🍷 Manfredi Rosso Aglianico del Vulture vakuuttaa voimakkaalla ja tiheällä rungollaan, joka avautuu upeasti kitalaessa
🍽️ Tämä täyteläinen punaviini sopii täydellisesti vasikanpihvi ja paistettuun vasikanmaksaan unohtumatonta makuelämystä varten
🇮🇹 Tämä viini, joka on valmistettu arvostetusta Aglianico-rypäleistä, edustaa Basilicatan alueen parasta Re Manfredi viinitilalla
pakkaus!
Lisätietoja Taglio de Tralcio Aglianico del Vulture DOC - Re Manfredi
Re Manfredin voimakas Manfredi Rosso Aglianico del Vulture -viini Re Manfredin viinitilalta virtaa lasiin tiheän purppuranpunaisen värisenä. Pienellä sivuttaisliikkeellä punaviinilasi paljastaa reunoiltaan viehättävän granaatinpunaisen värin. Manfredi Rosso Aglianico del Vulture -viinin ensimmäinen tuoksu esittelee luumuja, mustia kirsikoita ja luumuja. Tuoksun hedelmäisten osien rinnalla on vielä hedelmäisempiä, balsamisia vivahteita.
Re Manfredi Rosso Aglianico del Vulture Re Manfredin Manfredi Rosso Aglianico del Vulture on juuri sopiva kaikille viinin ystäville, jotka pitävät kuivasta viinistä. Se ei kuitenkaan ole koskaan ankaraa tai haurasta, kuten korkeaan laatuluokkaan kuuluvalta viiniltä voi luonnollisesti odottaa. Maultaan tämä voimakas punaviini on rakenteeltaan ihanan lihaisa ja tiivis. Tämän Basilicatan viininviljelyalueelta peräisin olevan punaviinin jälkimaku on vaikuttava ja siinä on ihana jälkimaku.Vinification of the Manfredi Rosso Aglianico del Vulture from Re Manfredi
Vahva Manfredi Rosso Aglianico del Vulture Italiasta on Aglianico -rypäleestä valmistettu yhden lajikkeen viini. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään nopeasti puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Kun käyminen on päättynyt, Manfredi Rosso Aglianico del Vulture -viini voi jatkaa harmonisoitumistaan hienossa sakan päällä muutaman kuukauden ajan.
Ruokasuositus Re Manfredin Manfredi Rosso Aglianico del Vulture -viinille
Tämä Italiasta peräisin oleva punaviini nautitaan parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa. Se sopii täydellisesti vasikanlihan keitetyn naudanlihan seuraksi papujen ja tomaattien kera, paahdetun vasikanmaksan seuraksi omenoiden, sipulin ja balsamiviinietikkakastikkeen kera tai täytettyjen paprikoiden kanssa.