• ♥ Tällä hetkellä 22.046 viinejä vain sinulle! ♥
  • Henkilökohtainen neuvo!
  • Turvallinen pakkaus!
  • Luotettava toimitus!
Riserva Montefalco Rosso - Adanti
Lakritsi ja Tupakka
  • Tämä punaviini Sangiovese-, Merlot- ja Sagrantino-rypäleistä sopii haudutetulle kanalle punaviinissä tai ankanrintafileelle sokerherneiden kanssa
  • Pienessä puussa kypsyminen tekee tästä italialaisesta punaviinistä erityisen samettista
  • Optimaalinen punaviini, ensiluokkainen muun muassa ystävien kanssa ruoanlaittoon

Riserva Montefalco Rosso - Adanti

Vuosikerta

9999
2018
6
12
24
Yksikköhinta: 25.48 *
Riserva Montefalco Rosso - Adanti
Close
Henkilökohtainen!
Henkilökohtainen!
Henkilökohtainen!
Turvallinen
pakkaus!
Henkilökohtainen!
Luotettava!

Lisätietoja Riserva Montefalco Rosso - Adanti

Lasissa Adanti Riserva Montefalco Rosso tarjoaa upeasti säihkeän rubiininpunaisen värin. Tuoksussa tämä Adantin punaviini esittelee monenlaisia hapankirsikkaa, luumua, mustaherukkaa ja viherherukkaa. Ikään kuin se ei olisi jo vaikuttavaa, pieni tammitynnyri tuo mukanaan lisäaromeja, kuten tupakkaa ja lakritsia.

Suussa Adanti Riserva Montefalco Rosso avautuu ihastuttavan aromaattisena, hedelmäisenä ja tasapainoisena. Tämä samettinen punaviini esittäytyy kevyenä ja moniulotteisena suussa. Tämä Umbrian viinialueelta tulevan punaviinin finaali hurmaa lopuksi poikkeuksellisella jälkimaulla. Jälkimaku saa lisäksi mineraalisia vivahteita savipitoisilta maaperiltä.

Adanti Riserva Montefalco Rosson valmistaminen

Ensiluokkaisen ja upeasti elegantin Adanti Riserva Montefalco Rosso -sekoituksen perustana ovat Sangiovese-, Merlot- ja Sagrantino-rypäleet. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Umbriassa. Vinttureet kaivautuvat syvälle savimaahan. Tämä italialainen punaviini valmistuu ainoastaan käsin korjatuista rypäleistä, kun ne ovat täydellisesti kypsyneet. Korjuun jälkeen rypäleet toimitetaan nopeasti viinikellariin. Siellä ne lajitellaan ja käsitellään varovasti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu pienissä tynnyreissä kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä kevyt Riserva Montefalco Rosso kypsyy lisäksi 12 kuukautta slavo-nimisessä tammessa.

Ruokasuositus Adanti Riserva Montefalco Rossole

Tätä italialaista punaviiniä tulisi nauttia parhaiten 15 - 18 °C lämpötilassa. Se sopii täydellisesti lampaanhärkäraguun kikherneiden ja kuivattujen viikunoiden kanssa, kasviksista valmistettuun couscousiin naudan lihapullien tai ossobuco-ruuan kera.

Kovat tosiasiat

Tuotetyyppi:
Viiniluokka:
Punaviini
Viinin väri:
punainen
Maku:
Aromi:
Lakritsi , Tupakka
Rakenne / suutuntuma:
samettinen
Jälkikaiunta / Finale:
erittäin pitkä
Tilaisuus ja teema:
Ruoanlaitto ystävien kanssa
Maa:
Italia
Viljelyalue:
Umbria (IT)
Lattiat & Erityiskerrokset:
Savi
Optimaalinen tarjoilulämpötila (°C):
15 - 18
Cuvée:
Rypälelajike cuvée
Kypsyminen:
pieni puu
Laajennuksen tiedot:
slaavilainen tammi
Laajentumisaika mon.:
12
Laadun luokittelu ja predikaatit:
DOC Denominazione di origine controllata
Sadonkorjuumenetelmä:
Käsin poimittu
Tyyli:
monimutkainen
Ruokasuositukset:
Tummat astiat
Lasisuositus:
Punaviinilasi
Pullon koko litroina:
0,75
Allergeenit ja ainesosat:
sisältää sulfiitteja ja rikkidioksidia
Jakelija:
Azienda Agricola Adanti - Via Belvedere 2 - Loc. Arquata - 06031 Bevagna – Perugia - Italia
PID:
75615-IT-RW-BL-021-16.2
NACH OBEN