🍾 La Gioiosa'n Prosecco Spumante di Valdobbiadene Extra Dry vakuuttaa elegantilla kypsyttämisellään, joka tuo esiin sen hedelmäiset aromit täydellisesti
🥂 Se sopii erinomaisesti perunapannun, lohen tai herkullisen päärynä-lime-strudelin kanssa
🌿 Tämä puhdasviini Glera-rypäleestä tulee tunnetusta viinialueesta Veneto
pakkaus!
Lisätietoja Prosecco Spumante di Valdobbiadene Extra Dry DOCG - La Gioiosa
Lasissa La Gioiosan Prosecco Spumante di Valdobbiadene Extra Dry on väriltään loistavan platinan keltainen. Tämän kuohuviinin perlage kimaltelee lasissa elinvoimaisena ja sitkeänä. Tämän Venetosta peräisin olevan kuohuviinin tuoksu viettelee hunajamelonin, kypsän omenan ja akaasian vivahteilla. Sen hedelmäinen luonne tekee tästä viinistä niin erityisen.
Tämä italialainen viini tekee vaikutuksen mehevällä, hedelmäisellä maullaan. Se on pullotettu runsaalla 17 gramman jäännössokeripitoisuudella. Kuten viiniltä voi odottaa, tämä italialainen viini ilahduttaa luonnollisesti hienoimmalla tasapainolla muhkeudestaan huolimatta. Prosecco Spumante di Valdobbiadene Extra Dry -viiniä voi perustellusti luonnehtia erityisen hedelmäiseksi ja samettiseksi, sillä se on viiniytetty ihanan makealla makuprofiililla. Maultaan tämä kevytkuohuviini on rakenteeltaan ihanan raikas ja tiivis. Tasapainoisen hedelmähapokkuuden ansiosta Prosecco Spumante di Valdobbiadene Extra Dry -viinissä on samettinen suutuntuma ilman, että siitä puuttuu raikkautta. Lopuksi tämä Veneton viininviljelyalueelta peräisin oleva viini ilahduttaa poikkeuksellisen pitkällä loppupuolella. Jälleen kerran siinä on hunajamelonin ja akaasian vivahteita.Vinification of the Prosecco Spumante di Valdobbiadene Extra Dry from La Gioiosa
Elikäs Prosecco Spumante di Valdobbiadene Extra Dry Italiasta on Glera-rypäleestä valmistettu yhden lajikkeen viini. Tämän Italiasta peräisin olevan Prosecco Spumante -viinin rypäleet korjataan erityisen nopeasti ja mahdollisimman viileään aikaan päivästä, jotta niiden maku säilyy, kun optimaalinen kypsyys on varmistettu. Kun rypäleet on korjattu käsin, ne viedään nopeasti puristamoon. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen perusviinit käyvät. Kun cuvée on koottu, sitä kypsytetään Méthode Traditionelle -menetelmällä. La Gioiosa Prosecco Spumante di Valdobbiadene Extra Dry kypsyy tämän jälkeen useita kuukausia pullossa ja lopulta puristetaan.
Suositus La Gioiosan Prosecco Spumante di Valdobbiadene Extra Dry -juomalle
Tämä italialainen kuohuviini nautitaan parhaiten jäähdytettynä 5-7°C:ssa. Se sopii täydellisesti perunapannulle lohen kanssa, kurpitsapadalle tai päärynä- ja limettistruudelille
.- Lisää tuotteita osoitteesta La Gioiosa