♥ Tällä hetkellä 15 636 viinejä vain sinulle! ♥
Henkilökohtainen neuvo!
Turvallinen pakkaus!
Luotettava toimitus!

Merlot

(1.821)

Merlot, joka on maailman viljelyalojen määrässä mitattuna toiseksi suurin rypälelajike, on tässä suhteessa vain Cabernet Sauvignon, joka on Merlot'n ihanteellinen cuvée-kumppani. Mitä Merlot sitten on? Merlot-viini on tummanpunainen, Merlot on pehmeä, Merlot on viinin ehdotonta eliittiä. Hedelmäinen ja väriä antava Merlot viininviljelyn sydämestä: Bordeaux'sta. Sieltä suosittu täyteläinen punaviini valloitti koko maailman, ja sitä käytetään monien viinikoostumusten täydentäjänä.

Lue lisää zu Merlot
Sulje suodattimet
von bis
%💰  
🏆  
24 h 🚀  
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
VINKKI!
orgaaninen orgaaninen
vegaani vegaani
Roter Bio-Glühwein - Heißer Hirsch
VINKKI!
orgaaninen orgaaninen
vegaani vegaani
Viinipohjainen juoma Viinipohjainen juoma
makea makea
Saksa Saksa
Württemberg (DE) Württemberg
Myynnissä
VINKKI!
orgaaninen orgaaninen
vegaani vegaani
3er Vorteilspaket - Roter Bio-Glühwein - Heißer Hirsch
Myynnissä
VINKKI!
orgaaninen orgaaninen
vegaani vegaani
VINKKI!
Asio Otus Vino Varietale d'Italia - Mondo del Vino
VINKKI!
Punaviini Punaviini
keskimakea keskimakea
Italia Italia
Piemont (IT) Piemont
VINKKI!
MEA CULPA Vino Rosso Italia - Cantine Minini
VINKKI!
Punaviini Punaviini
puolikuiva puolikuiva
Italia Italia
Apulien (IT) Apulien Sizilien
Myynnissä
VINKKI!
6er Vorteils-Weinpaket - Horgelus Rosé - Domaine Horgelus
Myynnissä
VINKKI!
Myynnissä
VINKKI!
orgaaninen orgaaninen
vegaani vegaani
6er Vorteilspaket - Roter Bio-Glühwein - Heißer Hirsch
Myynnissä
VINKKI!
orgaaninen orgaaninen
vegaani vegaani
Myynnissä
VINKKI!
orgaaninen orgaaninen
vegaani vegaani
6er Mixpaket - Bio-Glühwein rot & weiß - Heißer Hirsch
Myynnissä
VINKKI!
orgaaninen orgaaninen
vegaani vegaani
Myynnissä
VINKKI!
12er Vorteils-Weinpaket - Horgelus Rosé - Domaine Horgelus
Myynnissä
VINKKI!
-
Kuohuviini Kuohuviini
brut - bruto brut - bruto
Italia Italia
Venetien (IT) Venetien
Myynnissä
VINKKI!
3er Vorteils-Weinpaket - MEA CULPA Vino Rosso Italia - Cantine Minini
Myynnissä
VINKKI!
Myynnissä
VINKKI!
6er Vorteils-Weinpaket - Doktorspiele Rosé 2022 - Dr. Koehler
Myynnissä
VINKKI!
Myynnissä
VINKKI!
6er Vorteils-Weinpaket - Clarette Rosé 2022 - Knipser
Myynnissä
VINKKI!
Merlot - Barefoot
Punaviini Punaviini
puolikuiva puolikuiva
Yhdysvallat Yhdysvallat
Kalifornien (US) Kalifornien
Myynnissä
VINKKI!
orgaaninen orgaaninen
vegaani vegaani
12er Vorteilspaket - Roter Bio-Glühwein - Heißer Hirsch
Myynnissä
VINKKI!
orgaaninen orgaaninen
vegaani vegaani
Myynnissä
VINKKI!
orgaaninen orgaaninen
vegaani vegaani
12er Mixpaket - Bio-Glühwein rot & weiß - Heißer Hirsch
Myynnissä
VINKKI!
orgaaninen orgaaninen
vegaani vegaani
Myynnissä
VINKKI!
12er Vorteils-Weinpaket - Doktorspiele Rosé 2022 - Dr. Koehler
Myynnissä
VINKKI!
1 von 64

Pehmeä ja vähähappoinen Merlot ei ole vain maailman tunnetuimpien viinien sekoituskumppani. Se on myös täydellinen viini täydelliseen makuun. Vino Merlot osaa vakuuttaa, olipa kyseessä sitten yksittäinen lajike tai cuvée, sillä sen todisteena on noin 270 000 hehtaaria viinitarhoja maailmanlaajuisesti. Meidän ei tarvitse todistaa mitään, mutta hedelmäisten Merlot-juomien lähettäminen kotiisi kyllä. Vinello.co.uk, viinien vähittäismyyjä maailman numero 2:lle - ja kaikille muillekin.

Merlot-punaviini - täydellinen kumppani

Katsoitpa minne päin maailmaa tahansa, Merlot on jo siellä. Viiniköynnöslajike on varsin säästäväinen, kasvaa ja menestyy laajalti ja viihtyy lähes kaikkialla. Argentiinassa, Australiassa, Italiassa, Chilessä, Yhdysvalloissa, Etelä-Afrikassa ja jopa Saksassa valmistetaan erinomaista punaviiniä. Useimmiten Merlot on tarkoitettu cuvéeta varten, jotta viinin koostumus olisi helposti lähestyttävä. Kun maailman viinitilat esittelevät puhdasta Merlot-punaviiniä, siitä tulee todella runsasta - ja joskus kallista. Koska puhtaat Merlot-viinit ovat viinimaailman parhaita. Viininviljelijät tietävät sen, ja me tiedämme sen. Siksi löydät Vinello.co.uk-sivustolta valikoidun valikoiman puhtaita Merlot-punaviinejä, jotka tyydyttävät paitsi makuaistisi myös lompakkosi.

Maku, luonne, Merlot

Merlot'n maussa yhdistyvät hienot marjaiset herukan, vadelman, kirsikan ja luumun aromit, ja se viekoittelee nenää mausteiden ja yrttien vivahteilla. Täyteläinen Merlot on ennen kaikkea hedelmäinen ja pyöreä luonne, jossa yhdistyvät pehmeät tanniinit ja vähähappoisuus sekä korkea alkoholipitoisuus. Punaviini kypsyy aikaisin, joten se voidaan juoda aikaisin. Merlotilla on kuitenkin myös varastointipotentiaalia, jolloin viini menettää osan hedelmäisyydestään mutta saa lisää mausteisuutta, tupakan, puun ja vaniljan sävyjä. Näiden ominaisuuksien ansiosta Merlot-punaviini on erittäin kysytty, erityisesti lämpimillä alueilla, joilla rypälelajike viihtyy ja voi kehittyä yksilöllisesti. Tämä johtuu siitä, että Bordeaux'n viini, jossa Merlot on yksi harvoista sallituista rypälelajikkeista, eroaa esimerkiksi innovatiivisista Supertuscan-viineistä tai merentakaisista ja sveitsiläisistä yhden lajikkeen luomuksista.

Ornitologiasta ja ampelografiasta - Merlot-alkuperä ja ornitologia

Merlot on bordelaislainen kotoperäinen rypälelajike, kuten sen vanhemmat Magdeleine Noire des Charentes ja Cabernet Franc. Aiemmin se tunnettiin myös nimellä Crabatut Noir tai Carméneres, mutta nimi Merlot jäi. Ehkäpä mustarastaan (ranskaksi merle) takia, joka istui mielellään Merlot-rypäleiden köynnöksillä varastamassa mustansinisiä marjoja. Lukuun ottamatta lintuja luonnollisena vihollisena, Merlot-viinirypäle on kestävä ja altis ainoastaan pakkaselle. Ihanteelliset ominaisuudet lukuisille viininviljelyvaltioille, jotka mielellään yrittivät vangita Merlot'n harmonian itselleen. Menestyksekkäästi.

Merlot-viinisuosituksemme

  • Les Cépages Merlot IGP Pays d'Oc - Baron Philippe de Rothschild

Suuri nimi - helposti lähestyttävä viini. Languedoc-Roussillonin parhaimmilta paikoilta peräisin oleva Les Cépages paljastaa intensiivisen violetin värinsä ansiosta monipuolisen kirsikan, mustikan ja karhunvatukan tuoksun, jossa on ripaus mausteisuutta. Les Cépages -viinin rypäleet viiniytetään erikseen ja yhdistetään vasta myöhemmin hellävaraisesti ja koordinoidusti. Tarvitaan vielä 15 päivää maserointia, jotta maut, värit ja tanniinit siirtyvät mäsään ja aromi kehittyy täydellisesti. Erikoinen prosessi erikoiselle ranskalaiselle punaviinille.

  • Cabernet Sauvignon/Merlot Somontano DO - Viñas del Vero

Aragonista, aurinkoisesta Espanjasta, tulee tämä auringonpaisteinen kuiva Merlot-viini. Granaatinpunainen ja violetilla heijastuksilla varustettu kuiva punaviini loistaa lasissa ja lupaa monitahoisen tuoksun, jossa on mustia marjoja ja luumuja. Voimakas Merlot täydentyy kukkaistuoksuilla ja elegantilla rakenteella. Hedelmäinen sooloviihdyttäjä ainutlaatuisiin hetkiin ja ihanteellinen runsaan paahdetun lihan kanssa - tyypillinen espanjalainen punaviini.

  • Grand Estates Merlot - Columbia Crest

Merentakaisista maista, Yhdysvalloista, Merlotista. Tämä yhden lajikkeen tumma viini Yhdysvalloista ilahduttaa aisteja voimakkailla tumman kirsikan, mustikan, vadelman ja makean suklaan aromeilla, joissa on maanläheistä setripuuta. Pehmeää juomaherkkua täydentää samettinen lopputulos, joka yksinkertaisesti rohkaisee juomaan. Kunnianarvoinen edustaja lammen toiselta puolelta - yhtä jalo kuin Merlot.

Osta Merlot-viiniä verkossa osoitteessa VINELLO

Hanki maailmankuulu Merlot-punaviini kotiisi. Vinello.co.uk:sta löydät taatusti herkullisen Merlot'n juotavaksi, nautittavaksi ja jaettavaksi. Tilaa huoletta verkossa ja hyödy Vinellon takuusta. Osta vain parhaat Merlot-viinit verkossa kohtuulliseen hintaan, ja viinisi on vakuutettu ja matkalla sinulle nopeasti. Huolellisesti pakattu ja ilmastoneutraalisti lähetetty Merlot lähtee matkalleen. Ja kun se on saapunut, todellinen matka alkaa. Kun sinulla on Merlot kädessäsi, musiikkia korvassasi ja seuraa elämässäsi, nauti siitä täysillä. Se on viiniä - se on VINELLO - viinikauppa nestemäistä nautintoa varten.

Asiat, jotka on hyvä tietää Merlot
Mikä on Merlot?
Merlot, jota kutsutaan myös nimellä Crabatut Noir, Bordò, Bidal, Medoc Noir tai Carméneres, on rypälelajike, josta valmistetaan punaviiniä. Viinirypäle on kotoisin Ranskan Bordelais'sta, mutta nykyään sitä viljellään kaikkialla maailmassa. Nimi tulee ranskankielestä ja tarkoittaa mustarastasta. Merlot'ta käytetään usein sekoitusviininä, jotta se saisi tumman värin ja pehmeän luonteen. Esimerkiksi kuuluisat Bordeaux'n viinit sisältävät usein Merlot'ta Merlot-viini sopii yhteen voimakkaiden liharuokien kanssa. Erityismaininnan ansaitsevat lammasta, naudanlihaa, ankkaa ja hanhea sisältävät ruoat. Yhdistettynä punakaaliin Merlot luo pyöreän ruokailukokemuksen.
Mikä sopii hyvin Merlot-punaviinin kanssa?
Merlot-punaviini tarjoillaan 16-18 asteen juomalämpötilassa.
Miten juoda Merlot-viiniä, missä lämpötilassa?
Uudelleen suljettuna Merlot säilyy sisällöstä riippuen enintään 7 päivää. Jos pullo on puoliksi tyhjä, kesto lyhenee noin 4 päivään.

Pimeä, viileä, makuulla. Merlot-viinejä ei tarvitse varastoida, ja ne ovat juotavissa heti oston jälkeen. Pidemmällä varastoinnilla hedelmäiset aromit katoavat viinistä, mutta mauste- ja yrttivivahteet lisääntyvät.
Kuinka kauan avattu pullo Merlot'ta säilyy?
Miten säilytät pullon Merlot'ta?
NACH OBEN NACH OBEN
NACH OBEN