- Dieser charakterstarke Rotwein ergänzt perfekt Gerichte wie Kabeljau mit Gurken-Senf-Gemüse oder Entenbrust mit Zuckerschoten
- Der Ausbau im Edelstahltank und kleinen Holz macht diesen Rotwein besonders lebendig und geradlinig
- Ein vielfach ausgezeichneter Rotwein, erstklassig unter anderem zum Kaminabend oder zum Kochen mit Freunden
Diese Aktion läuft bis zum 31.12.2030 23:59.
pakkaus!
Lisätietoja Passiata Terre Siciliane - Stemmari
Italian viininviljelyalueelta IGT Terre Siciliane peräisin oleva Passiata by Stemmari on täyteläinen, aromaattinen ja täyteläinen punaviinikuvio, joka on valmistettu Syrah- ja Nero d'Avola-rypäleistä.
Lasissa tämä viini hohtaa syvän rubiininpunaista väriä, jossa on granaatinpunaisia korostuksia. Hedelmäinen tuoksu lumoaa nenän auringossa kypsyneiden marjojen ilmeikkäällä tuoksulla - erityisesti karhunvatukka ja vadelma nousevat esiin ja niitä täydentävät mehukkaat kirsikat. Tuoksua täydentävät kukkaiset orvokin vivahteet sekä tupakan ja vaniljan mausteiset vivahteet. Tämä italialainen punaviini on täyteläinen, siinä on elegantit tanniinit ja optimaalinen rakenne, ja se tekee vaikutuksen makuun, jota tukee sen ihanan samettinen rakenne. Jälkimaku on kauniin pitkä ja ihanan hedelmäinen.
Vinification of the Stemmari Passiata
Syrah- ja Nero d'Avola-rypäleet viiniytetään erikseen.
Syrah-rypäleet korjataan optimaalisen kypsinä syyskuun lopussa. Stemmarin viinikellarissa rypäleet käyvät ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotussa lämpötilassa (25-27 astetta) 10 päivän ajan. Mäskä pumpataan säännöllisesti yli. Tämän jälkeen puolet tästä Syrahista kypsyy 6-8 kuukautta tammitynnyreissä - toinen puoli jää terässäiliöihin.
Nero d'Avola -rypäleet korjataan syyskuun puolivälissä ja kuivataan 60 päivän ajan. Kuivauksen jälkeen rypäleet puristetaan, puristetaan varovasti ja rypäleen puristemehua käydään 15 päivän ajan valvotussa 25 celsiusasteen lämpötilassa. Viini kypsytetään yksinomaan ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä.
Kun molemmat rypälelajikkeet ovat kypsyneet, Stemmari Passiata sekoitetaan ja kypsyy harmonisesti vielä 6 kuukautta ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä. Vasta sitten tämä Sisiliasta peräisin oleva punaviini pullotetaan.
Ruokasuositus Passiata Stemmari -viinille
Tämä kuiva punaviini Italiasta sopii erinomaisesti kaikenlaisen pastan ja mausteisten lihakastikkeiden, naudanfileen ja rapeiden pekonipapujen tai valikoitujen makkara- ja juustospesiaalien seuraan.
Palkinnot Passiata Terre Siciliane Stemmarista
Passiata Terre Siciliane Stemmarista- Mundus Vini: hopeaa vuonna 2018
- Mundus Vini: Kultaa vuonna 2017
- Berlin Wine Trophy: Kultaa vuodelta 2016
- Lisää tuotteita osoitteesta Stemmari