♥ Tällä hetkellä 15 606 viinejä vain sinulle! ♥
Henkilökohtainen neuvo!
Turvallinen pakkaus!
Luotettava toimitus!

Kiinalaiset viinit

(4)
Sulje suodattimet
von bis
🏆  
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
Second Vin - Château Changyu Moser XV
2016
2018
Punaviini Punaviini
kuiva kuiva
Kiina Kiina
Ningxia (CN) Ningxia
9999,00 €
0.75 l (13332,00 € * / 1 l)
Grand Vin Cabernet Sauvignon - Château Changyu Moser XV
2016
Punaviini Punaviini
kuiva kuiva
Kiina Kiina
Ningxia (CN) Ningxia
65,98 €
0.75 l (87,97 € * / 1 l)
Cabernet Sauuvignon Heland Mountain - Château Changyu Moser XV
2017
Punaviini Punaviini
kuiva kuiva
Kiina Kiina
Ningxia (CN) Ningxia
9999,00 €
0.75 l (13332,00 € * / 1 l)
Purple Air Comes from the East - Château Changyu Moser XV
2016
Punaviini Punaviini
kuiva kuiva
Kiina Kiina
Ningxia (CN) Ningxia
9999,00 €
0.75 l (13332,00 € * / 1 l)

Chilen viinit - huipulla

Täällä on tuotettu viiniä vuodesta 1551 lähtien, siitä lähtien kun espanjalaiset löysivät Etelä-Amerikan itselleen. Täyteläiset, voimakkaat punaviinit ja tyylikkään virkistävät valkoviinit, jotka voittavat palkintoja ja palkintoja maailmanlaajuisesti, ovat kuitenkin nykyajan tuote. Mutta mitä muuta Chilen viini voisi olla kuin huippua? Lämpimät päivät, raikkaat yöt, ihanteellinen maaperä viiniköynnöksille ja epäsuotuisa ilmasto tuholaisille, hienostunut ranskalaisilla vaikutteilla ja Andeilla sijaitsevilla jäisillä jäätikkövesillä - väkevä maku, pullo pullon jälkeen chileläisestä viininvalmistuksesta.

Netflix ja chileläinen viini

Suuret korkeudet, viileät merituulet, ainutlaatuiset ilmasto-olosuhteet - kaikki tämä muokkaa ja ohjaa chileläistä viiniä. Cabernet Sauvignonin, Merlot'n, Chardonnayn, Sauvignon blancin, Syrah'n ja salaisen tähden Carmèrère-rypäleiden muhkeat viinit saavat Chilessä optimaaliset olosuhteet kypsyä täysin ja saada pisteet tiivistetystä tuoreudesta. Lisäksi Chilen viiniköynnökset on suojattu viinikirveltä, joka ei ole vielä päässyt leviämään tähän pitkänomaisen maan alueelle. Tämän seurauksena on vielä paljon juurtumattomia viiniköynnöksiä, jotka olivat erittäin kysyttyjä Euroopassa viinikirveskatastrofin jälkeen. Chilestä uudelleen tuodut viiniköynnökset muodostivat toisinaan perustan nykyaikaiselle eurooppalaiselle viininviljelylle sen jälkeen, kun viinikirppu teki tuhojaan. Varotoimenpiteenä Chilessä uudet viiniköynnökset vartetaan kuitenkin niin, että ne ovat fylloxeraa kestäviä.

Chilen viinin maku

Eristyneen sijainnin ansiosta chileläiset huippuviinit ovat myös luonteeltaan vertaansa vailla. Samettinen kangas peittää punaviinit, kukkainen valkoviinit. Chilessä on usein paljon alkoholia, ja Chilen viinit ovat yleensä kuivia ja puolikuivia. Kalkkipitoiset savimaat ja kutterimulta antavat chileläisille viineille mineraalisuutta, kun taas voimakkaasti vaihteleva ilmasto yön ja päivän välillä tiivistää maan aromit. Parhaat olosuhteet viinirypäleille, mutta suurin osa niistä käytetään Chilen kansallisjuoman, piscon, valmistukseen.

Chilen viininviljelyalueet

Coquimbo

Chilen kuumassa pohjoisessa sijaitseva Coquimbon alue tunnetaan raskaista punaviinistä ja valkoviinistä, jotka nauttivat täydellisistä olosuhteista Atacaman autiomaan ja Tyynenmeren välisissä laaksoissa. Vähäsateisesta ilmastosta huolimatta viiniköynnösten ei tarvitse olla ilman vettä. Erittäin hedelmällisen maaperän kohdennetun kastelun ansiosta laaksot ovat erittäin tuottavia Chardonnayn ja Sauvignon blancin viljelyalueita, joissa on odottamatonta raikkautta.

Valle Central

Valle Centralissa sijaitsee useita Chilen tunnettuja viininviljelyalueita. Chilen viininviljelyn nousuun on vaikuttanut ennen kaikkea pääkaupunki Santiago de Chilen ympärillä sijaitseva Valle del Maipo. Koska se on Chilen vanhin viininviljelyalue, viininviljelijöillä on monen vuoden kokemus mineraalisen maaperän käsittelystä ja hedelmäisten ja pehmeiden viinien luomisesta. Täällä sijaitsevat viinitarhat kohoavat jopa 1000 metrin korkeuteen merenpinnasta, ja niillä viljellään Chilen eniten viljeltyä lajiketta, Cabernet Sauvignonia. Loppuosa koostuu pääasiassa punaisista rypälelajikkeista, kuten Merlot, Carménère, Syrah ja Malbec, sekä muutamista valkoisista lajikkeista, kuten Chardonnay, Semillón ja Sauvignon blanc. Valle Centralin viineille on ominaista jalo rakenne ja raikas hapokkuus, ja ne ovat usein luonteeltaan reheviä - luultavasti ranskalaisten viininviljelijöiden vaikutuksesta, jotka tutkivat Chilessä uusia terroireja 1800-luvun puolivälissä.

Aconcagua

Aconcaguan viinialue on saanut nimensä lumipeitteisten Andien korkeimman vuoren mukaan. Sulamisvedet ruokkivat alueen läpi kiemurtelevia jokia. Chilen rannikolla sijaitsevan Cordillera de la Costan vuoriston kaksi aukkoa suosivat viinitarhoja, ja viileä meri-ilma vapauttaa ne kuumasta ilmastosta. Tämä tarjoaa ihanteelliset olosuhteet viininviljelylle, minkä viininviljelijät palkitsevat tuottamalla parhaita chileläisiä punaviinejä. Ulkomaisten viinijättiläisten tekemien suurten investointien jälkeen myös Valle de Aconcagua on kokenut noususuhdanteen, mikä on tehnyt chileläiset viinit tunnetuiksi jopa viiniasiantuntijoiden keskuudessa.

Chilen viinilaki

Chilessä ei ole laatujärjestelmää, vaan ainoastaan alkuperänimityksiä koskeva asetus. Denominación de Origen, tai lyhyesti D.O., osoittaa viinin tarkan alkuperän ja takaa, että se on valmistettu jostakin 23:sta sallitusta laatuviinilajikkeesta. Näin ollen vähintään 85 prosenttia viinistä on valmistettava kyseisestä rypäleestä. Sama pätee myös vuosikertaan ja alkuperään. Tämä tarkoittaa, että 25 prosenttia viinistä voi olla peräisin eri vuosikerrasta ja 25 prosenttia viinistä eri alkuperästä. Sokerin lisääminen alkoholipitoisuuden nostamiseksi on myös kielletty, mutta hapon lisääminen on sallittua.

VINELLO-suosituksemme

Rajoitettu valikoima Cabernet Sauvignon Carmenère - Montes

Hedelmäinen, monitahoinen ja rubiininpunainen - tämä on aitoa chileläistä viiniä Montesin viinitilalta. Viinintekijät yhdistävät Cabernet Sauvignonin ja Carménèren vahvuudet täyteläisessä viinissä, joka ilahduttaa aisteja kypsillä karhunvatukan, kirsikan ja bongarin aromeilla. Nautintokokemusta täydentävät tupakan, kahvin, vaniljan ja voikaramellin sävyt. Tämä harmoninen vuorovaikutus tekee tästä cuvéesta ihanteellisen kumppanin runsaille liharuoille ja mausteisille pataruoille.

Osta chileläisiä viinejä verkossa kohtuulliseen hintaan

Tilaa chileläinen viini ja koe, miltä viinit maistuvat maailman toiselta laidalta - yksinkertaisesti parhaalta! Olipa kyseessä punainen, valkoinen tai rosé - Chilellä on paljon tarjottavaa, ja se pakkaa temperamenttia ja perinteitä kauniisti muotoiltuihin pulloihin. Maista Andien vuoristoa, ilmastoa, maaperää, tekijöitä, jotka kruunaavat chileläisen viinin. Tilaa halpoja viinejä Chilestä verkossa ja hyödy ilmastoneutraalista ja vakuutetusta toimituksestamme. Osta halpoja chileläisiä viinejä VINELLOsta - Chilessä on eroa.

Chileläinen punaviini

Punaviini-ilta suunnitteilla? Mausteinen, hedelmäinen chileläinen punaviini maistuu hyvältä ja sopii monien ruokien kanssa. Emme halua rohkaista sinua juomaan liikaa punaviiniä, mutta lasillinen hyvää chileläistä punaviiniä ei ole missään nimessä pahitteeksi.

Päinvastoin, on jopa tutkimuksia, jotka viittaavat siihen, että punaviini suojaa sydänkohtauksilta ja dementialta. Jos siis haluat uskoa tämän, voit nauttia silloin tällöin hyvää chileläistä punaviiniä ilman katumusta. Kohtuudella kaikki, mikä maistuu hyvältä ja herättää elämäniloa, on sallittua! Viinikaupastamme löydät herkullista chileläistä punaviiniä, jonka voit tilata netistä osoitteesta .

Chileläinen punaviini: maku parhaimmillaan!

Chilen punaviini on erityisen maukasta, raikasta ja hedelmäistä. Chileläinen punaviini avaa ainutlaatuisen, monikerroksisen tuoksunsa punaviinipullon avaamisen jälkeen ja herättää halun mukavaan iltaan viihtyisän musiikin ja hyvän ruoan parissa. Chilen suosittujen punaviinien sanotaan olevan maultaan hienoimpia. Mikä chileläinen punaviini on mieluisin? Viinikaupassamme   on runsaasti valinnanvaraa! Meidän kanssamme voit

 • ostaa makeaa punaviiniä Chilestä
 • kuiva chileläinen punaviini,
 • puolikuiva viini
 • ja makeaa, chileläistä punaviiniä.

Meillä on taatusti varastossamme chileläistä punaviiniä sekä muita herkullisia tuotteita nautittavaksesi! 

Chilen punaviini ja sen rypälelajikkeet

 Carménère on yksi tuottavimmista chileläisistä punaviinilajikkeista. Alun perin tämä punainen rypälelajike on peräisin tunnetulta ranskalaiselta viininviljelyalueelta. Se joutui kuitenkin ilkeän viinikirveskuumeen uhriksi ja oli vähällä kuolla sukupuuttoon. On hyvä asia, että Carménère on löytänyt parhaat edellytykset menestyä Chilen viininviljelyalueilla. Tästä tärkeästä punaviinirypälelajikkeesta voidaan siis puristaa nautinnollisia Chilen punaviinejä .

Muita suosittuja chileläisiä punaviinilajikkeita ovat mm:

 • Cabernet Sauvignon
 • Merlot
 • País
 • Syrah 

Haluatko huippupunaviiniä Chilestä?

Lupaamme sinulle ehdottoman viinin nautinnon "suurten vastakohtien maasta". Chileläinen punaviinisuosituksemme: Gran Crucero Limited Edition 2009 "Viña Seal" -merkinnällä. Palkittu chileläinen punaviini, joka on väriltään ihanan violetti ja jossa on monipuolisia hedelmäisiä aromeja, jotka kiehtovat nenää ja lumoavat makuaistin.

Chilen punaviinit ja niiden laatutaso

Osta laadukasta punaviiniä Chilestä ja nauti siitä ongelmitta Vinellon ansiosta! Tiedämme, että Chile pitää korkealaatuisten viinien tuotantoa erittäin tärkeänä. Ei ole väliä, puhutaanko valkoviineistä vai punaviineistä.

Chilen punaviini jaetaan yleensä kolmeen laatutasoon:

 • Chilessä tuotetaan väestön päivittäiseen tarpeeseen (tai kulutukseen) tarkoitettuja valko- ja punaviinejä, joita kutsutaan "perusviiniksi".
 • Lisäksi tiettyjä säännöksiä sovelletaan myös chileläisiin viineihin alkuperämerkinnän ja alkuperänimityksen osalta.
 • Laadukkaat chileläiset punaviinit tunnistaa nimityksestä "DO" (Denominación de Origen). 

Chilen punaviini ja parhaat vuosikerrat

Mikä vuosikerta tuotti parhaan chileläisen punaviinin? Jopa jumalat väittäisivät niin, jos sinulla olisi käsilläsi vuosikertaopas, jossa on Chilen merkittävimmät punaviinivuodet. Chileläinen punaviini maistuu jumalalliselta, siitä ei ole epäilystäkään! Parhaasta vuosikerrasta voidaan olla montaa mieltä. Jopa vannoutuneet punaviinien tuntijat ovat eri mieltä tästä asiasta.

Jotkut sanovat: mitä vanhempi chileläinen punaviini on, sitä parempi sen maku ja aromi. Toiset sanovat: Todellinen vuosikertapunaviini Chilestä on sellainen, jota on saatavilla rajoitettuina erinä ja joka maksaa paljon rahaa. Vinello sanoo: Viinikaupastamme voit tilata chileläistä vuosikertapunaviiniä verkossa makusi mukaan.

Olipa kyseessä nuori tai vanha, kuiva punaviini tai makea, puolikuiva tai makea punaviini Chilestä: Tärkeintä on, että maku ja nautinto muodostavat kokonaisuuden.

Punaviini Chilestä: Ruoka- ja juomasuositus

Kippis viihtyisyydelle ja hienolle punaviinille Chilestä! Miten olisi oikea punainen chileläinen kulttiviini? Kuiva Casiellero del Diablo on suuri makuelämys, punainen ja hedelmäinen, pyöreä ja pehmeä, ja siinä on lempeä jälkimaku. Tämä chileläinen punaviini sopii erityisen hyvin vasikanlihaleikkeleiden, vasikanliharuladien tai vasikkagulassin kanssa.

Juomasuosituksemme: Älä koskaan juo punaviiniä liian kylmänä, sillä muuten et saa mitään irti sen ainutlaatuisesta mausta! 

Chileläiset punaviinit osta verkossa VINELLO:sta

Lupaamme "nautintoa kaikille", ja siksi voit ostaa meiltä punaviiniä Chilestä korkkitakuulla. Jos päätät ostaa chileläistä punaviiniä verkossa Vinellosta, voit valita 15 maksutapaa. Tietojesi turvallisuus on tietenkin ensisijainen tavoitteemme. Vinellossa teet ostoksia turvallisesti ja ilman riskejä, sillä olemme Googlen sertifioima kauppias.

Chileläinen valkoviinivalikoima jokaiseen makuun

Jos haluat tilata chileläistä valkoviiniä , tarjoamme suuren valikoiman viinien verkkokaupassamme.

 • tynnyrissä kypsytetty Sauvignon Blanc, jonka hedelmäinen maku on lähes ainutlaatuinen
 • chileläinen Chardonnay, hapokas, miedosta mausteiseen vaihteleva
 • makea valkoviini, jossa on vietteleviä hedelmäisiä aromeja
 • kuivaa valkoviiniä , jolla on selkeä luonne
 • vahvat, puolikuivat valkoviinit
 • makea valkoviini Chilen tunnetuimmista valkoviinirypälelajikkeista valmistettu makea valkoviini
 • erinomainen luomuviini korkkitakuulla 

Chilen valkoviinin rypälelajikkeet

Chileläinen valkoviini on vakuuttavan makunsa ansiosta parhaiden valkoisten rypälelajikkeiden ansiota. Tyynenmeren rannalla sijaitsevassa maassa valkoviiniköynnökset löytävät optimaaliset ilmasto-olosuhteet menestyäkseen. Chilen klassiset valkoviinilajikkeet ovat pääasiassa Chardonnay ja Sauvignon.

Muuten maailmanlaajuisesti suositulla rypälelajikkeella Riesling oli Chilessä pitkään melko alisteinen asema. Terroirista (sijainnista) riippuen Riesling-rypäleestä valmistetut chileläiset valkoviinit ovat maultaan hieman mineraalisia mutta aina hedelmäisiä. Monipuoliset sitrushedelmien aromit ovat erityisen silmiinpistäviä. Muita tunnetuimpia chileläisiä valkoviinilajikkeita ovat:

 • Chardonnay
 • Sauvignon Blanc
 • Sémillon
 • Chenin Blanc 

Mikä chileläinen valkoviini on erityisen suositeltava?

Jos haluat ostaa korkealaatuista valkoviiniä Chilestä, voit seurata valkoviinisuositustamme: Sauvignon Blanc by Errazuriz - kuiva valkoviini, jossa on "persoonallisuutta" ja täyteläinen maku! Tätä samannimisestä valkoisesta rypälelajikkeesta valmistettua erinomaista vuoden 2014 vuosikertaviiniä on pakko maistaa, jos pidät kukkavivahteista, trooppisista hedelmistä ja eloisista, raikkaista viineistä.

Chilen laatutaso

Kun tilaat chileläistä valkoviiniä verkkokaupastamme, saat laatuviiniä , jotka "räjäyttävät sinut" maultaan. Etelä-Amerikan lounaisosan viininviljelijöiden on noudatettava viininvalmistuksessa joitakin "kultaisia sääntöjä".

 • Edullisia, yksinkertaisia viinejä kutsutaan Chilessä "lajikeviineiksi", ja ne viiniytetään usein terässäiliöissä.
 • Puhdaslajikkeisilla ja cuvetoiduilla viineillä (tammitynnyreissä kypsytetyt) on laatumerkintä "premium-viini".
 • Viinin tuntijat tunnistavat parhaat chileläiset laatuviinit nimityksestä "ultrapremium-viini". 

Parhaat vuosikerrat

Onko viinikellarissasi vielä tilaa Chilen huippuvalkoviinille? 90-luvun alun valkoviinit ovat Chilen halutuimpia vuosikertaviinejä. Tuona aikana, jota voidaan ehdottomasti pitää "chileläisten laatuviinien taimitarhana", ensimmäiset huippuviinit ihastuttivat eurooppalaisten viininystävien makuhermoja ja "hienoja neniä". Vuosina 2008-2012 tuotettiin myös maukkaita valkoviinejä ja herkullisia makeita viinejä . Cordillera Chardonnay vuosikerta 2013 viinitilalta Miguel Torres on kuiva valkoviini, jolla on poikkeuksellinen tuoksu ja joka miellyttää viinin tuntijoita. 

Ruoka- ja juomasuositukset

Naiset kysyvät itseltään päivittäin: Mitä kokkaan huomenna? Viinin ystävät, jotka ovat vasta hiljattain tutustuneet chileläisiin valkoviiniin, kysyvät itseltään: Mitä tarjoan valkoviinin kanssa? Yksi asia on varma, leivonnaiset ja naposteltavat menevät aina! Kun tilaat chileläistä valkoviiniä verkossa Vinellosta, saat myös tietää, mitkä ruoat sopivat hyvin suosikkivalkoviinisi kanssa !

Chileläiset valkoviinit osta verkossa VINELLO:sta

Älä missaa modernien chileläisten valkoviinien nautintoa, tee ostokset ilman riskiä viinin verkkokaupastamme ! Tarjoamme:

 • laaja viinivalikoima - makeista chileläisistä valkoviineistä herkkiin roséviineihin ja kuohuviiniin viinit
 • hienot väkevät alkoholijuomat
 • Herkkusuiden erikoisuuksia herkkusuille
 • Viinitarvikkeet ja viinilahjat.

Onko sinulla kysyttävää suosikkiviinistäsi tai erityisiä toiveita? Vinellon tiimi on aina valmis kuuntelemaan ja neuvoo sinua mielellään yksityiskohtaisesti - joko puhelimitse tai sähköpostitse!

Chileläinen roséviini - Etelä-Amerikan korkeinta antia

Chilen viininviljely on aina kunnostautunut punaisista rypälelajikkeista valmistetuilla hedelmäisillä ja täyteläisillä viineillä. Samaan aikaan pauhaavat Tyynenmeren tuulet ja viileät yöt tarjoavat poreilua ja raikkaita vivahteita viiniytetyille tuotteille. Siksi ruusuviinien pitkäjänteinen valmistaminen on Chilelle itsestään selvä valinta. Tuloksena on mehukkaita ja intensiivisiä rosé-viinirypäleitä, jotka ilahduttavat niin viinin tuntijoita kuin nautiskelijoitakin.

Vaikuttavia chileläisiä roséviinejä värikkääseen lasilliseen henkevää keveyttä. Kaada itsellesi jotain tämän kauan venyneen maan aarteista ja anna itsesi vaipua unenomaiseen hedelmäiseen nautintoon. Tarjoile vain parhaita chileläisiä roséviinejä päivästä toiseen - osta ne edullisesti VINELLOsta ja nauti eloisista viineistämme kotona tai tien päällä.

Chile ja Rosé

Lasillinen chileläistä rosé-juomaa avaa täällä viljeltyjen rypälelajikkeiden koko monimuotoisuuden. Kotimaiset viinitarhat, joilla kasvaa Cabernet Sauvignonia, Syrahia, Tempranilloa ja tietysti Carignania, tarjoavat pohjan ruusuviinien tuotannolle lohen ja kirsikanpunaisen välillä Andien juurella. Raikkaat, hedelmäiset viinit ovat luonnollisesti täynnä terroirin kaikkia vivahteita - majesteettisia, yleviä ja inspiroivia.

Tutustu chileläisten roséviinien vapaaseen luonteeseen ja vie nautintosi seuraavalle tasolle. VINELLO tarjoaa sinulle oikeat viinit unohtumatonta iltaa varten. Kerran Chile - aina chillaa.

VINELLO-suosituksemme

Santa Digna Rosé Cabernet Sauvignon Reserva - Cabernet Sauvignon Reserva - Miguel Torres Chile

Puhdasta Cabernet Sauvignonia kirsikanpunaisessa rungossa - Santa Digna Rosé Andien juurelta Curicón läheltä hurmaa ensisilmäyksellä. Mehukkaat luumut, viettelevät mansikat ja raikas greippi hallitsevat tuoksua, ja yhdessä piristävän happorakenteen kanssa ne luovat maukkaan juomakokemuksen. Miguel Torres Chilen viinitila takaa huippuluokan roseeviinin, joka on kuivaviinattu ja käynyt ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä. Virkistävä chileläinen roséviini aurinkoisiin päiviin, piknikille tai herkullisten välimerellisten ruokien kanssa. Voit myös tilata Chilen kirsikanpunaista ylpeyttä Santa Digna Rosé Cabernet Sauvignon Reserva -viinin muodossa mutkattomassa ja järkevän hintaisessa viinipaketissa. Osta jopa 18 pulloa chileläistä roséviiniä, niin sinulla on aina oikea roséviini talossasi.

Cherub Rosé of Syrah - Montes

Kuiva, nuorekas ja yksinkertaisesti taivaallinen - Montesin viinitilan Cherub Rosé yhdistää kehon ja hengen kirkkailla vaaleanpunaisilla vivahteilla ja värikkäiden ruusujen, mansikoiden ja appelsiininkuorien jalolla kimpulla. Tyylikkäästi integroituneet tanniinit ja tiivis hedelmä tarjoavat tarttuvan maun ja pyöreän lopputuloksen. Luonnollisesti ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä kypsytetty Cherub Rosé of Syrah antaa raikkaan ja piristävän luonteensa älykkäiden alkupalojen, merenelävien ja minkä tahansa tilaisuuden kanssa.

Osta chileläistä Rosé-viiniä verkossa edulliseen hintaan

Kalasta Chilen parhaita rosé-viinejä, halpoja ja mutkattomia VINELLOsta. Chileläiset roseet avaavat raikkautta ja hillittömyyttä puhtaimmillaan. Nostakaa lasinne ja antakaa luonnon hoitaa asiansa. Chileläisen Rosén valituilta viinitiloilta ja jaloista rypälelajikkeista voi tilata huoletta VINELLOsta. Aina saatavilla verkossa sinulle, osta viinejä edullisesti ja turvallisesti viinikaupastamme. Älykkäästi pakattuna ja ilmastoneutraalisti toimitettuna suosikkisi saapuvat turvallisesti ja ajallaan. Tuo chileläiset rosé-erikoisuudet elämääsi ja hemmottele itseäsi keveydellä ja vapaudella nestemäisessä muodossa. Moitteettomia chileläisiä roséviinejä jaettavaksi, juhlittavaksi ja jaettavaksi - nautinto on sitä, mitä teet siitä.

NACH OBEN NACH OBEN
NACH OBEN