🍷 Meriame Barolo Paolo Manzonelta hurmaisee voimakkaalla ja elegantilla rakenteellaan, joka hienostuu 38 kuukauden kypsytyksessä slavonialaisessa tammessa
🍽️ Täydellinen täytettyjen paprikoiden tai mausteisen lammascurry'n kanssa, tämä punaviini kehittää makukompleksisuutensa täydellisesti
🌍 Tämä ajaton Barolo valmistetaan huolella valituista Nebbiolo-rypäleistä kuuluisasta Piemontista ja lupaa aitoa nauttimiskokemusta
pakkaus!
Lisätietoja Meriame Barolo DOCG - Paolo Manzone
Paolo- Manzone Meriame Barolo on ensiluokkainen punaviini. Sen väri on ihanan tiivis, rubiininpunainen. Reunoilla on myös värin siirtymistä granaatinpunaiseen. Tämän Piemonten punaviinin tuoksu on vaikuttava, ja siinä on mustaherukan, morellokirsikan, damson-luumun ja mustikan vivahteita. Jos tutkimme aromeja tarkemmin, niihin lisätään vaniljaa, mustaa teetä ja kaakaopapua, joita tammipuun vaikutus ruokkii.
Paolo Manzonen Meriame Barolo on oikea viini kaikille ystäville, jotka haluavat mahdollisimman vähän jäännösmakeutta viinissään. Se ei kuitenkaan ole koskaan ankaraa tai haurasta. Tämän voimakkaan punaviinin rakenne on ihanan tiivis suutuntumaltaan. Pirteän hedelmähapokkuutensa ansiosta Meriame Barolo on suutuntumaltaan ihanan raikas ja eloisa. Jälkimaussa tämä Piemonten viininviljelyalueelta peräisin oleva punaviini tekee lopulta vaikutuksen huomattavalla pituudellaan. Siinä on jälleen mustaherukan ja luumun vivahteita. Savi- ja kalkkikivipitoisen maaperän mineraaliset vivahteet lisäävät viimeistelyä.Vinification of the Paolo Manzone Meriame Barolo
Tämä voimakas punaviini Italiasta on valmistettu Nebbiolo-rypäleestä. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Piemontessa. Täällä viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle savi- ja kalkkikivimaahan. Kun täydellinen fysiologinen kypsyys on varmistettu, Meriame Barolon rypäleet korjataan yksinomaan käsin ilman karkeaa ja vähemmän valikoivaa sadonkorjuukonetta. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet kuljetetaan nopeasti puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu suurissa puisissa sammioissa valvotuissa lämpötiloissa. Käymistä seuraa 38 kuukauden kypsytys 900-litraisissa slaavilaisissa tammitonneissa.
Viiniparisuositus Paolo Manzonen Meriame Barololle
Nauti tätä Italiasta peräisin olevaa punaviiniä 15 - 18 °C:n lämpötilassa täytettyjen paprikoiden, thaimaalaisen kurkkusalaatin tai mausteisen curryn kanssa lammasta sisältävän mausteisen curryn seurana.
Palkinnot Paolo Manzonen Meriame Barolo -viinille
Tämä Barolo DOCG:stä peräisin oleva viini ei ainoastaan tee meihin vaikutusta, vaan myös tunnetut viinitoimittajat ovat palkinnut sen. Arvostelujen joukossa ovat muun muassa
- Gambero Rosso: 3 lasia vuodelle 2016
- Guida Vitae AIS: 4 viiniä vuodelle 2016
- Lisää tuotteita osoitteesta Paolo Manzone