VINELLO käyttää evästeitä, jotka ovat välttämättömiä verkkosivuston teknisen toiminnan kannalta ja jotka asetetaan aina. Muita evästeitä, joiden tarkoituksena on lisätä käyttömukavuutta tämän verkkosivuston käytössä, palvella suoraa mainontaa tai helpottaa vuorovaikutusta muiden verkkosivustojen ja sosiaalisten verkostojen kanssa, asetetaan vain suostumuksellasi.
Konfiguration
Teknisesti edellytetään
Nämä evästeet ovat välttämättömiä myymälän perustoimintoja varten.
CSRF-Token
Cookie-asetukset
Hylkää kaikki cookies
Hyväksy kaikki cookies
Istunto
Räätälöity välimuistitallennus
Valittu kauppa
Valuutanvaihto
Yksittäiset hinnat
Mukavuus toiminnot
Näitä evästeitä käytetään tekemään ostokokemuksesta entistä houkuttelevampi, esimerkiksi tunnistamaan kävijä.
Muistio
Pysyvä ostoskori
Tilastot ja seuranta
Kumppanuusohjelma
Osto- ja surffauskäyttäytyminen Google Tag Managerin avulla
Valdo Spumanti - nimi Prosecco Superiore -juomalle
Valdo on yhtä kuin Prosecco! Valdo Spumanti on kuohuviinin tuottaja, joka sijaitsee Valdobbiadenessa, Proseccon alueen sydämessä.
Tarina Valdo on Bollan perheen tarina, joka kertoo intohimosta ja yrittäjyydestä. Tarina ulottuu kolmen sukupolven yli ja liittyy läheisesti Proseccon kehitykseen ja Valdobbiadenen upeaan maahan, joka toimii näyttämönä perheen kutsumukselle viininviljelyyn. Kaikki juontaa juurensa Abelen isoisoisän yli sata vuotta sitten tekemään oivallukseen.
Valdo Proseccon historia
vuonna 1883 hän, joka omisti Soavessa Veronan maakunnassa sijaitsevan, edelleen olemassa olevan tavernan, päätti valmistaa viinit, jotka toimitettiin Venetsian ja Milanon parhaisiin ravintoloihin. Vuonna 1926 joukko yrittäjiä perusti Società Anonima Vini Superiori -yhtiön tuottamaan kuohuviinejä Valdobbiadenen ja Cartizzen alueella. vuonna 1938 Sergio Bolla osti muiden yrittäjien osakkeet, ja perheestä tuli yrityksen ainoa omistaja. vuonna 1941 yritys sai nykyisen nimensä: Valdo.
The Draught Horse Marca Oro Prosecco Marca Oro Prosecco
vuonna 1958 lanseerattiin Marca Oro Prosecco, josta kehittyi viinitilan tärkein vetonaula ja joka loi perustan sen menestykselle seuraavina vuosina. vuonna 1960 myynti alkoi valtakunnallisesti. Myynti ravintoloissa osoittautui myös tärkeäksi strategiaksi, sillä jotkut heistä muuttivat ja veivät Valdo Prosecchin ulkomaille, mikä puolestaan lisäsi kansainvälistä menestystä vuodesta 1970 alkaen.
Hyppy Valdo Proseccon maailmaan
vuonna 1990 yritys alkoi vihdoin viedä tuotteitaan ensin Eurooppaan, sitten Amerikkaan ja Kaukoitään. vuonna 2003 rakennettiin uusi viinitilarakennus, jossa on uusinta tekniikkaa. vuonna 2013 Saksassa avattiin Valdo Europen pääkonttori, ja vuonna 2017 avattiin Amerikan sivukonttori.
Valdo Prosecchin tuotanto
Valdon viinien rypäleet tuotetaan ja ostetaan paikallisesti. Mikään tästä ei olisi mahdollista ilman väsymätöntä yhteistyötä 70 viininviljelijän kanssa, jotka kasvattavat rypäleet ja toimittavat ne viinitilalle. Valdon ja sen viininviljelijöiden välinen suhde on pitkäaikainen, luottamukseen, kunnioitukseen ja keskinäiseen vaihtoon perustuva liitto. Viinitila tarjoaa heille agronomisia ja viininviljelyyn liittyviä neuvoja ja tukee heitä aina karsimisesta ihanteellisen sadonkorjuuaikataulun valintaan.
Valdossa käytetään erilaisia tuotantoprosesseja kuohuviinin mukaan. Yksinkertaisempiin tuotteisiin käytetään klassista painesäiliömenetelmää (joka tunnetaan myös Charmat-menetelmänä); korkealaatuisempiin tuotteisiin käytetään klassista pullokäymismenetelmää, joka on nykyään maailman parhaiden kuohuviinien, kuten Champagnen, Winzersekten tai Franciacortan tapaisten kuohuviinien tunnusmerkki.
Yksi Valdon lippulaivoista on Cuvée di Boj, joka on peräisin Valle dei Buoista, jossa kasvaa rypälelajikkeita, joilla on ainutlaatuinen historia ja erityiset ilmasto-ominaisuudet, tai Cuvée Viviana Cartizze, joka on peräisin Valdobbiadenessa sijaitsevan pienen kukkulan Cartizzenen upeista viinitarhoista ja joka ilmentää Prosecco DOCG: n korkeinta laatua.
Kestävä kehitys Valdo Spumantissa
Valdo on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan ollut sitoutunut ympäristön kestävyyteen. Sen päätavoitteena on hoitaa viinitarhojaan vähentämällä torjunta-ainekäsittelyjä ja käyttämällä kohdennettua lannoitusta sekä yhdistämällä siihen erilaisia hyviä maatalouskäytäntöjä, kuten maaperän ja viljelykasvien hoitoa, biologista monimuotoisuutta ja perinteistä sadonkorjuuta. Vuodesta 2019 alkaen glyfosaatin käyttö rikkakasvien torjunta-aineena on kielletty Valdobbiadenen alueella. Tämä on lisäarvoa paitsi viininviljelylle myös koko maataloustuotannolle ja maaperän hyvinvoinnille. Hiilidioksidipäästöjen rajoittaminen on jokapäiväinen sitoumus, samoin kuin veden kulutuksen vähentäminen tuotantoprosessissa ja vuosittain käytettävän paperin määrän vähentäminen, jota on vähennetty 25 prosenttia vuonna 2019 edellisvuoteen verrattuna.
Valdo-kuohuviinien palkinnot
Valdo voittaa säännöllisesti palkintoja kuohuviineistään. Viinit ovat jatkuvasti Falstaffin, Guida Vini Buoni d'Italian, IWSC:n, AWC:n tai Decanterin ja monien muiden suurten nimien vieraita.
Asiat, jotka on hyvä tietää Valdo
Mikä on Valdo?
Valdo Spumanti on kuohuviinin tuottaja, joka sijaitsee Valdobbiadenessa, Proseccon alueen sydämessä Valdo sijaitsee Valdobbiadenen kaupungissa Veneton alueella Pohjois-Italiassa. Osoite: Spumanti Valdo S.r.l., Via Foro Boario, 20, 31049 Valdobbiadene (TV)
Mistä Valdo Prosecco tulee?
Valdo Prosecco maksaa Saksassa alkaen noin 8,90 € sis. alv.
VINELLO & Partner tarvitsee suostumuksesi tietojen käyttöön, esimerkiksi kiinnostuksen kohteitasi koskevien tietojen näyttämiseen. Suostumus annetaan napsauttamalla OK-painiketta. lisää