Lisätietoja Ravera Barolo DOCG - G.D. Vajra
G.D. Vajran kynästä peräisin oleva voimakas Ravera Barolo hohtavat lasissa tiheällä rubiininpunaisella värillä. Pienen pyöräytyksen myötä punaviinilasi paljastaa reunoiltaan viehättävän granaatinpunaisen värin. Ensimmäisen pyöräytyksen jälkeen tämä punaviini paljastaa suuren tiheyden ja täyteläisyyden, joka näkyy lasin reunoilla olevissa lasimaalauksissa. Lasissa tämä G.D. Vajran punaviini tuo esiin mustaherukkahyytelön, hapankirsikan, vadelman ja karhunvatukan aromit, joita täydentävät muut hedelmäiset vivahteet. Tämä italialainen viini tekee vaikutuksen tyylikkään kuivalla maullaan. Se on pullotettu poikkeuksellisen vähäisellä jäännössokeripitoisuudella. Kuten Icon-viinisegmenttiin kuuluvalta viiniltä voi odottaa, tämä italialainen viini ilahduttaa luonnollisesti hienoimmalla tasapainolla kuivuudestaan huolimatta. Erinomainen maku ei välttämättä vaadi paljon sokeria. Tämä täyteläinen punaviini on täyteläinen ja monikerroksinen maku. Tämän Piemonten viininviljelyalueelta peräisin olevan, hyvin kypsymiskykyisen punaviinin jälkivaikutelma on lopulta ihastuttava ja kaunis jälkimakuinen.
Vinification of Ravera Barolo from G.D. Vajra
Piemontesta peräisin olevan voimakkaan Ravera Barolon perustana ovat Nebbiolo-rypälelajikkeen rypäleet. Ravera Barolo on vanhan maailman viini sanan parhaassa merkityksessä, sillä tämä italialainen viini huokuu poikkeuksellista eurooppalaista charmia, joka korostaa selvästi vanhan maailman viinien menestystä. Rypäleiden sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään nopeasti puristamoon. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu suurissa tammitynnyreissä valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä voimakas Ravera Barolo kypsytetään useita kuukausia ranskalaisissa tammitynnyreissä.
Suositus G.D. Vajran Ravera Barololle
Tämä italialainen viini nautitaan parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa. Se sopii erinomaisesti täytettyjen paprikoiden, lammasragun, jossa on kikherneitä ja kuivattuja viikunoita, tai kasvis-couscousin ja naudanlihapihvien seuraksi.