🍷 Nauti eleganta Camp du Rouss Barbera d'Asti DOCG -viiniä Coppolta, joka kypsyy ranskalaisessa tammessa 12 kuukautta ja vaikuttaa hienolla rakenteellaan sekä syvillä, mausteisilla aromeillaan.
🍝 Tämä kuiva punaviini sopii täydellisesti pastan kanssa papujen tai sydämellisen kana-pata-ruoan kanssa ja on ihanteellinen yhdistelmä aitoa italialaista ruokaa.
🏞️ Camp du Rouss tulee tunnetulta Astin viinialueelta Piemontessa ja näyttää korkealaatuisen Barbera-rypäleen ominaispiirteet.
pakkaus!
Lisätietoja Camp du Rouss Barbera d'Asti DOCG - Coppo
Coppon Camp du Rouss Barbera d'Asti näyttää lasissa tumman rubiininpunaiselta, ja siinä on viettelevä tuoksu, jossa on lämpimiä mausteita ja mehukkaita punaisia marjoja ja kivennäishedelmiä. Maku paljastaa samat aromit ja hämmästyttävä mausteisuus tulee esiin. Jälkivaikutelmassa on myös herkkiä, hienoja nahan sävyjä. Yksilajikkeinen Babera on hieno, hyvin rakenteeltaan elegantti italialainen punaviini, jossa on pitkä jälkimaku, hyvin integroitunut hapokkuus ja täyteläinen, lihaisa runko.
Coppo Camp du Roussin viininviljely
Coppo Camp du Roussin nimi tarkoittaa Piemonten murteella "punapään peltoa". Se tulee viinitarhan ensimmäisestä omistajasta, joka opetti kylän lapset pelkäämään hahmollaan, mutta oli suosittu ja tunnettu viineistään.
Viinitarha sijaitsee Astin eteläpuolella Piemontessa. Se on suuntautunut etelä-lounaaseen, mikä on erittäin suotuisa. Maaperä koostuu kalkkipitoisesta saven ja savimergelin sekoituksesta sekä jonkin verran silttiä. Viinitarha sijaitsee 650-820 metrin korkeudessa merenpinnasta, mikä pidentää Barbera-viiniköynnösten kypsymisaikaa ja lisää niiden aromipotentiaalia.
Viiniköynnökset on istutettu keskitiheään Guyot-järjestelmään. Viinivuoden aikana tehdään paljon lehtityötä, ja vihreällä sadolla varmistetaan, että sato on hallinnassa. Rypäleet korjataan käsin optimaalisen kypsyyden aikaan 40-kiloisista koreista. Sen jälkeen rypäleet kuljetetaan nopeasti ja varovasti viinikellariin. Maseroitumisen aikana rypäleen puristemehu pumpataan varovasti ja hitaasti useita kertoja, jotta polyfenolit saadaan uutettua parhaalla mahdollisella tavalla. Käymisen jälkeen viiniä kypsytetään 12 kuukautta ranskalaisessa tammessa.
Ruokasuositukset Camp du Rouss Barberalle
Nautiskele tätä kuivaa punaviiniä Italiasta 16-18 °C:n lämpötilassa papupastan, porcini-sienirisoton tai kanapadan kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Coppo