Lisätietoja Gekus Toscana - Paladin
Paladinin tyylikäs Gekus Toscana kaatuu lasiin kirkkaan violetin värisenä. Tämä italialainen cuvée paljastaa lasissa ihanan ilmeikkäitä karhunvatukkahyytelön sävyjä. Siinä on myös vivahteita neilikasta, kanelista ja vaniljasta.
Makupuolella Paladinin Gekus Toscana avautuu ihanan aromaattisena, hedelmäisenä ja tasapainoisena, ja kuivasta suutuntumastaan huolimatta tämä punaviini tekee vaikutuksen mehukkaalla sulavuudellaan ja hienosti kudotulla jäännösmakeudellaan. Maultaan tälle tasapainoiselle punaviinille on ominaista uskomattoman tiivis ja silkkinen rakenne. Tasapainoisen hedelmähapokkuuden ansiosta Gekus Toscana imartelee suutuntumaa pehmeällä tuntumalla, josta ei puutu mehukasta eloisuutta. Jälkivaikutelmassa tämä Toscanan viininviljelyalueelta peräisin oleva, hyvin varastoitava viini ilahduttaa lopulta huomattavalla pituudellaan. Siinä on jälleen vivahteita karhunvatukkahyytelöstä.
Vinification of the Gekus Toscana from Paladin
Tämä tasapainoinen punaviini Italiasta on valmistettu Sangiovese- ja Syrah-rypäleistä. Rypäleiden sadonkorjuun jälkeen rypäleet kuljetetaan nopeasti viinitilalle. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Viininvalmistuksen jälkeen viiniä kypsytetään useiden kuukausien ajan hienolla sakan päällä, ennen kuin viini lopulta pullotetaan.
Ruokasuositus Paladinin Gekus Toscana -viinille
Nauti tätä Italiasta peräisin olevaa punaviiniä mieluiten 15-18 °C:n lämpötilassa boeuf bourguignonin, vasikanlihapihvin papujen ja tomaattien kera tai täytettyjen paprikoiden seurana.