- Tämä punaviini parhaista rypäleistä sopii täydellisesti vasikkafileen papujen ja tomaattien kanssa tai ossobucon
- Nauttijalle tämä Aostatalin viini näyttää tuoreelta ja hedelmäiseltä
- Tämä italialainen punaviini on erinomainen
Cornalin - La Source
pakkaus!
Lisätietoja Cornalin - La Source
La Source Cornalinin kanssa lasiin tulee ensiluokkainen punaviini. Se tarjoaa ihanan kirkkaan, rubiininpunaisen värin. Lasissa tämä La Sourcen punaviini tuo esiin vadelman ja mansikan aromit, joita täydentävät muut hedelmäiset vivahteet. Tämä italialainen viini tekee vaikutuksen tyylikkään kuivalla maullaan. Se on pullotettu poikkeuksellisen vähäisellä jäännössokeripitoisuudella. Kyseessä on aito laatuviini, joka erottuu selvästi yksinkertaisemmista laaduista, ja niinpä tämä italialainen viini hurmaa luonnollisesti hienoimmalla tasapainolla kaikesta kuivuudestaan huolimatta. Tuoksu ei välttämättä tarvitse paljon sokeria. Kielellä tälle tasapainoiselle punaviinille on ominaista uskomattoman raikas rakenne. Jälkivaikutelmassa tämä Valle d'Aostan viininviljelyalueelta peräisin oleva viini ihastuttaa huomattavalla pituudellaan. Siinä on jälleen kerran vadelmaa ja mansikkaa. Jälkivaikutelmaan yhtyvät hiekkavaltaisen maaperän mineraaliset vivahteet.
Vinification of the Cornalin from La Source
Tasapainoisen italialaisen Cornalinin perustana ovat Cornalin-rypälelajikkeen rypäleet. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Aostanlaaksossa. Täällä viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle hiekkapohjaiseen maaperään. Cornalinin rypäleet korjataan optimaalisen kypsyyden aikaan yksinomaan käsin ilman karkeita ja vaikeasti valikoivia sadonkorjuukoneita. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään välittömästi viinitilalle. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Kun käyminen on päättynyt, Cornalin voi jatkaa harmonisoitumistaan hienolla sakan päällä 8 kuukauden ajan.
La Source Cornalinin tarjoiluehdotukset
Tämä italialainen nautitaan parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa. Se sopii erinomaisesti paahdetun vasikanmaksan, omenoiden, sipulien ja balsamiviinietikkakastikkeen, ossobucon tai ankanrinnan ja sokeriherneitten kanssa tarjottavan viinin seuraksi.
- Lisää tuotteita osoitteesta La Source