Lisätietoja Barrua Isola dei Nuraghi IGT 1,5l Magnum - Agricola Punica
Lasissa Agricola Punican Barrua Isola dei Nuraghi 1,5l Magnum on väriltään tiheän purppuranpunainen. Hieman vinossa pidettynä tämän tynnyrissä kypsytetyn viinin reunoilla näkyy värin siirtyminen granaatinpunaiseksi. Kun lasia pyöräytetään, tämä punaviini paljastaa suuren tiheyden ja täyteläisyyden, joka näkyy lasin reunalla olevissa lasimaalauksissa. Barrua Isola dei Nuraghi 1,5l Magnum -viinin ensimmäinen tuoksu tuo esiin vadelman ja punaherukan vivahteita. Tuoksun hedelmäisten komponenttien rinnalle tulevat tynnyrissä kypsymisen vivahteet ja vielä hedelmäisemmät, balsamiset vivahteet.
Makuaistissa Agricola Punican Barrua Isola dei Nuraghi 1,5 litran magnum avautuu ihanan aromaattisena, hedelmäisenä ja tasapainoisena. Tämä samettinen punaviini on suutuntumaltaan täyteläinen ja monipuolinen. Tämän Sardinian viininviljelyalueelta, tarkemmin sanottuna Isola dei Nuraghi IGT:stä, peräisin olevan kypsän punaviinin jälkimaku on vaikuttava ja sen jälkimaku on merkittävä. Jälkivaikutelmaa säestävät myös savi- ja hiekkavaltaisen maaperän mineraaliset vivahteet.
Agricola Punica Barrua Isola dei Nuraghi 1,5 litran magnum viininvalmistus
Tämä voimakas punaviini Italiasta on valmistettu Cabernet Sauvignon-, Carignan- ja Merlot-rypäleistä. Tämän viinin rypäleet tuottavat viiniköynnökset kasvavat Sardinian hiekka- ja savimaalla. Barrua Isola dei Nuraghi 1,5 litran magnum on kauttaaltaan vanhan maailman viini, sillä tämä italialainen viini huokuu poikkeuksellista eurooppalaista charmia, joka korostaa selvästi vanhan maailman viinien menestystä. Tämän italialaisen punaviinin rypäleet kerätään yksinomaan käsin, kun optimaalinen kypsyys on varmistettu. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään välittömästi puristamoon. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu pienissä tammitynnyreissä valvotuissa lämpötiloissa. Käymistä seuraa 24 kuukauden kypsytys ranskalaisissa tammitynnyreissä. Tynnyreissä tapahtuvaa kypsytystä seuraa laaja pullokypsytys, joka tekee tästä punaviinistä entistäkin monimutkaisemman.
Ruokasuositus Agricola Punican Barrua Isola dei Nuraghi 1,5 litran magnumille
Tämä Italiasta peräisin oleva punaviini on parasta nauttia 15-18 °C:n lämpötilassa pestolla höystetyn vihannespataruoan, boeuf bourguignonin tai turskan kanssa kurkun ja sinappivihannesten kera.
- Lisää tuotteita osoitteesta Agricola Punica