🍷 Edizione Farnese Cinque Autoctoni Wooden Case Magnum hurmaa elegantilla, tynnyrikypsytetyllä luonteellaan ja samettisella rakenteella, joka sulaa kielellä
🍽️ Nauti sitä täydellisesti paahdettujen bataattien kanssa vuohenjuuston tai jamaikalaisten kanankoipien kanssa ananasinsalaatin kera unohtumatonta makuelämystä varten
🌿 Tämä punaviini on valmistettu hienoista Malvasia Nera-, Montepulciano- ja Primitivo-lajikkeiden rypäleistä, ja se tuo esiin Apulian alueen monimuotoisuuden ja Farnese Vinien asiantuntemuksen
Diese Aktion läuft bis zum 02.06.2030 14:09.
pakkaus!
Lisätietoja Edizione Farnese Cinque Autoctoni Wooden Case Magnum - Farnese
Moninkertaisesti palkittu Edizione Farnese Cinque Autoctoni Wooden Case Magnum Apulian viininviljelyalueelta esittelee itsensä lasissa loistavasti hohtavan purppuranpunaisen värisenä. Jos kallistat lasia hieman, voit nähdä tämän tynnyrissä kypsytetyn viinin värin muuttuvan reunoja kohti. Kun tämä italialainen punaviini viipyy lasissa hetken, siinä on ihanan ilmeikkäitä karhunvatukan, luumun, mulperin ja morellokirsikan aromeja, joita täydentävät kaneli, itämaiset mausteet ja piparkakkumauste, jotka ovat peräisin puutynnyreissä kypsytyksestä.
Tämä viini tekee vaikutuksen tyylikkään kuivalla maullaan. Se on pullotettu poikkeuksellisen alhaisella jäännössokeripitoisuudella. Kyseessä on aito laatuviini, joka erottuu selvästi yksinkertaisemmista laaduista, joten kuivuudestaan huolimatta tämä italialainen ilahduttaa luonnollisesti hienoimmalla tasapainolla. Maku ei välttämättä tarvitse jäännössokeria. Maultaan tälle kevytjalkaiselle punaviinille on ominaista uskomattoman tiivis ja silkkinen rakenne. Tämän Apulian viininviljelyalueelta, tarkemmin sanottuna Puglia IGT:stä, peräisin olevan punaviinin jälkimaku tekee lopulta vaikutuksen huomattavalla lopputuloksella.
Vinification of the Edizione Farnese Cinque Autoctoni Wooden Case Magnum from Farnese
Elegantin Edizione Farnese Cinque Autoctoni Wooden Case Magnum -viinin perustana ovat Apuliasta peräisin olevat Malvasia Nera-, Montepulciano-, Negroamaro-, Primitivo- ja Sangiovese-rypäleiden rypäleet. Rypäleiden sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään välittömästi puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä ja pienissä puutynnyreissä valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen viiniä kypsytetään useiden kuukausien ajan hienolla sakan päällä, ennen kuin viini lopulta pullotetaan.
Viiniparisuositus Farnese Edizione Farnese Cinque Autoctoni Wooden Case MagnumilleTämä Italiasta peräisin oleva punaviini nautitaan parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa. Se sopii täydellisesti paistettujen bataattien ja fetajuuston kanssa, jamaikalaisten kananrumpupuikkojen ja ananassalaatin kanssa tai spagettien ja kapris-tomaattikastikkeen kanssa.
Palkinnot Farnesen Edizione Farnese Cinque Autoctoni puukotelo Magnumille
Palkinnot Farnesen Edizione Farnese Cinque Autoctoni puukotelo MagnumilleTämä Farnesen punaviini voi ylpeillä ikonisen viinin maineen lisäksi myös lukuisilla palkinnoilla ja yli 90 pisteen huippuluokituksilla. Yksityiskohtaisesti nämä ovat
- The Winefront - 92 pistettä
- Vinous Antonio Galloni - 89 pistettä
- Falstaff - 88 pistettä
- Wine Enthusiast - 90 pistettä
- Wine Spectator - 90 pistettä
- Lisää tuotteita osoitteesta Farnese Vini