🍷 Tenuta Sette Pontin Oreno Toscana IGT hurmaa voimakkaalla kypsymisellä ranskalaisissa barrique-tynnyreissä, mikä antaa sille monimutkaisia aromeja
🍽️ Nauti tätä täyteläistä punaviiniä ihanteellisesti hienojen ruokien, kuten ankankrutikypsennetyn inkiväärikaalin tai turskan kanssa kurkku-sinappikasvisten, kanssa
🇮🇹 Rypälelajit Cabernet Sauvignon, Merlot ja Petit Verdot löytävät kauniista Toscanasta optimaaliset kasvuvaihtoehdot korkeimman nautinnon saavuttamiseksi
Diese Aktion läuft bis zum 02.06.2030 14:09.
pakkaus!
Lisätietoja Oreno Toscana IGT - Tenuta Sette Ponti
Lasissa Tenuta Sette Pontin Oreno on väriltään tiheän rubiininpunainen. Viinilasia pyöritellessä tämä punaviini paljastaa suuren tiheyden ja täyteläisyyden, joka näkyy lasin reunalla olevissa kirkkaissa lasimaalauksissa. Orenon ensimmäinen tuoksu tuo esiin karhunvatukan, mulperinmarjan ja mustaherukan aromeja. Tuoksun hedelmäisiin vivahteisiin yhdistyvät tynnyrissä kypsymisen vivahteet, kuten paahteinen barrique, sikarilaatikko ja tammi.
Tämä Tenuta Sette Pontin kuiva punaviini on juuri sitä viininjuojille, jotka eivät voi juoda viininsä tarpeeksi kuivana. Tämän voimakkaan punaviinin rakenne on ihanan tiivis suussa. Tasapainoisen hedelmähapokkuuden ansiosta Oreno imartelee suutuntumaa samettisella maulla ilman, että siitä puuttuu raikkautta. Jälkivaikutelmassa tämä Toscanan viininviljelyalueelta peräisin oleva nuori viini tekee vaikutuksen huomattavalla pituudellaan. Siinä on jälleen vivahteita karhunvatukasta ja mustikasta. Hiekka- ja kalkkikivipainotteisen maaperän mineraaliset vivahteet tuovat viimeistelyyn lisävivahteita.
Vinification of the Tenuta Sette Ponti Oreno Toscana
Tämä voimakas punaviini Italiasta on valmistettu Cabernet Sauvignon-, Merlot- ja Petit Verdot -rypäleistä. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Toscanassa. Täällä viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle hiekka- ja kalkkikivipitoiseen maaperään. Toscanan ilmasto ja viininviljelytyyli luonnehtivat luonnollisesti myös Orenoa. Tätä italialaista viiniä voidaan kuvailla kirjaimellisesti vanhan maailman viiniksi, joka esiintyy poikkeuksellisen tyylikkäästi. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet kuljetetaan nopeasti puristamoon. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä Orenoa kypsytetään 18 kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä. Puutynnyreissä tapahtuvaa kypsytystä seuraa pitkä pullokypsytys, joka tekee tästä punaviinistä entistäkin monimutkaisemman.
Ruokasuositus Tenuta Sette Pontin Oreno Toscana -viinille
Toscanan Tenuta Sette Pontin Oreno Toscana -viinilleJuo tämä Italiasta peräisin oleva punaviini mieluiten 15-18°C:ssa purjokeiton, turskan kurkku-sinappivihannesten tai hanhenrinnan kanssa inkivääri-punakaalin ja majoran kera.
Juokaa tätä viiniä mieluiten 15-18°C:n lämpötilassa.- Lisää tuotteita osoitteesta Tenuta Sette Ponti