Lisätietoja Ferus Rosso Toscana IGT - Tenute Silvio Nardi
Tenute Silvio Nardi Ferus Rosso Toscana on ensiluokkainen punaviini lasissa. Se paljastaa ihanan tiheän, rubiininpunaisen värin. Tässä italialaisessa punaviinissä on myös granaatinpunaista väriä reunoilla. Ensimmäisen pyöräytyksen jälkeen tämä punaviini paljastaa suuren tiheyden ja täyteläisyyden, joka näkyy lasin reunan voimakkaina lasimaalauksina. Tämän Toscanasta peräisin olevan punaviinin tuoksu viettelee syreenin, vadelman, punaherukan ja orvokin aromeilla. Sen hedelmäinen luonne tekee tästä viinistä niin erityisen.
Tenute Silvio Nardi Ferus Rosso Toscana on ihanan kuiva viinin ystäville. Tämä punaviini ei ole koskaan karkea tai ankara, kuten premium- ja yhden viinitarhan viiniltä voi odottaa. Maultaan tälle voimakkaalle punaviinille on ominaista uskomattoman silkkinen rakenne. Jälkimaussa tämä Toscanan viininviljelyalueelta peräisin oleva kypsä punaviini tekee vaikutuksen huomattavalla pituudellaan. Viinissä on jälleen vivahteita syreenistä ja punaherukasta.
Vinification of the Tenute Silvio Nardi Ferus Rosso Toscana
Vinification of the Tenute Silvio Nardi Ferus Rosso ToscanaItaliasta peräisin olevan voimakkaan Ferus Rosso Toscana -viinin perustana ovat Sangiovese-, Merlot- ja Petit Verdot -rypäleiden rypäleet. Ferus Rosso Toscana on läpikotaisin vanhan maailman viini, sillä tämä italialainen viini huokuu poikkeuksellista eurooppalaista charmia, joka korostaa selvästi vanhan maailman viinien menestystä. Tämän italialaisen punaviinin rypäleet kerätään yksinomaan käsin, kun ne ovat täydellisen kypsiä. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet kuljetetaan nopeasti viinitilalle. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu suurissa tammitynnyreissä valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen viini kypsyy useiden kuukausien ajan hienolla sakan päällä, ennen kuin se lopulta pullotetaan.
Viini on valmis.
Suositus Tenute Silvio Nardi Ferus Rosso Toscana -viinille
Toscanan Silvio Nardi Ferus Rosso -viiniä vartenTämä italialainen punaviini nautitaan parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa. Se sopii täydellisesti kaaliruladien, perunapannun lohen kanssa tai pastan makkaran kanssa makkaran nokareiden kanssa
.- Lisää tuotteita osoitteesta Tenute Silvio Nardi