🍷 La Gioiosan Rosé Millesimato Prosecco Spumante DOC hurmaa upealla vaaleanpunaisella värillään ja koukuttavalla kuplatanssillaan
🥗 Viileänä 5-7 °C:ssa tämä kuohuva nautinto sopii erinomaisesti hienoihin ruokiin, kuten purjokeittoon tai kurpitsapaistokseen
🇮🇹 Valmistettu huolella valituista Glera- ja Pinot Noir -viinirypäleistä, Prosecco heijastaa upeaa venetsialaista perinnettä
pakkaus!
Lisätietoja Rosé Millesimato Prosecco Spumante DOC - La Gioiosa
La Gioiosa Rosé Millesimato Prosecco Spumante on ensiluokkainen Prosecco Spumante lasissa. Sen väri on ihanan kirkas ja vaalean punainen. Tämän Prosecco Spumanten kimallus on lasissa elinvoimainen ja pitkäkestoinen. Tuoksussa tämä La Gioiosa -kuohuviini tuo esiin kaikenlaisia orvokkeja, vadelmia, ruusuja ja mansikoita.
La Gioiosa Rosé Millesimato Prosecco Spumante esittäytyy viininjuojalle ihanan kuivana. Tämä Prosecco Spumante ei ole koskaan karkea tai niukka, vaan pyöreä ja pehmeä. Kevytjalkainen ja moniulotteinen, tämä lihaisa ja raikas Prosecco Spumante esittäytyy maussa. Jälkivaikutelmassa tämä Veneton viininviljelyalueelta peräisin oleva kuohuviini ilahduttaa lopulta poikkeuksellisella pituudellaan. Ruusun ja vadelman vivahteet tulevat jälleen esiin.
La Gioiosa Rosé Millesimato Prosecco Spumante -viinin valmistustapa
Elegantti Rosé Millesimato Prosecco Spumante Italiasta on cuvée, joka on valmistettu Glera- ja Pinot Noir -rypäleistä. Rosé Millesimato Prosecco Spumante -rypäleet korjataan optimaalisen kypsyyden aikaan erityisen nopeasti ja mahdollisimman viileään aikaan päivästä, jotta niiden aromit säilyisivät. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään välittömästi viinitilalle. Siellä ne lajitellaan ja lajitellaan huolellisesti. Tämän jälkeen perusviinit käyvät. Kun Prosecco Spumante on sekoitettu, sitä kypsytetään Méthode Traditionelle -menetelmällä. La Gioiosa Rosé Millesimato Prosecco Spumante kypsyy pullossa useita kuukausia, minkä jälkeen se puristetaan.
Ruokasuositus tuotteelle La Gioiosa Rosé Millesimato Prosecco Spumante
Juo tämä Italiasta peräisin oleva Prosecco Spumante mieluiten hyvin jäähdytettynä 5-7 °C:n lämpötilassa purjokeiton, kurpitsapadan tai kaalirouladien seurana.
- Lisää tuotteita osoitteesta La Gioiosa