saatavilla heti, toimitusaika noin 4-6 työpäivää.
konsultointi!
Verpackung!
Jos lasia pidetään vinossa, viinin väri muuttuu reunoilla violetiksi. Leradici Barbera d'Asti -viinin ensimmäisessä tuoksussa on morellokirsikan, luumun ja damsonin vivahteita. Tuoksun hedelmäisten komponenttien lisäksi tuoksussa on kanelia, mustaa teetä ja piparkakkumaustetta.
Tämä Mauro Molinon punaviini sopii kaikille viinin ystäville, jotka pitävät kuivasta viinistä. Samalla se ei kuitenkaan koskaan vaikuta niukalta tai hauraalta. Tämä samettinen ja tiivis punaviini on suutuntumaltaan täyteläinen ja monitahoinen. Elintärkeän hedelmähapokkuutensa ansiosta Leradici Barbera d'Asti on suutuntumaltaan poikkeuksellisen raikas ja eloisa. Tämä Piemonten viininviljelyalueelta peräisin oleva, hyvin varastoitava punaviini tekee jälkivaikutuksen huomattavalla pituudellaan. Vivahteet morellokirsikasta ja mustasta kirsikasta nousevat esiin. Jälkimakuun liittyy saven ja kalkkikiven hallitseman maaperän mineraalisia sävyjä.
Mauro Molino Leradici Barbera d'Asti -viinin valmistustapa
Tämä voimakas punaviini Italiasta on valmistettu Barbera-rypäleestä. Piemontessa tämän viinin rypäleitä tuottavat viiniköynnökset kasvavat savi- ja kalkkikivipitoisen maaperän päällä. Leradici Barbera d'Asti on vanhan maailman viini sanan parhaassa merkityksessä, sillä tästä italialaisesta huokuu poikkeuksellinen eurooppalainen viehätysvoima, joka korostaa selvästi vanhan maailman viinien menestystä. Leradici Barbera d'Asti -viinin rypäleet korjataan optimaalisen kypsyyden aikaan yksinomaan käsin ilman karkeaa ja vähemmän valikoivaa konetyötä. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään mahdollisimman nopeasti puristamoon. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Kun käyminen on päättynyt, Leradici Barbera d'Asti voi jatkaa harmonisoitumistaan hienolla sakan päällä muutaman kuukauden ajan.
Ruokasuositus Mauro Molinon Leradici Barbera d'Asti -viinille
Tämä Italiasta peräisin oleva punaviini nautitaan parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa. Se sopii täydellisesti spagetin, kapriksella ja tomaattikastikkeella maustetun spagetin, purjokeiton tai kasvis-couscousin ja naudanlihapullien seuraksi.
- Lisää tuotteita osoitteesta Mauro Molino