- Tämä ilmeikäs punaviini täydentää erinomaisesti ruokia kuten punaviinissä haudutettua kanaa tai Boeuf Bourguignon
- Viini Liguriasta paljastaa erityisen tasapainon nautiskelijalle
- Ihanteellinen punaviini, täydellinen esimerkiksi ruoanlaittoon ystävien kanssa
Ngilu Colline di Levanto Rosso - Ca' du Ferra
pakkaus!
Lisätietoja Ngilu Colline di Levanto Rosso - Ca' du Ferra
Ca' du Ferra Ngilu Colline di Levanto Rosso -sini tulee korkealaatuinen punaviini hyvän kiillotetun viinilasin äärelle. Se näyttää upeasti säteilevältä, rubiininpunaiselta väriltä. Tämän Ligurian punaviinin tuoksu on vaikuttavan kirkas ja sisältää vadelman ja mansikan aromeja. Juuri sen hedelmäinen luonne tekee tästä viinistä erityisen.
Ca' du Ferra Ngilu Colline di Levanto Rosso esittäytyy juojalle miellyttävän kuivana. Tämä punaviini ei koskaan ole karkeaa tai kömpelöä, vaan pyöreää ja sulavaa. Tasapainoinen ja moniulotteinen, tämä sametinen punaviini on suutuntumaltaan pehmeä. Jälkimaussa tämä Ligurian viini yllättää erinomaisella pituudellaan. Siinä erottuu jälleen mansikan ja vadelman vivahteita. Jälkimaussa lisää mineralistisia sävyjä kauniisti särmikkäiltä, savipitoisilta alueilta peräisin olevilta mailta.
Ngilu Colline di Levanto Rosso Ca' du Ferra -viinin valmistus
Tämä tasapainoinen italialainen punaviini valmistetaan Sangiovesen, Vermentino Nero, Ciliegiolon, Garnachan, Merlot’n ja Syrah’n rypäleistä. Liguriassa kasvaa viinirypäleitä, jotka tuottavat tämän viinin rypäleet savisilta mailta. Kypsyyden huippuvaiheessa rypäleet kerätään käsin, ilman rankempia ja vähemmän valikoivia nykäisemasakätisiä. Kerätyn sadon rypäleet viedään mahdollisimman nopeasti tislaamoon, jossa ne valikoidaan ja varovasti murskataan. Käytetään käymistä tankissa, jonka lämpötilaa säilytetään hallinnassa. Viininvalmistuksen jälkeen seuraa muutaman kuukauden ikäinen kypsytys hienoparrun päällä ennen kuin viini suodatetaan ja pulloitetaan.
Suositukset Ca' du Ferra Ngilu Colline di Levanto Rosso -viinin pariksi
Suositellaan nautittavaksi Italiasta peräisin olevaa punaviiniä mieluiten 15–18°C lämpötilassa, esimerkiksi kyyhkynrinnan kanssa inkivääristä ja punakaalista valmistetun rasvaisen ruoan tai vaikkapa punaviinissä haudutetun kanan tai Boeuf Bourguignonin kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Cà du Ferrà