- Tämä punaviini parhaista rypäleistä sopii täydellisesti Ossobucoon tai Boeuf Bourguignon
- Barriquen kypsyminen tekee tästä punaviinistä erityisen silkkisen
- Tämä italialainen punaviini sopii täydellisesti
Vignalet Pinot Nero - La Cadalora
pakkaus!
Lisätietoja Vignalet Pinot Nero - La Cadalora
La Cadalora Vignalet Pinot Nero -viinin myötä ensiluokkainen punaviini astuu hyvin kiillotettuun viinilasiin. Siinä se paljastaa ihanan kirkkaan, vaalean punaisen värin. Tämän Trentino-Alto Adigesta peräisin olevan punaviinin tuoksu lumoaa luumun, karhunvatukan, punaherukan ja hapankirsikan vivahteilla. Jos jäljitämme aromeja pidemmälle, mukaan tulevat vanilja, mustakirsikka ja suklaa.
La Cadalora Vignalet Pinot Nero maistuu miellyttävän kuivalta. Se on pullotettu poikkeuksellisen vähällä jäännössokerilla. Kuten viiniltä voi odottaa, tämä italialainen lumoaa luonnollisesti hienoimmalla tasapainolla kaikesta kuivuudestaan huolimatta. Erinomainen maku ei välttämättä vaadi paljon jäännössokeria. Kielellä tälle tasapainoiselle punaviinille on ominaista valtavan silkkinen ja lihaisa rakenne. Tämän Trentino-Alto Adigen viininviljelyalueelta, tarkemmin sanottuna Trentino DOC:sta, peräisin olevan punaviinin jälkimaku on vakuuttava ja kaunis. Jälkivaikutelmaa säestävät myös savipitoisen maaperän mineraaliset vivahteet.
Vinification of the La Cadalora Vignalet Pinot Nero
Tasapainoinen Vignalet Pinot Nero Italiasta on yhden lajikkeen viini, joka on viiniytetty Pinot Noir -rypäleestä. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Trentino-Alto Adigessa. Täällä viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle savimaahan. Käsin korjatun sadon jälkeen rypäleet päätyvät mahdollisimman nopeasti puristamoon. Siellä ne valitaan ja lajitellaan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä ja pienissä puissa valvotuissa lämpötiloissa. Käymistä seuraa 12 kuukauden kypsytys tammitynnyreissä.
Suositus La Cadalora Vignalet Pinot Nero -viinille
Tämä Italiasta peräisin oleva punaviini sopii parhaiten nautittavaksi 15-18 °C:n lämpötilassa hanhenrinnan seuraksi punakaalin ja majoran kera, kasvis-couscousin ja naudanlihakakkujen kanssa tai lammaspadan kera, jossa on kikherneitä ja kuivattuja viikunoita.
- Lisää tuotteita osoitteesta La Cadalora