- Tämä ensiluokkainen punaviini täydentää erinomaisesti ruokia kuten vihannes-couscous naudanlihapihvien tai ankankoiha kanssa sokeriherneiden
- Käyminen ruostumattomassa teräksessä ja pienissä puukonteissa tekee tästä italialaisesta punaviinistä erityisen lajityypillisen ja hedelmäisen
- Tämä italialainen punaviini sopii erinomaisesti
Carmenere Progetto Recupero - Conte Emo Capodilista - La Montecchia
Diese Aktion läuft bis zum 02.06.2030 14:09.
pakkaus!
Lisätietoja Carmenere Progetto Recupero - Conte Emo Capodilista - La Montecchia
Veneton La Montecchiasta peräisin oleva Carmenere Progetto Recupero tarjoaa kirkkaan purppuranpunaisen värin lasin pyörteissä. Carmenere Progetto Recupero -viinin ensimmäisessä tuoksussa on karhunvatukan vivahteita. Tuoksun hedelmäisiin piirteisiin liittyy tynnyrissä kypsymisen vivahteita ja vielä hedelmäisempiä balsamisia vivahteita.
Makuun Carmenere Progetto Recupero La Montecchiasta alkaa miellyttävän aromaattisesti, hedelmäisesti ja tasapainoisesti. Kielellä tälle tasapainoiselle punaviinille on ominaista valtavan lihaisa, samettinen ja tiivis rakenne. Lopussa tämä Veneton viininviljelyalueelta peräisin oleva punaviini ilahduttaa lopulta kauniilla pituudellaan. Siinä on jälleen vivahteita karhunvatukasta. Jälkivaikutelmaan yhtyvät vulkaanisen kallion ja saven hallitseman maaperän mineraaliset vivahteet.
Vinification of the Carmenere Progetto Recupero from La Montecchia
Tasapainoinen Carmenere Progetto Recupero Italiasta on Carmenère-rypäleestä valmistettu yhden lajikkeen viini. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Venetossa. Täällä viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle savi- ja vulkaanisen kiven maaperään. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään välittömästi viinitilalle. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä ja pienissä puissa valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä elegantti Carmenere Progetto Recupero kypsytetään tammitynnyreissä vielä 3 kuukauden ajan.
Servointiehdotukset La Montecchia Carmenere Progetto Recupero -viinille
Tämä Italiasta peräisin oleva punaviini nautitaan parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa. Se sopii täydellisesti paahdetun vasikanmaksan seuraksi omenoiden, sipulin ja balsamiviinietikkakastikkeen kera, kasvis-couscousin ja naudanlihapihvien kanssa tai täytettyjen paprikoiden kanssa
.- Lisää tuotteita osoitteesta Conte Emo Capodilista - La Montecchia