🍷 Hebo Toscana IGT Petra-lta hurmaa elegantilla ja samettisella rakenteellaan, täydellisesti tasapainotettuna korkeimpaan nautintoon
🍽️ Tämä punaviini sopii erinomaisesti ankankoipien ja lampaanruokien kanssa, unohtumattomat makuelämykset taattuja
🌿 Valmistettu jalosta rypälelajikkeista kuten Cabernet Sauvignon, Merlot ja Sangiovese, Hebo heijastaa Toscanan perinteitä
Diese Aktion läuft bis zum 31.12.2030 23:59.
pakkaus!
Lisätietoja Hebo Toscana IGT - Petra
Toscanan Petran kynästä peräisin oleva Hebo Toscana on lasissa kirkkaan violetinpunainen. Jos annat sille hieman ilmaa viinilasissa pyörittelemällä sitä, voit havaita tässä punaviinissä ensiluokkaisen tasapainon, sillä se ei ole lasin seinämillä vetinen, siirappimainen tai liköörimainen. Tämän Toscanasta peräisin olevan punaviinin tuoksu ihastuttaa mulperin, mustaherukan, karhunvatukan ja mustikan vivahteilla. Jos jäljitämme makuja pidemmälle, mukaan tulevat musta tee, itämaiset mausteet ja tumma suklaa.
Petra Hebo Toscana on ihanan kuiva viini. Tämä punaviini ei ole koskaan karhea tai ankaraa, vaan pyöreää ja pehmeää. Tämä lihaisa ja tiivis punaviini on tasapainoinen ja monipuolinen maku. Tämän Toscanan viininviljelyalueelta peräisin olevan punaviinin jälkimaku ilahduttaa kauniilla jälkivaikutelmalla.
Petrin Hebo Toscana -viinin viininvalmistus
Toscanan tasapainoisen Hebo Toscanan perustana ovat Cabernet Sauvignon-, Merlot- ja Sangiovese-rypäleiden rypäleet. Rypäleiden sadonkorjuun jälkeen rypäleet kuljetetaan mahdollisimman nopeasti viinitilalle. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu valvotuissa lämpötiloissa. Käymistä seuraa kypsytys.
Ruokasuositus Hebo Toscana Petrasta
Tämä italialainen viini nautitaan parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa. Se sopii erinomaisesti ankanrinnan ja mangetoutin, kasvis-couscousin ja naudanlihapihvien tai lammasragun, kikherneiden ja kuivattujen viikunoiden seuraksi.