• ♥ Tällä hetkellä 24.223 viinejä vain sinulle! ♥
  • Henkilökohtainen neuvo!
  • Turvallinen pakkaus!
  • Luotettava toimitus!
Cornalin - La Source
Vadelma ja Mansikka
  • Tämä punaviini parhaista rypäleistä sopii täydellisesti vasikkafileen papujen ja tomaattien kanssa tai ossobucon
  • Nauttijalle tämä Aostatalin viini näyttää tuoreelta ja hedelmäiseltä
  • Tämä italialainen punaviini on erinomainen

Cornalin - La Source

Punaviini Italia Italia Aostatal (IT)
Osta 36, säästä 8 %!
Wenn Sie von den Produkten aus dieser Aktion 36 Stück kaufen, erhalten Sie 8% Rabatt

Vuosikerta

9999
2018
6
12
24
Yksikköhinta: 21.98 *
Cornalin - La Source
Close
Henkilökohtainen!
Henkilökohtainen!
Henkilökohtainen!
Turvallinen
pakkaus!
Henkilökohtainen!
Luotettava!

Lisätietoja Cornalin - La Source

La Source Cornalinin kanssa lasiin tulee ensiluokkainen punaviini. Se tarjoaa ihanan kirkkaan, rubiininpunaisen värin. Lasissa tämä La Sourcen punaviini tuo esiin vadelman ja mansikan aromit, joita täydentävät muut hedelmäiset vivahteet. Tämä italialainen viini tekee vaikutuksen tyylikkään kuivalla maullaan. Se on pullotettu poikkeuksellisen vähäisellä jäännössokeripitoisuudella. Kyseessä on aito laatuviini, joka erottuu selvästi yksinkertaisemmista laaduista, ja niinpä tämä italialainen viini hurmaa luonnollisesti hienoimmalla tasapainolla kaikesta kuivuudestaan huolimatta. Tuoksu ei välttämättä tarvitse paljon sokeria. Kielellä tälle tasapainoiselle punaviinille on ominaista uskomattoman raikas rakenne. Jälkivaikutelmassa tämä Valle d'Aostan viininviljelyalueelta peräisin oleva viini ihastuttaa huomattavalla pituudellaan. Siinä on jälleen kerran vadelmaa ja mansikkaa. Jälkivaikutelmaan yhtyvät hiekkavaltaisen maaperän mineraaliset vivahteet.

Vinification of the Cornalin from La Source

Tasapainoisen italialaisen Cornalinin perustana ovat Cornalin-rypälelajikkeen rypäleet. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Aostanlaaksossa. Täällä viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle hiekkapohjaiseen maaperään. Cornalinin rypäleet korjataan optimaalisen kypsyyden aikaan yksinomaan käsin ilman karkeita ja vaikeasti valikoivia sadonkorjuukoneita. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään välittömästi viinitilalle. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Kun käyminen on päättynyt, Cornalin voi jatkaa harmonisoitumistaan hienolla sakan päällä 8 kuukauden ajan.

La Source Cornalinin tarjoiluehdotukset

Tämä italialainen nautitaan parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa. Se sopii erinomaisesti paahdetun vasikanmaksan, omenoiden, sipulien ja balsamiviinietikkakastikkeen, ossobucon tai ankanrinnan ja sokeriherneitten kanssa tarjottavan viinin seuraksi.

Kovat tosiasiat

Tuotetyyppi:
Viiniluokka:
Punaviini
Viinin väri:
punainen
Maku:
Aromi:
Vadelma , Mansikka
Rakenne / suutuntuma:
raikas
Jälkikaiunta / Finale:
pitkä
Tilaisuus ja teema:
Ruoanlaitto ystävien kanssa
Rypälelajikkeet:
Cornalin
Maa:
Italia
Viljelyalue:
Aostatal (IT)
Lattiat & Erityiskerrokset:
Hiekka
Alkoholi tilavuusprosentteina:
13.5
Optimaalinen tarjoilulämpötila (°C):
15 - 18
Cuvée:
monovariantti
Kypsyminen:
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu säiliö
Laajentumisaika mon.:
8
Laadun luokittelu ja predikaatit:
DOC Denominazione di origine controllata
Sadonkorjuumenetelmä:
Käsin poimittu
Tyyli:
moderni
Ruokasuositukset:
Tummat astiat
Lasisuositus:
Punaviinilasi
Pullon koko litroina:
0,75
Sulkutyyppi:
Korkki
Allergeenit ja ainesosat:
sisältää sulfiitteja ja rikkidioksidia
Jakelija:
Azienda Vitivinicola La Source di Celi Stefano - Loc. Bussan Dessous 1 - 11010 Saint-Pierre - Italia
PID:
75615-IT-RW-COR-117-17.1
NACH OBEN