- Tämä valkoviini Trebbiano-rypäleistä täydentää erinomaisesti ruokia kuten kurpitsapaistos tai spagetti kapris-tomaattikastikkeella
- Käyminen ruostumattomassa teräksessä ja suurissa puutynnyreissä tekee tästä italialaisesta valkoviinistä erityisen raikkaan ja hedelmäisen
- Ideaalinen valkoviini, erinomainen elegantiksi kesäviiniksi
Di-Vèrto Trebbiano D'Abruzzo - Torre Dei Beati
pakkaus!
Lisätietoja Di-Vèrto Trebbiano D'Abruzzo - Torre Dei Beati
Abruzzon viininviljelyalueelta peräisin oleva tynnyrissä kypsytetty Di-Vèrto Trebbiano D'Abruzzo paljastuu lasissa kirkkaan vaaleankeltaisena. Di-Vèrto Trebbiano D'Abruzzo -viinin ensimmäinen tuoksu imartelee vihreän omenan, mirabelliluumujen ja sitruunan vivahteilla. Tuoksun hedelmäisiin vivahteisiin yhdistyvät tynnyrissä kypsymisen vivahteet ja vielä hedelmäisemmät balsamiset vivahteet.
Torre Dei Beati Di-Vèrto Di-Vèrto Trebbiano D'Abruzzo lumoaa suoraviivaisen kuivalla maullaan. Se on pullotettu poikkeuksellisen vähäisellä jäännössokeripitoisuudella. Kyseessä on aito laatuviini, joka erottuu selvästi yksinkertaisemmista laaduista, joten tämä italialainen lumoaa luonnollisesti hienoimmalla tasapainolla kaikesta kuivuudestaan huolimatta. Maku ei välttämättä tarvitse paljon jäännössokeria. Maussa tämän tasapainoisen valkoviinin rakenne on ihanan raikas ja lihaisa. Tämän Abruzzon viininviljelyalueelta, tarkemmin sanottuna Abruzzo DOC:sta, peräisin olevan valkoviinin jälkimaku tekee lopulta vaikutuksen kauniilla jälkivaikutelmalla. Jälkivaikutelmaa säestävät myös hiekkaisesta maaperästä tulevat mineraaliset vivahteet.
Vinification of the Di-Vèrto Trebbiano D'Abruzzo from Torre Dei Beati
Tämä valkoviini keskittyy selkeästi yhteen rypälelajikkeeseen, nimittäin Trebbianoon. Tähän Torre Dei Beatin poikkeuksellisen tasapainoiseen yhden lajikkeen viiniin on käytetty vain parasta rypäleainesta. Abruzzossa viiniköynnökset, joista tämän viinin rypäleet saadaan, kasvavat hiekkapohjaisilla mailla. Kun rypäleet on korjattu, ne viedään nopeasti puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä ja suurissa puualtaissa valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen tyylikäs Di-Vèrto Trebbiano D'Abruzzo kypsytetään vielä 12 kuukautta tammitynnyreissä.
Servointiehdotukset Torre Dei Beati Di-Vèrto Trebbiano D'Abruzzo -viinille
Tämä italialainen valkoviini nautitaan parhaiten hyvin jäähdytettynä 8-10 °C:n lämpötilassa, ja se sopii erinomaisesti viinin seuraksi. Se sopii erinomaisesti hedelmäisen endiivisalaatin, kalan kanssa paistettujen vihannesten tai turskan ja kurkku-sinappivihannesten seuraksi.
- Lisää tuotteita osoitteesta Torre dei Beati