🍷 Raimonda Barbera d'Alba DOC Fontanafreddalta hurmaa samettisella rungollaan ja kaksitoista kuukautta kestäneellä kypsytyksellä hienoissa tynnyreissä
🍽️ Nauttikaa tästä viettelevästä punaviinistä parhaiten purjo-tortillan tai kurpitsagratiinin kanssa saadaksenne täydellisen makuelämyksen
🌍 Tämä hienostunut viini tulee arvostetulta viinialueelta Piemontista ja se on valmistettu ensiluokkaisesta Barbera-rypäleestä
Diese Aktion läuft bis zum 31.12.2030 23:59.
pakkaus!
Lisätietoja Raimonda Barbera d'Alba DOC - Fontanafredda
Lasissa Fontanafreddan Raimonda Barbera d'Alba paljastaa kirkkaan rubiininpunaisen värin. Lasissa tämä Fontanafreddan punaviini paljastaa ruusun, karhunvatukan, mulperin, luumun ja syreenin aromeja, joita täydentävät musta tee, kaakaopavut ja itämaiset mausteet. Fontanafreddan Raimonda Barbera d'Alba on suutuntumaltaan miellyttävän aromaattinen, hedelmäinen ja tasapainoinen. Jotkut viinit merkitään kuiviksi, toiset todella ovat. Tämä punaviini kuuluu jälkimmäiseen ryhmään, sillä se on viiniytetty vain 0,4 grammalla jäännössokeria. Tämä samettinen punaviini on tasapainoinen ja monitahoinen maku. Raimonda Barbera d'Alba on pirteän hedelmähapokkuutensa ansiosta ihanan raikas ja eloisa suutuntumaltaan. Jälkimaussa tämä Piemonten viininviljelyalueelta peräisin oleva nuori viini tekee vaikutuksen huomattavalla pituudellaan. Siinä on jälleen vivahteita liljasta ja mustaherukasta. Mergeli- ja kalkkikivipitoisen maaperän mineraaliset vivahteet lisäävät jälkivaikutelmaa.
Vinification of the Raimonda Barbera d'Alba from Fontanafredda
Tasapainoinen Raimonda Barbera d'Alba Italiasta on Barbera-rypäleestä valmistettu yhden lajikkeen viini. Tämän viinin rypäleitä tuottavat viiniköynnökset kasvavat savi-, kalkkikivi- ja mergelimailla Piemontessa. Tämän Italiasta peräisin olevan punaviinin rypäleet korjataan yksinomaan käsin optimaalisen kypsyyden aikaan. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet kuljetetaan mahdollisimman nopeasti puristamoon. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu pienissä puutynnyreissä valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä elegantti Raimonda Barbera d'Alba kypsytetään vielä 12 kuukautta ranskalaisissa, amerikkalaisissa ja slaavilaisissa tammitynnyreissä. Kun viini on valmis, Raimonda Barbera d'Alba harmonisoidaan huolellisesti.
Viinisuositus Fontanafreddan Raimonda Barbera d'Alballe
Tämä italialainen punaviini nautitaan parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa. Se sopii täydellisesti purjotortillan, couscousilla ja aprikooseilla täytetyn punasipulin tai kurpitsapadan seuraksi.