🍇 Kellerei Kalternin Solos Weiss Alto Adige vakuuttaa hienolla tasapainolla rapean raikkauden ja samettisen tekstuurin välillä
🥗 Nauttikaa tästä elegantista valkoviinistä herkullisen kasvissalaatin tai paistetun kirjolohen kanssa unohtumattomien makuelämysten vuoksi
🇮🇹 Valmistettu jalosta rypälelajikkeista kuten Chardonnay, Pinot Blanc, Pinot Grigio ja Sauvignon Blanc auringonpaisteisen Trentino-Alto Adigen alueella
pakkaus!
Lisätietoja Solos Weiss Alto Adige DOC - Kellerei Kaltern
Trentino-Alto Adigessa sijaitsevan Kellerei Kalternin Solos Weiss Alto Adige on lasissa kirkkaan vaaleankeltainen. Tämän Kellerei Kalternin valkoviinin tuoksussa aistittavissa on kaikenlaisia luumuja, nashipäärynöitä, kvitteneitä, omenoita ja mustia kirsikoita.
Kellerei Kaltern Solos Weiss Alto Adige on miellyttävän kuiva viini. Tämä valkoviini ei ole missään vaiheessa karkea tai ankara, kuten korkealuokkaiselta viiniltä voi odottaa. Maussa tämän tasapainoisen valkoviinin rakenne on ihanan raikas ja samettinen. Tasapainoisen hedelmähapokkuuden ansiosta Solos Weiss Alto Adige on miellyttävän suutuntuman omaava ilman, että siitä puuttuu mehukasta eloisuutta. Tämän Trentino-Alto Adigen viininviljelyalueelta peräisin olevan, kypsymiseen kykenevän valkoviinin jälkimaku ilahduttaa lopulta kauniilla jälkivaikutelmalla.Vinification of the Solo White Alto Adige from Kellerei Kaltern
Trentino-Alto Adigesta peräisin olevan tasapainoisen Solos Weiss Alto Adige -viinin perustana ovat Chardonnay-, Pinot Blanc-, Pinot Grigio- ja Sauvignon Blanc -rypäleiden rypäleet. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet kuljetetaan mahdollisimman nopeasti puristamoon. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu pienissä tammitynnyreissä valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen viiniä kypsytetään 25 kuukautta barriqueissa ja 900 litran tammitonneissa.
Viinitila Kaltern Solos Weiss Alto Adige ruokasuositus
Tämä italialainen viini nautitaan parhaiten maltillisesti jäähdytettynä 11-13 °C:ssa. Se sopii täydellisesti punajuurella höystetyn vihannessalaatin, hedelmäisen endiivisalaatin tai paistetun kirjolohen kanssa inkivääripäärynän kera.