- Tämä punaviini Cabernet Franc-, Cabernet Sauvignon-, Merlot- ja Raboso-viinirypäleistä sopii täydellisesti Boeuf Bourguignonille tai vihannes-kuskukselle jauhelihapihvien kanssa
- Käyttö Barrique-tynnyreissä tekee tästä italialaisesta punaviinistä erityisen viinirypäletyypillisen ja hedelmäisen
- Tämä italialainen punaviini soveltuu erinomaisesti
P.28 - Conte Emo Capodilista - La Montecchia
Diese Aktion läuft bis zum 31.12.2030 23:59.
pakkaus!
Lisätietoja P.28 - Conte Emo Capodilista - La Montecchia
La Montecchian talon elegantti P.28 tulee lasiin kirkkaan violetinpunaisena. Tämän Venetosta peräisin olevan punaviinin tuoksu viettelee vadelman ja karhunvatukan vivahteilla. Jos jäljitämme aromeja pidemmälle, mustikka, garrigue ja metsänpohja tulevat esiin.
Makuaistissa La Montecchian P.28 avautuu ihanan kuivana, ryhdikkäänä ja aromaattisena. Maultaan tasapainoisen punaviinin rakenne on ihanan samettinen, lihaisa ja tiivis. Jälkivaikutelmassa tämä Veneton viininviljelyalueelta peräisin oleva punaviini ilahduttaa lopulta kauniilla pituudellaan. Siinä on jälleen vadelmaa ja karhunvatukkaa. Jälkivaikutelmaan yhtyvät vulkaanisen kallion hallitseman maaperän mineraaliset vivahteet.
Vinification of the P.28 from La Montecchia
Tasapainoinen P.28 Italiasta on cuvée, joka on valmistettu rypälelajikkeista Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot ja Raboso. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Venetossa. Täällä viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle vulkaanisen kallion maaperään. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään välittömästi puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä ja pienissä puissa valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä P.28 jätetään harmonisoitumaan 12 kuukaudeksi hienoon sakan kantaan.
Suositus La Montecchia P.28:lle
Tämä Italiasta peräisin oleva punaviini sopii parhaiten nautittavaksi 15 - 18 °C:n lämpötilassa vasikanlihan kinkun, papujen ja tomaattien kera, kasvis-couscousin ja naudanlihakakkujen kanssa tai paahdetun vasikanmaksan omenoiden, sipulin ja balsamiviinietikkakastikkeen kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Conte Emo Capodilista - La Montecchia