Lisätietoja Brunello di Montalcino DOCG - Villa Poggio Salvi
Villa Poggio Salvi Brunello di Montalcino on ensiluokkainen punaviini. Se tarjoaa ihanan tiheän, rubiininpunaisen värin. Hieman vinossa pidettynä tämän tynnyrissä kypsytetyn viinin reunoilla on nähtävissä viinin värin siirtyminen granaatinpunaiseen. Lasia pyöritellessä tästä punaviinistä paljastuu korkea viskositeetti, joka näkyy lasin reunalla olevissa kirkkaissa lasimaalauksissa. Tämän Toscanasta peräisin olevan punaviinin tuoksu on valloittava, ja siinä on vivahteita orvokista, vadelmasta ja punaherukasta. Sen hedelmäinen luonne tekee tästä viinistä niin erityisen.
Villa Poggio Salvi Brunello di Montalcino on ihanan kuiva viini. Tämä punaviini ei ole koskaan karkea tai ankara, kuten ikoniselta viinisegmentiltä voi odottaa. Maultaan tälle voimakkaalle punaviinille on ominaista uskomattoman samettinen rakenne. Tämän Toscanan viininviljelyalueelta, tarkemmin sanottuna Brunello di Montalcino DOCG:stä, peräisin olevan kypsän punaviinin jälkimaku tekee lopulta vaikutuksen merkittävällä jälkivaikutelmalla. Jälkivaikutelmaa säestävät myös mineraaliset vivahteet, jotka johtuvat mergelipohjaisesta maaperästä.Vinification of the Brunello di Montalcino from Villa Poggio Salvi
Italian voimakkaan Brunello di Montalcino -viinin perustana ovat Sangiovese-rypälelajikkeen rypäleet. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Toscanassa. Täällä viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle mergelimaahan. Brunello di Montalcino on vanhan maailman viini sanan parhaassa merkityksessä, sillä tästä italialaisesta viinistä huokuu poikkeuksellinen eurooppalainen viehätysvoima, joka korostaa selvästi vanhan maailman viinien menestystä. Brunello di Montalcinon rypäleet korjataan yksinomaan käsin optimaalisessa kypsyystilassa ilman karkeaa ja vähemmän valikoivaa konekäyttöä. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään välittömästi puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu suurissa tammitynnyreissä valvotuissa lämpötiloissa. Kun käyminen on päättynyt, voimakas Brunello di Montalcino kypsyy vielä 30 kuukautta suurissa puisissa tynnyreissä, jotka on valmistettu slaavilaisesta tammesta.
Viinisuositus Villa Poggio Salvin Brunello di Montalcinolle
Tämä italialainen viini nautitaan parhaiten 15-18°C:n lämpötilassa. Se sopii täydellisesti täytettyjen paprikoiden, vasikanpihvin papujen ja tomaattien kanssa tai perunapannun lohen kanssa
seuraksi.- Lisää tuotteita osoitteesta Villa Poggio Salvi