🍷 San Silvestro Barolo Patres vakuuteen elegantilla tyylillään ja kypsyy harmonisesti tammitynnyreissä poikkeuksellisten aromien vuoksi
🍽️ Tämä täyteläinen punaviini sopii täydellisesti haudutetun kanan, murean lampaanliha-ugrannan tai aromaattisenHanhenrinnan kanssa
🌍 Tunnetulta viinialueelta Piemonteesta ja hienoista Nebbiolo-rypäleistä Sartirano luo klassikon Vanhalta maailmalta
pakkaus!
Lisätietoja San Silvestro Barolo Patres DOCG - Sartirano
Piemonten viininviljelyalueelta Piemonten tynnyrissä kypsytetty San Silvestro Barolo Patres on lasissa tiheän rubiininpunainen. Tämä italialainen punainen on myös granaatinpunainen. Ensimmäisen pyöräytyksen jälkeen tästä punaviinistä paljastuu korkea viskositeetti, joka näkyy lasin reunan kirkkaina lasimaalauksina. Tämän Piemonten punaviinin tuoksu ihastuttaa morellokirsikan, mulperin, luumun ja damsonin vivahteilla. Jos tutkimme aromeja pidemmälle, mukaan tulevat kaneli, tumma suklaa ja musta tee.
Makuun San Silvestro Barolo Patres Sartiranosta avautuu ihanan kuivana, täyteläisenä ja aromaattisena. Jälkivaikutelmassa tämä Piemonten viininviljelyalueelta peräisin oleva, helposti kypsyvä viini tekee lopulta vaikutuksen kauniilla pituudellaan. Siinä on jälleen kerran luumun ja mulperin vivahteita.
Vinification of the San Silvestro Barolo Patres from Sartirano
Piemonten voimakkaan San Silvestro Barolo Patres -viinin pohjana ovat Nebbiolo -rypälelajikkeen rypäleet. San Silvestro Barolo Patres on läpikotaisin vanhan maailman viini, sillä tämä italialainen viini huokuu poikkeuksellista eurooppalaista charmia, joka korostaa selvästi vanhan maailman viinien menestystä. Rypäleiden sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään välittömästi viinitilalle. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu pienissä puisissa sammioissa valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä San Silvestro Barolo Patres kypsytetään useita kuukausia tammitynnyreissä.
Viinisuositus Sartiranon San Silvestro Barolo Patres -viinille
Tämä Italiasta peräisin oleva punaviini nautitaan parhaiten 15-18°C:n lämpötilassa. Se sopii täydellisesti punaviinissä haudutetun kanan, lammasragun, jossa on kikherneitä ja kuivattuja viikunoita tai ankanrinnan ja mangetoutin kanssa.