• ♥ Tällä hetkellä 24.224 viinejä vain sinulle! ♥
  • Henkilökohtainen neuvo!
  • Turvallinen pakkaus!
  • Luotettava toimitus!
Myynnissä
Bonarda Frizzante - Torre Fornello
Myynnissä
Vadelma ja Mansikka
  • Tämä punaviini Bonarda-rypäleistä täydentää erinomaisesti ruokia kuten hanhenrintaa inkivääri-punakaalilla ja oreganolla tai vasikan sisäfilettä papujen ja tomaattien kanssa
  • Nauttijalle tämä Emilia-Romagnasta tuleva viini paljastaa erityisen monimutkaisen luonteen
  • Tämä italialainen punaviini soveltuu erinomaisesti

Bonarda Frizzante - Torre Fornello

Punaviini Italia Italia Emilia-Romagna (IT)
Osta 36, säästä 8 %!
Wenn Sie von den Produkten aus dieser Aktion 36 Stück kaufen, erhalten Sie 8% Rabatt
10 % Spring-Sale

Diese Aktion läuft bis zum 02.06.2030 14:09.

Vuosikerta

9999
2021
6
12
24
Yksikköhinta: 17.982 *
Bonarda Frizzante - Torre Fornello
Close
Henkilökohtainen!
Henkilökohtainen!
Henkilökohtainen!
Turvallinen
pakkaus!
Henkilökohtainen!
Luotettava!

Lisätietoja Bonarda Frizzante - Torre Fornello

Emilia-Romagnan viininviljelyalueelta peräisin oleva Bonarda Frizzante paljastuu lasissa kirkkaan rubiininpunaisena. Punaviinilasiin kaadettuna tämä Italiasta peräisin oleva punaviini paljastaa ihanan monitahoiset vadelman ja mansikan aromit, joita täydentävät muut hedelmäiset vivahteet.

Torre Fornello Bonarda Frizzante on miellyttävän kuiva. Tämä punaviini ei ole koskaan karkea tai niukka, vaan pyöreä ja pehmeä. Tämä samettinen punaviini on tasapainoinen ja monitahoinen maku. Jälkivaikutelmassa tämä Emilia-Romagnan viininviljelyalueelta peräisin oleva viini ihastuttaa poikkeuksellisella pituudellaan. Siinä on jälleen kerran vadelmaa ja mansikkaa. Jälkivaikutelmaan liittyvät savipitoisen maaperän mineraaliset vivahteet.

Vinification of the Torre Fornello Bonarda Frizzante

Tämä tasapainoinen punaviini Italiasta on valmistettu Bonarda-rypäleestä. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Emilia-Romagnassa. Täällä viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle savimaahan. Tämän Italiasta peräisin olevan punaviinin rypäleet korjataan yksinomaan käsin sen jälkeen, kun niiden optimaalinen kypsyys on varmistettu. Käsinkorjuun jälkeen rypäleet viedään nopeasti puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja hajotetaan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen viiniä kypsytetään muutaman kuukauden ajan hienolla sakan päällä, ennen kuin se pullotetaan.

Torre Fornellon Bonarda Frizzante -viinin tarjoiluehdotukset

Tämä italialainen punaviini nautitaan parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa, ja se sopii erinomaisesti likööriviinien seuraksi. Se sopii erinomaisesti lampaanlihapataa, jossa on kikherneitä ja kuivattuja viikunoita, täytettyjä paprikoita tai vasikanlihakärkiä papujen ja tomaattien kanssa

.

Kovat tosiasiat

Tuotetyyppi:
Viiniluokka:
Punaviini
Viinin väri:
punainen
Maku:
Aromi:
Vadelma , Mansikka
Rakenne / suutuntuma:
samettinen
Jälkikaiunta / Finale:
erittäin pitkä
Tilaisuus ja teema:
Ruoanlaitto ystävien kanssa
Rypälelajikkeet:
Maa:
Italia
Viljelyalue:
Emilia-Romagna (IT)
Lattiat & Erityiskerrokset:
Savi
Alkoholi tilavuusprosentteina:
12.5
Optimaalinen tarjoilulämpötila (°C):
15 - 18
Cuvée:
monovariantti
Kypsyminen:
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu säiliö
Laajentumisaika mon.:
2
Laadun luokittelu ja predikaatit:
DOC Denominazione di origine controllata
Sadonkorjuumenetelmä:
Käsin poimittu
Tyyli:
monimutkainen
Ruokasuositukset:
Tummat astiat
Lasisuositus:
Punaviinilasi
Pullon koko litroina:
0,75
Sulkutyyppi:
DIAM TCA-vapaat korkit
Allergeenit ja ainesosat:
sisältää sulfiitteja ja rikkidioksidia
Jakelija:
Torre Fornello - Località Fornello - 29010 Ziano Piacentino - Italia
PID:
75615-IT-RW-BN-195-21
NACH OBEN