Winery Arrogant Frog - huippuviinit huumorilla
"Arrogant Frog" on peräisin Languedocin aurinkoisilta kukkuloilta Välimeren ja Herault'n väliltä. Jean Claude Mas kumoaa viinitilallaan ennakkoluulon, jonka mukaan ranskalaisilla ei ole huumorintajua. Samalla hän näyttää, mistä maailman parhaat viinit tulevat.
Nimi Arrogant Frogant leikittelee kliseellä, jonka mukaan ranskalaiset ovat omahyväisiä, ja yhdistää sen ranskalaisten englantilaiseen lempinimeen "sammakot". Mutta Arrogant Frog ilmentää kaikkea, mikä on ranskalaisille tärkeää: hyvää ruokaa, kulttuuria, kansakuntaa ja tietenkin hyvää viiniä.
Arrogant Frog - hedelmiä, hedelmiä, hedelmiä, hedelmiä
Jean-Claude Mas tiivistää viininsä näillä sanoilla: hedelmä, hedelmä, hedelmä. Ne ovat joka tapauksessa ranskalaisia, mutta ne ymmärretään kaikkialla maailmassa.
Domaine Paul Masin viinitarhat ja terroiri
Ylimielinen sammakko syntyi Hérault'n laaksossa Languedocin alueella Etelä-Ranskassa, lähellä kuuluisan näytelmäkirjailijan Molièren inspiroimaa Pézenasin pikkukaupunkia ja vain puolen tunnin ajomatkan päässä Välimeren rannikolta.
Les Domaines Paul Masin viinitarhat ovat perinteisiä, ja ne on istutettu alueelle tyypillisillä lajikkeilla.
- Syrah
- Grenache
- Cabernet Sauvignon
- Merlot
- Carigan
- Cinsault
Valkoviinien osuus on pienempi, mutta ne ovat kuitenkin olleet Languedocissa jo pitkään.
- Viognier
- Marsanne
- Sauvignon Blanc
- Chardonnay
Viiniköynnökset on istutettu Hérault'n laakson sorapitoisiin, savisiin kalkkikivikerrostumiin ja fossiilipitoisiin kalkkikivikumpareisiin, joista avautuu kaunis näkymä Thau-järvelle.
Viininvalmistus Jean Claude Masin johdolla
Viinitilan tiimin jatkuva vaihtaminen, jatkuva maistelu ja täydellinen kellarihygienia ovat välttämättömiä ranskalaisten huippuviinien tuottamiseksi. Tavoitteena on, että Arrogant Frog -viinilinjan valko- ja punaviinit heijastavat toisaalta terroiria ja toisaalta ovat hedelmäisiä, täyteläisiä, tyylikkäitä ja tyylikkäitä. Jean Claude Masin ympärillä toimiva tiimi on ratkaiseva ja tärkein tekijä viininvalmistusprosessissa. Kaikki viinit, käymisestä pullotukseen, ovat "nöyrän viinintekijän", kuten hän itseään kutsuu, valvonnassa.
Jean-Claude Mas syntyi viininviljelijöiden neljänteen sukupolveen. Joku kuulee aina tarinan lapsuudestaan. Vain 3-vuotiaana, viinirypäleiden sadonkorjuun aikaan, hän muutti pois äitinsä luota ja käveli viinitarhalta kellariin, joka oli lopulta 2 kilometriä pitkä matka. Hän auttoi mieluummin isäänsä ja isoisäänsä puristuksessa ja viininvalmistuksessa. Sen jälkeen kiinnostus ja intohimo viiniä kohtaan ei ole vähentynyt.
90-luvun alussa hän alkoi työskennellä viinien, kuten Château du Pape Clémentin ja Château Talbotin kanssa Bordeaux'ssa, jossa hän työskenteli neljä vuotta. Nämä kokemukset olivat ja ovat ratkaisevia hänen lähestymistapaansa Languedocin viinirypäleisiin nykyään. vuonna 1995 hän palasi juurilleen. Jean-Claude Masia kutsutaan usein yhdeksi "uuden Languedocin" tai "uuden viinin aikakauden" pioneereista Ranskassa, yhdeksi niistä, jotka pyrkivät palauttamaan alueen aseman, jossa viinikulttuuri on yli 2000 vuotta vanhaa.
Lisätietoja Arrogant Frog
Anschrift | |
---|---|
Firmenname: | L’Humble Winemaker |
Katu: | Château de Conas |
Kaupunki: | 34120 Pezenas |
Maa: | Ranska |
Region: | Languedoc Roussillon, Herault |
Kontinent: | Eurooppa |
Kontakt & Web | |
Website: | http://www.arrogant-frog.com/ |
E-Mail: | [email protected] |
Facebook: | https://www.facebook.com/arrogantfrogwines |
Twitter: | https://twitter.com/_ArrogantFrog_ |
Telefon: | +33 (0)4 67 90 16 10 |
Fax: | +33 (0)4 67 98 00 60 |
Unternehmen | |
Perustamisvuosi: | 2005 |
Firmengruppe: | Les Domaines Paul Mas |
Eigentümer: | Jean-Claude Mas |
Geschäftsführer: | Jean-Claude Mas |
Viini | |
Önologe: | Jean-Claude Mas |
Kellermeister: | Jean-Claude Mas |
Rebfläche: | 50 ha |
Bebaute Regionen: | Languedoc, Rousssillon, Herault, Carcassonne |
Bodenarten, Bodenbeschaffenheit: | Kalk, Kies, Lehm |