🍾 La Gioiosan Prosecco Spumante Bio Treviso DOC hurmaa elegantilla kypsytyksillään ja eläville helmille, jotka sytyttävät aistien juhlan
🥗 Nauttikaa tätä arvokasta tippaa parhaimmillaan viilennettynä herkullisen pinaattigratiinin ja mantelien tai hedelmäisen päärynä-lime-struudelin kanssa
🍇 Valmistettu huippulaatuisista Glera-viinirypäleistä, tämä italialainen kuohuviini tuo esiin harmoniset arominsa joka pullossa
pakkaus!
Lisätietoja Prosecco Spumante Bio Treviso DOC - La Gioiosa
Lasissa La Gioiosan luonnonmukaisesti tuotettu Prosecco Spumante Bio Treviso on väriltään loistavan platinan keltainen. Tämän kuohuviinin kuplat ovat lasissa eloisat ja pitkäkestoiset. Tämä yhden lajikkeen italialainen viini paljastaa lasissa ihanan ilmeikkäitä tuoksuja orvokista, kypsästä omenasta, vihreästä omenasta ja hunajamelonista. Siinä on myös vivahteita .
Tämä italialainen viini tekee vaikutuksen tyylikkään kuivalla maullaan. Se on pullotettu 14 grammalla jäännössokeria. Kyseessä on aito laatuviini, joka erottuu selvästi yksinkertaisemmista laaduista, joten kuivuudestaan huolimatta tämä italialainen ilahduttaa luonnollisesti hienoimmalla tasapainolla. Maku ei välttämättä tarvitse jäännössokeria. Prosecco Spumante Bio Treviso -viiniä voi perustellusti luonnehtia erityisen hedelmäiseksi ja samettiseksi, sillä se on viiniytetty ihanan makealla makuprofiililla. Tämä silkkinen ja raikas Prosecco Spumante on suutuntumaltaan kevyt ja monitahoinen. Elinvoimaisen hedelmähapokkuutensa ansiosta Prosecco Spumante Bio Treviso on suutuntumaltaan ihanan raikas ja eloisa. Jälkivaikutelmassa tämä Veneton viininviljelyalueelta peräisin oleva viini ihastuttaa poikkeuksellisella pituudellaan. Siinä on jälleen vivahteita orvokista ja hunajamelonista.
Vinification of the La Gioiosa Prosecco Spumante Bio Treviso
Vinification of the La Gioiosa Prosecco Spumante Bio TrevisoTämä viini keskittyy selvästi yhteen rypälelajikkeeseen, nimittäin Gleraan. Tähän La Gioiosan poikkeuksellisen tyylikkääseen yhden lajikkeen viiniin on käytetty vain ensiluokkaisia rypäleitä. Prosecco Spumante Bio Treviso -rypäleet korjataan täydellisen kypsinä erityisen nopeasti ja mahdollisimman viileään aikaan, jotta niiden maku säilyy. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään välittömästi viinitilalle. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen perusviinit käyvät. Kun cuvée on sekoitettu, se kypsytetään Méthode Traditionelle -menetelmällä. La Gioiosa Prosecco Spumante Bio Treviso kypsyy tämän jälkeen useita kuukausia pullossa ja lopulta puristetaan.
Suositus La Gioiosa Prosecco Spumante Bio Treviso -juomalleSuositus La Gioiosa Prosecco Spumante Bio Treviso
Juo tämä Italiasta peräisin oleva luomukuohuviini hyvin jäähdytettynä 5-7°C:ssa pinaattigratiinin manteleiden kanssa, päärynä- ja limettistruudelin tai kikhernecurryn seurana.
Hyvin juotuna.- Lisää tuotteita osoitteesta La Gioiosa