🍇 L'Avvocata Barbera d'Asti Coppo hurmaa eloisalla hedelmäisellä luonteellaan ja kypsillä tanniineillaan
🍽️ Nauti tätä upeaa punaviiniä runsaitten aterioiden, kuten salamien ja mustekalan, kanssa unohtumattoman makuelämyksen saavuttamiseksi
🇮🇹 Valmistettu ensiluokkaisista Barberra-rypäleistä aurinkoisesta Astista, tämä viini tarjoaa palan italialaista intohimoa jokaisessa pullossa
Diese Aktion läuft bis zum 31.12.2030 23:59.
pakkaus!
Lisätietoja L'Avvocata Barbera d'Asti DOCG - Coppo
Coppon L'Avvocata Barbera d'Asti on lasissa kauniin intensiivisen rubiininpunainen. Sen tuoksu ihastuttaa täysin kypsien, mehukkaiden kirsikoiden, mustikoiden ja karhunvatukoiden aromeilla. Tämä italialainen punaviini on maussa täydellisen tasapainoinen ja kuljettaa hedelmäisiä makuja hyvin integroituneen raikkaan hapokkuuden kanssa, joka on lempeä eikä liian terävä. Tanniinit ovat kypsät ja makeat, runko on keskitäyteläinen ja melko leikkisä ja jälkimaku on keskipitkä, mutta selkeästi marjaisten makujen määrittelemä, jotka olivat läsnä jo tuoksussa.
Coppo L'Avvocata DOCG Barbera d'Asti -viinin valmistus
Coppon L'Avvocata DOCG Barbera d'Asti on saanut nimensä viinitarhan entisen omistajan mukaan, joka tunnettiin paikallisesti kunnioittavasti nimellä "Lakimies". Toisin kuin nimikuvansa, tämä yhden lajikkeen Barbera on nuori, elinvoimainen ja yksinkertaisesti raikas.
Viinitarhan suunta eteläisessä Astissa vaihtelee lounaasta etelään ja kaakkoon. Coppon Barberoille tyypilliseen tapaan viinitarhat sijaitsevat keskikorkealla tai korkealla, 650-820 metrin korkeudessa merenpinnasta, mikä auttaa rypäleitä kehittämään aromejaan. Maaperä koostuu siltin ja saven sekoituksesta, jossa on kalkkipitoisia sedimenttejä. Barbera-viiniköynnökset on kasvatettu Guyot-järjestelmällä, ja ne on istutettu keskitiheään, 4000-5000 kasvia hehtaarille.
Terveimmät ja kypsimmät rypäleet korjataan käsin 40-kiloisista poimintakoreista. Viinikellarissa rypäleen puristemehu pumpataan varovasti useaan kertaan marc-kakun päälle. Käymisen jälkeen L'Avvocata DOCG Barbera d'Asti from Coppo kypsyy ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä, jotta sen täyteläiset hedelmäiset aromit säilyvät.Viinisuositus Barbera d'Asti L'Avvocata Coppo
Nauti tätä Barberaa hienon salamin, maukkaiden mustekalaruokien ja maalaiskastikkeiden kanssa tai lihapullien ja papujen kanssa korkeintaan 16-18°C:ssa.
Nauta tätä Barberaa enintään 16-18°C:ssa.- Lisää tuotteita osoitteesta Coppo