Le Macioche Brunello di Montalcino DOCG - Tenuta Le Macioche
Lisätietoja Le Macioche Brunello di Montalcino DOCG - Tenuta Le Macioche
Lasissa Tenuta Le Macioche Le Macioche Brunello di Montalcino -viini on väriltään tiheän rubiininpunainen. Hieman vinossa pidettynä punaviinilasi paljastaa reunoiltaan viehättävän granaatinpunaisen värin. Jos annat sille hieman ilmaa viinilasissa pyörittelemällä sitä, tämä punaviini paljastaa suuren tiheyden ja täyteläisyyden, joka näkyy voimakkaina lasimaalauksina lasin reunoilla. Kun tämä vanhan maailman punaviini kaadetaan punaviinilasiin, siitä paljastuu ihanan ilmeikkäitä luumun ja hapankirsikan aromeja, joita täydentävät puutynnyreissä kypsymisen tuomat hedelmäiset vivahteet.
Tenuta Le Macioche Le Macioche Brunello di Montalcino on ihanan kuiva viini nautiskelijoille. Tämä punaviini ei ole koskaan karkea tai ankara, vaan pyöreä ja pehmeä. Maultaan tälle voimakkaalle punaviinille on ominaista uskomattoman samettinen rakenne. Tämän Toscanan viininviljelyalueelta, tarkemmin sanottuna Brunello di Montalcino DOCG:stä, peräisin olevan kypsän punaviinin jälkivaikutelma ilahduttaa lopulta merkittävällä jälkivaikutelmalla.
Vinification of the Le Macioche Brunello di Montalcino from Tenuta Le Macioche
Tämä voimakas punaviini Italiasta on valmistettu Sangiovese-rypäleestä. Le Macioche Brunello di Montalcino on vanhan maailman viini sanan parhaassa merkityksessä, sillä tämä italialainen viini huokuu poikkeuksellista eurooppalaista charmia, joka korostaa selvästi vanhan maailman viinien menestystä. Kun rypäleet on korjattu käsin, ne viedään välittömästi puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu pienissä puisissa sammioissa valvotuissa lämpötiloissa. Käymistä seuraa 30 kuukauden kypsytys tammitynnyreissä.
Viinisuositus Tenuta Le Macioche Le Macioche Brunello di Montalcino
Juo tämä Italiasta peräisin oleva punaviini mieluiten 15-18°C:n lämpötilassa pinaattigratiinin manteleiden kanssa, punaviinissä haudutetun kanan tai omenoiden, sipulin ja balsamiviinietikkakastikkeen kera paistetun vasikanmaksan seurana.
Kaunaa tätä viiniä mieluiten 15-18°C:n lämpötilassa.- Lisää tuotteita osoitteesta Tenuta Le Macioche