- Tämä voimakastahtoinen jälkiruokaviini sopii loistavasti päärynä-lime-taikinatorttuun tai persikka-marakuja-jälkiruokaan
- Sen alkuperä Sisiliasta tekee tästä viinistä tyypillisen edustajan vanhan maailman viineistä
- Tämä italialainen jälkiruokaviini soveltuu erinomaisesti perhejuhliin
Rosso Federica Riserva 0,5 l - Cantina Marilina
pakkaus!
Lisätietoja Rosso Federica Riserva 0,5 l - Cantina Marilina
Cantina Marilina Rosso Federica Riserva -viinin myötä hyvin kiillotettuun viinilasiin astuu ensiluokkainen orgaaninen jälkiruokaviini. Siinä se näyttää ihanan tiheää, kullankeltaista väriä. Tämä yhden lajikkeen italialainen viini tuo lasiin ihanan tuoksuisia ja monitahoisia akaasian, sultanoiden, luumun ja kuivatun aprikoosin tuoksuja. Luonnonmukaisesti tuotettu Cantina Marilina Rosso Federica Riserva paljastaa kielelle uskomattoman hedelmäisen maun, joka johtuu tietenkin sen jäännösmakeudesta. Kielen päällä tälle ryhdikkäälle jälkiruokaviinille on ominaista uskomattoman samettinen, kermainen, tiivis ja silkkinen rakenne. Tämän Sisilian viininviljelyalueelta, tarkemmin sanottuna Sicilia DOC:sta, peräisin olevan jälkiruokaviinin jälkimaku tekee lopulta vaikutuksen kauniilla jälkivaikutelmalla. Jälkivaikutelmaa säestävät myös kalkkikivipitoisen maaperän mineraaliset vivahteet.
Vinification of the Cantina Marilina Rosso Federica Riserva
Tämä jälkiruokaviini keskittyy selkeästi yhteen rypälelajikkeeseen, nimittäin Nero d'Avolaan. Tätä Cantina Marilinan ihanan voimakasta yhden lajikkeen viiniä varten tuotiin vain moitteettomia rypäleitä. Sisiliassa viiniköynnökset, joista tämän viinin rypäleet saadaan, kasvavat kalkkikivipohjaisilla mailla. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet saapuvat viinitilalle mahdollisimman nopeasti. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu pienissä ja suurissa puissa valvotuissa lämpötiloissa. Viininvalmistuksen jälkeen viiniä kypsytetään useita kuukausia tammitynnyreissä.
Servointiehdotukset Cantina Marilina Rosso Federica Riserva -viinille
Juo tämä Italiasta peräisin oleva luomu jälkiruokaviini mieluiten maltillisesti jäähdytettynä 11-13 °C:n lämpötilassa päärynä-limettistrudelin, unikonsiemenillä maustetun jogurttimoussen tai lasillisen banaanitrifleen seurana.
- Lisää tuotteita osoitteesta Cantina Marilina