- Tämä punaviini Teroldego-rypäleistä sopii erinomaisesti hanhenrinnan kanssa inkivääri-punakaalin ja meiramilla tai kasvissyöjä-kuskus lihapullien kanssa
- Käyminen ruostumattomassa teräksessä tekee tästä punaviinistä erityisen kevyen
- Tämä italialainen punaviini sopii ensiluokkaisesti
Teroldego Rosato - Fedrizzi Cipriano
pakkaus!
Lisätietoja Teroldego Rosato - Fedrizzi Cipriano
Elegantti Teroldego Rosato Fedrizzi Ciprianon kynästä virtaa lasiin kirkkaan rubiininpunaisena. Tämän Trentino-Alto Adigesta kotoisin olevan punaviinin tuoksu ihastuttaa akaasian sävyillä. Juuri sen hedelmäinen luonne tekee tästä viinistä niin erityisen.
Fedrizzi Cipriano Teroldego Rosato on ihanan kuiva. Tämä punaviini ei ole koskaan karkea tai niukka, kuten viiniltä voisi odottaa. Tasapainoinen ja monitahoinen, tämä kevyt, raikas ja silkkinen punaviini esittäytyy suutuntumalla. Tämän Trentino-Alto Adigen viininviljelyalueelta, tarkemmin sanottuna Trentino DOC:sta, peräisin olevan punaviinin jälkimaku tekee lopulta vaikutuksen kauniilla jälkivaikutelmalla.
Vinification of the Teroldego Rosato by Fedrizzi Cipriano
Tässä viinissä keskitytään selkeästi yhteen rypälelajikkeeseen, nimittäin Teroldegoon. Tähän Fedrizzi Ciprianon ihanan tasapainoiseen yhden lajikkeen viiniin kerättiin vain virheetöntä rypälemateriaalia. Käsinkorjuun jälkeen rypäleet viedään nopeasti puristamoon. Siellä ne valitaan ja pilkotaan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä Teroldego Rosato voi jatkaa harmonisoitumistaan hienolla sakan päällä muutaman kuukauden ajan.
Servointiehdotuksia Fedrizzi Ciprianon Teroldego Rosatolle
Tämä Italiasta peräisin oleva punaviini sopii parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa osso bucon, paahdetun vasikanmaksan, omenoiden, sipulin ja balsamietikkakastikkeen kanssa tai boeuf bourguignonin seuraksi.
- Lisää tuotteita osoitteesta Fedrizzi Cipriano