🍷 Nauti Tenuta di Sesta -brunellosta, joka on täyteläinen ja täynnä poikkeuksellista tiheyttä ja monimutkaisuutta
🍽️ Tämä hieno punaviini sopii erinomaisesti punaviinissä haudutetun kanan tai pehmeän lampaanlihatahrauksen kanssa, jossa on viikunoita
🌍 Tämä lajikepohjainen Sangiovese tulee kuuluisasta Toscanan viinialueesta, joka ilmentää Italian sielua
pakkaus!
Lisätietoja Brunello di Montalcino DOCG - Tenuta di Sesta
Toscanan viininviljelyalueelta peräisin oleva tynnyrissä kypsytetty Brunello di Montalcino paljastuu lasissa tiheän rubiininpunaisena. Tämä italialainen punaviini on myös reunoiltaan granaatinpunainen. Ensimmäisen pyöräytyksen jälkeen tämä punaviini paljastaa suuren tiheyden ja täyteläisyyden, joka näkyy lasin reunan kirkkaina lasimaalauksina. Tämän Toscanasta peräisin olevan punaviinin tuoksu on valloittava, ja siinä on syreenin, ruusun, liljan ja luumun vivahteita. Sen hedelmäinen luonne tekee tästä viinistä niin erityisen.
Tämä Tenuta di Sesta -yhtiön kuiva punaviini on juuri sitä viininjuojille, jotka pitävät viinistään luukuivana. Brunello di Montalcino pääsee hyvin lähelle tätä, sillä se on valmistettu vain 2 grammalla jäännössokeria. Tämä sulava, tiivis ja kermainen punaviini on suutuntumaltaan täyteläinen ja monikerroksinen. Tasapainoisen hedelmähapokkuuden ansiosta Brunello di Montalcino imartelee suutuntumaa samettisen tuntuisesti, mutta ei kuitenkaan vailla raikkautta. Jälkimaussa tämä Toscanan viininviljelyalueelta peräisin oleva kypsä punaviini ilahduttaa poikkeuksellisella pituudellaan. Vivahteet damsonista ja orvokista ovat jälleen kerran ilmeisiä.Tenuta di Sestan Brunello di Montalcinon viininvalmistus
Vinification of the Brunello di Montalcino from Tenuta di SestaTämä viini keskittyy selvästi yhteen rypälelajikkeeseen, nimittäin Sangiovesen. Tähän Tenuta di Sestan poikkeuksellisen voimakkaaseen yhden lajikkeen viiniin on käytetty vain parhaita rypäleitä. Brunello di Montalcino on kauttaaltaan vanhan maailman viini, sillä tämä italialainen viini huokuu poikkeuksellista eurooppalaista charmia, joka korostaa selvästi vanhan maailman viinien menestystä. Tämän italialaisen punaviinin rypäleet poimitaan yksinomaan käsin, kun ne ovat täydellisen kypsiä. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään välittömästi viinitilalle. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu suurissa tammitynnyreissä valvotuissa lämpötiloissa. Kun käyminen on päättynyt, Brunello di Montalcino kypsyy suurissa tammitynnyreissä vielä 36 kuukautta.
Viinisuositus Brunello di Montalcino from Tenuta di Sesta
Punaviinissä haudutetun kanan, lammasragun, kikherneiden ja kuivattujen viikunoiden tai täytettyjen paprikoiden kanssa
- Lisää tuotteita osoitteesta Tenuta di Sesta