- Tämä ilmaisuvoimainen punaviini täydentää erinomaisesti ruokia kuten täytetyt paprikat tai vihannescouscous naudanlihapullien kanssa
- Nautiskelijalle tämä viini Trentino-Alto Adigestä näyttäytyy erityisen tasapainoisena
- Tämä italialainen punaviini sopii ensiluokkaisesti
Diese Aktion läuft bis zum 02.06.2030 14:09.
Toimitusaika n. 9-11 Työpäivinä
pakkaus!
Lisätietoja Mercuria - Castel Noarna
Castel Noarna Mercuria -viinin myötä viinilasiin tulee ensiluokkainen luomupunaviini. Siinä se näyttää ihanan kirkkaan violetin värin. Tämä italialainen cuvée esittelee lasissa ihanan monitahoisia mustikan, hapankirsikan, luumun ja punaherukan sävyjä. Lisäksi siinä on vivahteita metsänpohjasta, garrigueesta ja mustikasta.
Castel Noarna Mercuria esittäytyy viinin ystävälle miellyttävän kuivana. Tämä punaviini ei koskaan vaikuta karkealta tai niukalta, vaan pyöreältä ja notkealta. Maussa tämän tasapainoisen punaviinin rakenne on ihanan samettinen, lihaisa ja tiivis. Jälkivaikutelmassa tämä Trentino-Alto Adigen viininviljelyalueelta peräisin oleva viini ilahduttaa kauniilla pituudellaan. Siinä on jälleen vadelmaa ja karhunvatukkaa. Jälkivaikutelmaan liittyvät kalkkikivipitoisen maaperän mineraaliset vivahteet.
Vinification of the Mercuria from Castel Noarna
Tämä tasapainoinen punaviini Italiasta on valmistettu luonnonmukaisesti Cabernet Sauvignon- ja Merlot-rypäleistä. Trentino-Alto Adigessa viiniköynnökset, joista tämän viinin rypäleet saadaan, kasvavat kalkkikivipohjaisella maaperällä. Rypäleiden sadonkorjuun jälkeen rypäleet tuodaan nopeasti viinitilalle. Siellä ne valitaan ja lajitellaan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä ja suurissa puualtaissa valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä luonnonmukaisesti tuotettua Mercuriaa kypsytetään tammitynnyreissä vielä 24 kuukauden ajan.
Servointiehdotukset Castel Noarna Mercurialle
Tämä italialainen punaviini nautitaan parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa. Se sopii täydellisesti boeuf bourguignonin, paahdetun vasikanmaksan omenoiden, sipulien ja balsamiviinietikkakastikkeen kanssa tai ankanrinnan ja sokerihernesten kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Castel Noarna