- Tämä ilmeikäs punaviini täydentää erinomaisesti ruokia kuten pata kanaa punaviinissä tai ankkanrintaa sokerherneillä
- Nauttijalle tämä Sardiniasta tuleva viini näyttää olevan lajikeominaisuuksiltaan ja hedelmäiseltä
- Tämä italialainen punaviini soveltuu erinomaisesti
Cannonau Di Sardegna - Quartomoro Di Sardegna
pakkaus!
Lisätietoja Cannonau Di Sardegna - Quartomoro Di Sardegna
Elikäs Cannonau Di Sardegna Quartomoro Di Sardegnasta liukuu lasiin kirkkaan violetin värisenä. Cannonau Di Sardegnan ensimmäinen tuoksu tuo esiin vivahteita karhunvatukasta ja vadelmasta. Tuoksun hedelmäisiin komponentteihin liittyy hedelmäisempiä balsamicovivahteita.
Tämä italialainen viini maistuu miellyttävän kuivalta. Se on pullotettu poikkeuksellisen vähän jäännössokeria sisältäen. Kyseessä on aito laatuviini, joka erottuu selvästi yksinkertaisemmista laaduista, joten tämä italialainen lumoaa luonnollisesti hienoimmalla tasapainolla kaikesta kuivuudestaan huolimatta. Tuoksu ei välttämättä tarvitse jäännössokeria. Tasapainoinen ja monipuolinen, tämä tiivis, lihaisa ja samettinen punaviini esittäytyy suutuntumalla. Tämän Sardinian viininviljelyalueelta peräisin olevan punaviinin jälkimaku ilahduttaa lopulta kauniilla jälkivaikutelmalla. Jälkivaikutelmaa säestävät myös hiekkaisesta maaperästä tulevat mineraaliset vivahteet.
Vinification of the Quartomoro Di Sardegna Cannonau Di Sardegna
Tämä tasapainoinen punaviini Italiasta on valmistettu rypälelajikkeista Cabernet Sauvignon, Cannonau, Merlot ja Syrah. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Sardiniassa. Täällä viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle hiekkamaahan. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet saapuvat nopeasti viinitilalle. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen viiniä kypsytetään muutaman kuukauden ajan hienolla sakan päällä, ennen kuin viini pullotetaan.
Suositus Quartomoro Di Sardegna Cannonau Di Sardegna -viinille
Tämä Italiasta peräisin oleva punaviini sopii parhaiten nautittavaksi 15-18 °C:n lämpötilassa boeuf bourguignonin, lammaspadan, jossa on kikherneitä ja kuivattuja viikunoita, tai kasviscouscousin ja naudanlihapullien seuraksi.
- Lisää tuotteita osoitteesta Quartomoro di Sardegna