- Dieser Rotwein aus besten Trauben passt ausgezeichnet zu Spaghetti mit Kapern-Tomaten-Sauce oder gebackenen Schafskäse-Päckchen
- Seine Herkunft aus Apulien macht diesen Wein zu einem typischen Vertreter der Weine aus einem Warmklima-Anbaugebiet
- Ein frischer Rotwein, erstklassig unter anderem zum Picknick
pakkaus!
Lisätietoja Syrah Salento IGP - Sampietrana
Apulian viininviljelyalueelta peräisin oleva tynnyrissä kypsytetty Syrah Salento paljastuu lasissa kirkkaan violetinpunaisena. Tämän Apulian punaviinin tuoksu viettelee mustaherukan, morellokirsikan, luumun ja mustakirsikan tuoksuilla. Jos tutkimme makuja tarkemmin, niihin lisätään tammipuuta, itämaisia mausteita ja mustaa teetä.
Sampietrana Syrah Salento on viinin ystäville ihanan kuiva. Tämä punaviini ei ole missään vaiheessa karkea tai ankara, kuten ylemmän hintaluokan viiniltä voisi odottaa. Maussa tämän tasapainoisen punaviinin rakenne on ihanan sulava ja tiivis. Syrah Salento on suutuntumaltaan ihanan raikas ja eloisa läsnäolevan hedelmähapokkuutensa ansiosta. Tämän Apulian viininviljelyalueelta, tarkemmin sanottuna Salento IGP:stä, peräisin olevan punaviinin jälkimaku tekee lopulta vaikutuksen hyvällä jälkivaikutelmalla.Vinification of the Syrah Salento from Sampietrana
Apulian tasapainoisen Syrah Salento -rypäleen perustana ovat Syrah-rypälelajikkeen rypäleet. Syrah Salenton rypäleet korjataan yksinomaan käsin optimaalisen kypsyyden aikaan ilman karkeaa ja vähemmän valikoivaa konetyötä. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään välittömästi viinitilalle. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu suurissa puisissa sammioissa valvotuissa lämpötiloissa. Käymistä seuraa 6 kuukauden kypsytys tammitynnyreissä.
Viinisuositus Sampietranan Syrah Salento -viinille
Nauti tätä Italiasta peräisin olevaa punaviiniä mieluiten 15-18°C lämpötilassa purjotortillan, mausteisen curryn lampaanlihan tai rucolapenneen seurana.
Hyväksy tätä punaviiniä Italiasta mieluiten 15-18°C lämpötilassa.- Lisää tuotteita osoitteesta Cantina Sampietrana