyvin täytetty, viini säilyy jääkaapissa ilmatiiviisti suljettuna jopa 7 päivää. Pienempi täyttömäärä tarkoittaa vähemmän päiviä - puolikas pullo säilyy siis runsaat 3 päivää. Pullonkorkin avulla avatun pullon säilyvyyttä voidaan pidentää entisestään. 

Nero d'Avolan ruokasuositukset

Nero d'Avola sopii hyvin lähes kaikkien italialaisten ruokien kanssa. Olipa kyseessä sitten pizza, polenta tai grillattu ruoka - vahva hedelmä sopii kaikenlaiseen ruokaan bravuurilla ja maulla. Terästankista peräisin oleva Nero d'Avola sopii myös erinomaisesti paahdetun hirvensatulan ja perunagratiinin tai salsiccian kanssa.

Mikä on Nero d'Avola -viinien ihanteellinen juomalämpötila?

Nero d'Avolan punaviinien juomalämpötila on noin 16-18 °C. 

Sommelierin vinkki

Kesällä sisilialainen viini voi olla nautinto myös hieman jäähdytettynä. Laita viini jääkaappiin noin puoleksi tunniksi ennen avaamista. 

Jos viini tulee suoraan kellarista, Nero d'Avola -punaviini on suositeltavaa kambrata eli nostaa hitaasti juomalämpötilaan. Kun viini kaadetaan viinikarahviin, se saavuttaa ihanteellisen lämpötilan ja lupaa mahtavan maun.

Osta Nero d'Avola -viiniä, nauti etelästä

Löydät parhaat Nero d'Avola -punaviinit, yhden lajikkeen viinit, cuvéet tai rosé-viinit, kohtuulliseen hintaan VINELLO.co.uk-sivustolta. Sommelierimme ovat koonneet sinulle hienon valikoiman sisilialaisia viinejä perinteisestä Nero d'Avola -rypäleestä, joita voit ostaa helposti ensimmäisestä tilauksestasi alkaen. Tarjoamme myös erilaisia maksuvaihtoehtoja, jotta voit tilata suosikkisi toiveidesi mukaan. Kun olet täyttänyt ostoskorisi, viinisi ovat pian matkalla luoksesi turvallisesti, ilmastoneutraalisti ja 120 euron ostoarvosta alkaen jopa ilman toimituskuluja. Onko sinulla kysymyksiä, toiveita tai tarvitsetko tietoa viinin maailmasta? Asiantunteva henkilökuntamme on käytettävissäsi numerossa 0049 351 469 256 55 tai osoitteessa [email protected]

Sinun etusi, meidän tarjouksemme

Haluamme inspiroida sinua viinillä, joka sisältää jo ostoksen. Tarjoamme sinulle:

  • Osto ennakkoon, jo ensimmäisestä tilauksesta alkaen
  • lukuisia maksuvaihtoehtoja
  • nopea, ilmastoneutraali ja turvallisesti pakattu toimitus
  • ilmainen toimitus 120 €:n ostoarvosta alkaen
  • asiantunteva sommelierin neuvonta numerossa 0351 - 469 256 55 
  • 12 viikon palautusoikeus
  • Arvoseteleitä ja mielenkiintoisia tarjouksia uutiskirjeellä
  • valtava valikoima parhaita viinejä, väkeviä alkoholijuomia, kahvia ja herkkuja

Tutustu korkealaatuisiin ja luonteenomaisiin Nero d'Avola -punaviineihin parhaista vuosikerroista ja valikoiduista viinitiloista VINELLOssa - kumppanisi Välimeren suurimmalla saarella hyvän maun ja paremman nautinnon parissa.

NACH OBEN NACH OBEN
NACH OBEN